2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Reglilerin düzensiz mi canım,benim sat 29 Aralıktı

Evet o zaman günlerimiz yakın canım. Ben de 10 gün sonra gideceğim tekrar kalp atışı için

Biz daha kalp atışı duymadık Pazartesi ya da Salı tekrar çağırdı bakalım ne çıkacak. Ya işte çok fazla ayakta durmak zorunda kalıyorum 5-6-7 saat belki bu da çok korkutuyor beni ne yapacağım bilmiyorum

canım sen keseyi aynı ben gibi 4+4de görmüştün sanırım. 22 şubatta kaç günlük oluyorsun
Canım evet sata göre 4+4 ken gittik ve gördük keseyi, ultrasona göre 5+1 güne uyumluydu o gün kese. Doktor da ultrasona göre hesaplayalım dedi, yani 22 şubatta ultrasona göre 6+5 günlük olucam, sata göre 6+1 günlük canım

Canım içini hep ferah tut. Zaman bulduğunda hemen otur dinlen. İnşallah pazartesi salı kalp atışını da duyarsınız da rahatlarsın hiç korkma

benimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.

benimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.
Ben canım,6+0 da sadece kese,kese boyutunuz kaçtı,hayırlı olsun ne güzel keseyi görmüşsünüz canım mersk etmeyin kalpte 1hafta 10 gün sonra duyulur

3gün kala ne muayenesi oldun canım,ağrın ya da kanaman yokmuş bak her şey yolunda demek ki
Selam canım, idrarda pozitifi 3 gün kala görmüştüm, kanda da beta hcg 15 çıktı, onun üzerine doktor gel bir bakalım dedi, karından ultrason ile bakıp kist olmadığından emin olduktan sonra progestan verdi tedbir için. Sonra da 10 gün sonra görüşürüz dedi ama ancak Cumartesi gidebileceğim. Sen nasılsın umarım her şey yolundadır

malesef duyamadım kese çok küçük dedi dr bebeği bile göremedim
Bence daha erkenmiş canım 4-5 gün sonra artık bebeğin de görülebilir kalbi de duyulabilir. Kesenin ölçüsü ne canım, kaç haftaya uyumlu çıktı ultrasonda? Belki senin bildiğinden daha erkendir çünkü haftan

Merhaba Kazen...2019Ekim topiğini siz açtığınız için hamile listesini nasıl düzenliycez,diğer hamile topiklerindeki gibi liste nasıl yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…