2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.

İnşallah. benim ilki de kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmıştı o yüzden tedirginim.[/QUOTE]
Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bol

İnşallah. benim ilki de kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmıştı o yüzden tedirginim.
Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bol [/QUOTE]

canim yaaa seninde mi kalp atisi alinmamisti bi oncekinde? hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin, saglikli ve hayirli olacaksa tutunsun yavrularimiz bize.

insallah sagliklidir yavrularimiz. Bende sizin gibi cok endiseliyim. Betahcgniz kac cikti ve kacinci haftada? Bide ben hala dogru duzgun bi doktora gidemedim, iki kontrolumu de acilde oldum :/
7 şubatta beta 821 çıkmıştı. dünkü muayeneden sonra verdiğim kanda betaya bakılmamış malesef nasıl bi dr anlamadım. bir daha gitmeyi de düşünmüyorum zaten. şu an benim hesaplarıma göre 6 haftalık olması gerekiyor. çoğu gebelik takibi uygulamasında 6. haftadan sonra kalp atışı başlar diyor. tedirginliğim bu yüzden biraz da

Benimkilerde 1 sağlık ocağında bir de doktora ilk gittiğimde betaya bakılmıştı tatlım. Bu seferkinde henüz doktora gitmediğim için 1kere bakıldı. Herkeste farklılık gösteriyor tatlım bebeğin gelişimi o yüzden stres yapma iyi olur inşallah. Benim ilk hamileliğimi 8 de, ikincisini ise 7 de duyduk.

inşallah bana da nasip olur duymak. cmrtsi başka dr gidicem umarım orda en azından bebeği görebilirim

Yavrun vardır inşallah telaşlanma. :) insan vücudunu rabbim çok güzel tanzim etmiş. Sen yemesen de bebeğin senden alıyor tüm ihtiyacını. Beslenmemiz aslında önce bizim için. :) depolarımız kaliteli olursa hem biz hem bebeğimiz iyi olur inşallah. Bu arada normal merak etme. Kimisinin iştahı açılır kimisinin kapanır. Meyve yemeye çalış. Kraker ile ceviz çok yakışıyor dene

benimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.
Normal tatlım merak etme. Benim ilki çok üzmüştü beni acaba yok mu? Ne oldu? Niye böyle oldu diye ama inşallah iyi olacaktır senin de. Sabır, sabır, sabır...

benimde sınavım vardı tam yumurtladığım günlerde:))

canım bebeğin senden besleniyor zaten,hiç merak etme çok az çorba falan içsen meyve yiyebilsen,endişelenme bu haller geçiyor kuzum,leblebi falanda ye arada

Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bol

canim yaaa seninde mi kalp atisi alinmamisti bi oncekinde? hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin, saglikli ve hayirli olacaksa tutunsun yavrularimiz bize. [/QUOTE]
Malesef öyle oldu canım. 8.haftaya kadar bekledik ama yoktu. Bebek vardı net bi şekilde görünüyodu ama kalp atışı alınamadı hiç. Yolk sac kesesi bebekten çok büyüktü normal gitmiyodu yani. İnşallah bu kez her şey çok güzel olucak ben inanıyorum

Beta 15 İken iyi çıkmış valla idrar testi erken öğrenince zaman geçmiyor gibi geliyor bende aynı şekildeyim valla

Ya kizlaaaar hepinize de ayri ayri cooooooooooook tesekkur ediyorum. Ne kadar iyi yureklisiniz. Verdiginiz moraller, tavsiyeler icin Allah razi olsun.
İnsallah hepimizinde hamileligi sahane gecer ve bebislerimize saglikla kavusuruz. Cok iyi insanlar yetistiririz insallah hep beraber. İyi ki varsiniz.

Beta 15 İken iyi çıkmış valla idrar testi erken öğrenince zaman geçmiyor gibi geliyor bende aynı şekildeyim valla
Aynen canım ilk idrarla normal test yapmıştım, erken testim yoktu, silik çıkmıştı tabi ama bekleyince koyulaşmıştı, idrar testlerinin hassasiyeti bayağı iyi galiba artık. İnşallah sağlıkl devam eder senin de, ne kadarlık oldu

Aminnnn,hayırlı evlad olsun minnaklarımız,iyi ki sende varsın ki

böyle günler gelecek inşallah. Gerçi.benim için bir emoji yapmamışlar. Biri sırtımda biri başımda biri de kucağımda

Bende 5+5 im bugün. Ben hiç kan vermedim idrar testleri ile hamileyim diye geziyorum benim testlerim güvenim sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…