2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de artik ona bakmayacagimizi düşündüğü icin istemiyor. Ne diyeyim ki
ne alaka niye bakacaksın ki sağlamsa
benimkinin neden olduğu belli değil. kızımı öyle güzel büyüttüm ki uykusu yemesi içmesi maşşallah diyor her gören.
bu 18 aylıktan beri bakıyor heralde kendi güzel bakıyo diye düşünüyor.
paranoya oldum ne düşünüyor kurmaktan.
yanlış yapıyorum ya.

Bizimki cok da istemiyordu torun. Kendi cikarlarina uymuyordu bebek olmasi. Duyunca sevinemedi bile kadin. Allah gönlüne göre versin insallah :)
benimkide sevinmedi. benim bakamıcamı düşünüyo sanırım cahillik tavan onlara noluyosa sabır ver allahım. rabbim kalbine göre yaşatsın onları yaşlılıklarını.
Sizin kayinvalideleri okuyunca benimkinin ayaklarını öpmek istedim resmen,hamile olduğumu öğrenince sevinçten ağlamaktan helak oldu kadın.ayri şehirlerde olsamda hergün arar canım bisey istiyorsa ben sana kargoyla yollarım kuzum sen yeterki işte der hep.acikcasi benim en iyi sırdaşım hatta arkadaşımdır kayınvalidem,aradinmi en az 1 saat lak lak yaparız
Demekki herşey kvde bitiyor onlar nasıl yaklaşırsa bizde öyle oluyoruz onlara.
Allah sabır versin kızlar çekilmez sizinkiler valla

tabiki herşey onlarda bitiyor. sana art niyetli imalı cümle kurdumu naparsın gıcık olursun. ben bu halde yine hep destek alışveriş yardım ne varsa yaparım ama içi kötü diyorum yapacak birşey yok.sevgisiz büyümüş sevgisiz devam ediyor. sorsan çok iyiyiz oda öyle der. beni öve güya ama görmedm yüzüme hiç.

Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için ve hep mesafeli davrandığım için böyle şeylere maruz kalmıyorum. Kızdığım şeyler oluyor ama yinede kötülüğünü görmedim kayınvalidemin. İki üç günde bir arıyor bu aralar bulantım var diye hal hatır soruyor bir şeyler göndermek istiyor. Umarım böyle devam eder çünkü hep doğum zamanları çıkarmış gerçek yüzleri ortaya. Ben her zaman mesafeli davranmaktan yüz göz olmamaktan yanayım. Gerçi bazılarına oda fayda etmiyor ama çokta umursamamak lazım

Eli ayagi saglam. Yasi da genc. 48 yasinda. Ama kendini yasli ilan etmis durumda. Marketine bile mecbur kalmazsa gitmez

Evet gerçekten sevgisiz büyümek en büyük sebebi,sevgi görmedigi için nasıl göstereceğini de bilmiyor belki.hatta kıskanıyor bazı kvler gelinlerini oğullarından

Ay konu kayinvalidelermis ama ben cok farkli bi yerden giris yapacagim kizlar simdi ben süt icemiyorum kendimi de suclu hissediyorum icmek istiyorum hazir kakaolu sutlerden almaktansa cam sisedeki gunluk sutlerden alip kendim kakao koysam icine oyle icsem sizce zarari olur mu veya faydasi olur mu bebisime size de sorayim dedim

Nerdeeeee :) benim de basta aram iyiydi. Ama baktim ki tek tarafli yürütülen bir iliski. Ben hep kendimden ödün verdigim icin iyiyiz. Ben kendimi cekince tepetaklak oldu.

Evet gerçekten sevgisiz büyümek en büyük sebebi,sevgi görmedigi için nasıl göstereceğini de bilmiyor belki.hatta kıskanıyor bazı kvler gelinlerini oğullarından
benim sevgi dolu oluşumu kıskanıyor kızım gider öper içi gidiyor nası merhametli diye diyemiyor ne güzel evlat yetiştiriosun sakınmadın bizden diyemiyor. asla demez aman knuştukça doluyorum allah görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…