- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 34
Maşallah canım yüksek görünüyo aslında bende 5+6da görüldü kalp ama benimde geç dollenme olduğu için ultrason bu hafta yeni ölçtü daha oncekinde olcmemisti karışık bu işler ve herkezde farklı oluyo canim.Benim normalde sat tarihi 13 Aralık.
Bende Bursadayim canım hangi dr.a gittin sen.
@biberon2013 Canım, sevindim buradan birisinin olmasına... Sudan çıkmış balık gibiyim
Doktorum Emre Uysal, peki ya sen kime gidiyorsun?
Önerebileceğin bir doktor var mı?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
canım sen keseyi aynı ben gibi 4+4de görmüştün sanırım. 22 şubatta kaç günlük oluyorsunYine sizin kontrol daha yakınmış canım, benim taa haftaya cuma 22 şubatta. Hiç geçmiyo zaman. Hep iyi düşünelim iyi olsun
Hayırlı günler kızlar herkese güzel bir gün olsun.
Hayırlı, mutlu günlerHayırlı günler kızlar herkese güzel bir gün olsun.
Çok geçmiş olsunÇok şükür aynen cnm. Geçip gider insallah
Reglilerin düzensiz mi canım,benim sat 29 AralıktıMaşallah canım yüksek görünüyo aslında bende 5+6da görüldü kalp ama benimde geç dollenme olduğu için ultrason bu hafta yeni ölçtü daha oncekinde olcmemisti karışık bu işler ve herkezde farklı oluyo canim.Benim normalde sat tarihi 13 Aralık.
Bende Bursadayim canım hangi dr.a gittin sen.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Evet o zaman günlerimiz yakın canım. Ben de 10 gün sonra gideceğim tekrar kalp atışı için
Olsun her şey yolundadır hiç merak etme. Hem sen de her şeyi bir arada görüceksin ne güzel canımSen gene bi kere gittin ben daha hic gitmedim
Canım evet sata göre 4+4 ken gittik ve gördük keseyi, ultrasona göre 5+1 güne uyumluydu o gün kese. Doktor da ultrasona göre hesaplayalım dedi, yani 22 şubatta ultrasona göre 6+5 günlük olucam, sata göre 6+1 günlük canımcanım sen keseyi aynı ben gibi 4+4de görmüştün sanırım. 22 şubatta kaç günlük oluyorsun
Canım içini hep ferah tut. Zaman bulduğunda hemen otur dinlen. İnşallah pazartesi salı kalp atışını da duyarsınız da rahatlarsın hiç korkmaBiz daha kalp atışı duymadık Pazartesi ya da Salı tekrar çağırdı bakalım ne çıkacak. Ya işte çok fazla ayakta durmak zorunda kalıyorum 5-6-7 saat belki bu da çok korkutuyor beni ne yapacağım bilmiyorum
Canim sorarsan buraya yazabilirmisin benim bebisde çok uyaniyor memeden kesersem nasıl olucak bilmiyorum.Sormadım canım. Haftaya Salı gideceğim bakalım ne diyecek gece çok sık uyanıyor uykusuzluk çok zor geliyor artık bakalım ne olacak
Cok gecmis olsunEvet cnm trafik kazası
Bende bursadayım kızlar. Doktora ve hastaneye karar veremiyorumHayırlı, mutlu günler
Canım, sevindim buradan birisinin olmasına...
Doktorum Emre Uysal, peki ya sen kime gidiyorsun?
Önerebileceğin bir doktor var mı?
malesef duyamadımİnşallah kalp atışlarını bile duyup gelirsin :)
Ben canım,6+0 da sadece kese,kese boyutunuz kaçtı,hayırlı olsun ne güzel keseyi görmüşsünüz canım mersk etmeyin kalpte 1hafta 10 gün sonra duyulurbenimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.
Selam canım, idrarda pozitifi 3 gün kala görmüştüm, kanda da beta hcg 15 çıktı, onun üzerine doktor gel bir bakalım dedi, karından ultrason ile bakıp kist olmadığından emin olduktan sonra progestan verdi tedbir için. Sonra da 10 gün sonra görüşürüz dedi ama ancak Cumartesi gidebileceğim. Sen nasılsın umarım her şey yolundadır3gün kala ne muayenesi oldun canım,ağrın ya da kanaman yokmuş bak her şey yolunda demek ki
Bence daha erkenmiş canım 4-5 gün sonra artık bebeğin de görülebilir kalbi de duyulabilir. Kesenin ölçüsü ne canım, kaç haftaya uyumlu çıktı ultrasonda? Belki senin bildiğinden daha erkendir çünkü haftanmalesef duyamadımkese çok küçük dedi dr bebeği bile göremedim
Merhaba Kazen...2019Ekim topiğini siz açtığınız için hamile listesini nasıl düzenliycez,diğer hamile topiklerindeki gibi liste nasıl yapıcazMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.