- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.
Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bolİnşallah. benim ilki de kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmıştı o yüzden tedirginim.
7 şubatta beta 821 çıkmıştı. dünkü muayeneden sonra verdiğim kanda betaya bakılmamış malesef nasıl bi dr anlamadım. bir daha gitmeyi de düşünmüyorum zaten. şu an benim hesaplarıma göre 6 haftalık olması gerekiyor. çoğu gebelik takibi uygulamasında 6. haftadan sonra kalp atışı başlar diyor. tedirginliğim bu yüzden biraz dainsallah sagliklidir yavrularimiz. Bende sizin gibi cok endiseliyim. Betahcgniz kac cikti ve kacinci haftada? Bide ben hala dogru duzgun bi doktora gidemedim, iki kontrolumu de acilde oldum :/
Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bolİnşallah. benim ilki de kalp atışı alınmadığı için sonlandırılmıştı o yüzden tedirginim.
Benimkilerde 1 sağlık ocağında bir de doktora ilk gittiğimde betaya bakılmıştı tatlım. Bu seferkinde henüz doktora gitmediğim için 1kere bakıldı. Herkeste farklılık gösteriyor tatlım bebeğin gelişimi o yüzden stres yapma iyi olur inşallah. Benim ilk hamileliğimi 8 de, ikincisini ise 7 de duyduk.7 şubatta beta 821 çıkmıştı. dünkü muayeneden sonra verdiğim kanda betaya bakılmamış malesef nasıl bi dr anlamadım. bir daha gitmeyi de düşünmüyorum zaten. şu an benim hesaplarıma göre 6 haftalık olması gerekiyor. çoğu gebelik takibi uygulamasında 6. haftadan sonra kalp atışı başlar diyor. tedirginliğim bu yüzden biraz da
Benimkilerde 1 sağlık ocağında bir de doktora ilk gittiğimde betaya bakılmıştı tatlım. Bu seferkinde henüz doktora gitmediğim için 1kere bakıldı. Herkeste farklılık gösteriyor tatlım bebeğin gelişimi o yüzden stres yapma iyi olur inşallah. Benim ilk hamileliğimi 8 de, ikincisini ise 7 de duyduk.
Yavrun vardır inşallah telaşlanma. :) insan vücudunu rabbim çok güzel tanzim etmiş. Sen yemesen de bebeğin senden alıyor tüm ihtiyacını. Beslenmemiz aslında önce bizim için. :) depolarımız kaliteli olursa hem biz hem bebeğimiz iyi olur inşallah. Bu arada normal merak etme. Kimisinin iştahı açılır kimisinin kapanır. Meyve yemeye çalış. Kraker ile ceviz çok yakışıyor deneTecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum.normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim.
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz
Bu konuda hüç.fikrim yok tatlım. Sensin galiba :)Evet kızlarrrr kim gönüllü bakalım kimse çıkmazsa yine ben yaparım ama umarım yetişebilirim
Normal tatlım merak etme. Benim ilki çok üzmüştü beni acaba yok mu? Ne oldu? Niye böyle oldu diye ama inşallah iyi olacaktır senin de. Sabır, sabır, sabır...benimle aynı durumda olan var mı kızlar? 6+1 haftalıkken sadece kesenin görünmesi normal mi sizce?
çok umutlanmıştım kalp atışını duyarım diye. Ama sadece keseyi görebildik.
benimde sınavım vardı tam yumurtladığım günlerde:))Bende Esentepe Hastanesi'nde Dr.Esra Arik'a gidiyorum ben memnunum canım hem önceki dış gebeliğimdede ona gittiğim ve durumumu bildiği için ozellikle gidiyorum hem hastanede yakin bende FSM'ye yakın oturuyorum.
Yok canım düzensiz değil 30 günde birdi son aylarda ama ilk kez o ay antibiyotik falan kullandım hasta olup belki geciktirmiş olabilir bilmiyorum bide açıktan üni okuyorum sınav zamanıydı stresten olabilir ama yinede ben nasip diyorum sürpriz oldu bize.
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.
canım bebeğin senden besleniyor zaten,hiç merak etme çok az çorba falan içsen meyve yiyebilsen,endişelenme bu haller geçiyor kuzum,leblebi falanda ye aradaTecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum.normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim.
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz
Aynı dertten muzdaribiz canım. İnşallah bu kez her şey güzel olucak, ben inanıyorum dua edelim bol bol
Selam canım, idrarda pozitifi 3 gün kala görmüştüm, kanda da beta hcg 15 çıktı, onun üzerine doktor gel bir bakalım dedi, karından ultrason ile bakıp kist olmadığından emin olduktan sonra progestan verdi tedbir için. Sonra da 10 gün sonra görüşürüz dedi ama ancak Cumartesi gidebileceğim. Sen nasılsın umarım her şey yolundadır
Aynen canım ilk idrarla normal test yapmıştım, erken testim yoktu, silik çıkmıştı tabi ama bekleyince koyulaşmıştı, idrar testlerinin hassasiyeti bayağı iyi galiba artık. İnşallah sağlıkl devam eder senin de, ne kadarlık olduBeta 15 İken iyi çıkmış valla idrar testi erken öğrenince zaman geçmiyor gibi geliyor bende aynı şekildeyim valla
Aminnnn,hayırlı evlad olsun minnaklarımız,iyi ki sende varsın kiYa kizlaaaar hepinize de ayri ayri cooooooooooook tesekkur ediyorum. Ne kadar iyi yureklisiniz. Verdiginiz moraller, tavsiyeler icin Allah razi olsun.
İnsallah hepimizinde hamileligi sahane gecer ve bebislerimize saglikla kavusuruz. Cok iyi insanlar yetistiririz insallah hep beraber. İyi ki varsiniz.
Ya kizlaaaar hepinize de ayri ayri cooooooooooook tesekkur ediyorum. Ne kadar iyi yureklisiniz. Verdiginiz moraller, tavsiyeler icin Allah razi olsun.
İnsallah hepimizinde hamileligi sahane gecer ve bebislerimize saglikla kavusuruz. Cok iyi insanlar yetistiririz insallah hep beraber. İyi ki varsiniz.
Aynen canım ilk idrarla normal test yapmıştım, erken testim yoktu, silik çıkmıştı tabi ama bekleyince koyulaşmıştı, idrar testlerinin hassasiyeti bayağı iyi galiba artık. İnşallah sağlıkl devam eder senin de, ne kadarlık oldu
Canim benim de oyum sana :) Ben calistigim için çok vaktim olmuyoEvet kızlarrrr kim gönüllü bakalım kimse çıkmazsa yine ben yaparım ama umarım yetişebilirim
İNŞALLAH ÖYLEDİR. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMNormal tatlım merak etme. Benim ilki çok üzmüştü beni acaba yok mu? Ne oldu? Niye böyle oldu diye ama inşallah iyi olacaktır senin de. Sabır, sabır, sabır...