Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbiya benim o cok karisik oldu muayene islerim. Ozele gidemedim. Devlette de asistan doktora denk geldim, baya ilgiliydi sagolsun ama goremedik bebegi. Keseyi gorduk yine. Vajinal bakarsam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi. Kabul etmedim. Burda olumsuz yorumlarda okumustum cunku vajinalle ilgili. Simdi de icim icimi yiyiyor goremedim ya sorun varsa diye.
Sanirim kendimi cok sartlamistim degerime guvenip.endise kapladi
sstsessizol canım benimde kafmda boş gebelik korkusu var ama bastırmaya çalışıyorum bi dahaki sefere görecez inş sonra rahatlıcaz bak görürsün
Kizlar dualarinizi bekliyorum
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle
İnsallah sagliklidir da yavrumuz..
Bebegimi de goremedim zaten
Aaa çok geçmiş olsun canım trafik kazası mıSagol cnm cok şükür iyi su an vücudunun yüzde 80 i alçı içinde ama şükür kalıcı bir sıkıntı olmadı
Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbi
Sagol cnm cok şükür iyi su an vücudunun yüzde 80 i alçı içinde ama şükür kalıcı bir sıkıntı olmadı
Aaa çok geçmiş olsun canım trafik kazası mı(
aaa cok gecmis olsun, Allah sifa versin
Canım benim sen öncelikle kendini biraz topla, asla olumsuz şeyler düşünme. Hiç merak etme bebeğin orada, sadece henüz çok küçüktü o yüzden görünmedi. Olumlu ve güzel düşün hepAh ben cok tutustumya bos gebelikse diye
O zaman inşallah görünür canım karındanAçıkçası vajinal ulturasonla baktırmak istemiyorum inşallah görünür
Günaydın canıımmG Ü N A Y D I N canlarrrr
Ay canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükürSagol cnm cok şükür iyi su an vücudunun yüzde 80 i alçı içinde ama şükür kalıcı bir sıkıntı olmadı
Ay canım ya çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür
Keseyi gördüm canım, haftaya randevum var 6+6da. Umarım görürüzamiinnsen bebegini gormus muydun canim?
Ah ben cok tutustumya bos gebelikse diye
Yine sizin kontrol daha yakınmış canım, benim taa haftaya cuma 22 şubatta. Hiç geçmiyo zaman. Hep iyi düşünelim iyi olsunAynen bende ya icimde bi korku sali gunu godecegim dr nasil vakit gececek iyi dusunelim.iyi olsin
Sen gene bi kere gittin ben daha hic gitmedimYine sizin kontrol daha yakınmış canım, benim taa haftaya cuma 22 şubatta. Hiç geçmiyo zaman. Hep iyi düşünelim iyi olsun
Merhaba, beni de bi endişe sardı bugün, en son adete 3 kala muayene olmuştum, tekrar Cumartesi gidebileceğim, inşallah her şey yolundadır, ağrım ya da kanamam yok çok şükür ama tedirginim.Sen gene bi kere gittin ben daha hic gitmedim
3gün kala ne muayenesi oldun canım,ağrın ya da kanaman yokmuş bak her şey yolunda demek kiMerhaba, beni de bi endişe sardı bugün, en son adete 3 kala muayene olmuştum, tekrar Cumartesi gidebileceğim, inşallah her şey yolundadır, ağrım ya da kanamam yok çok şükür ama tedirginim.
Maşallah canım yüksek görünüyo aslında bende 5+6da görüldü kalp ama benimde geç dollenme olduğu için ultrason bu hafta yeni ölçtü daha oncekinde olcmemisti karışık bu işler ve herkezde farklı oluyo canim.Benim normalde sat tarihi 13 Aralık.Eki Görüntüle 2235129 A AloeeVeraa cımm sence bi yanlışlık var mı,ya bi de bişey sorucam sana biz seninle eylül annelerinde de yazışmıştık sanırım oralarda da takılmışmıydın o ay nasip olmamıştı bana zaten tek seferlik denemeydi neyse ben gidip mutfak toplıyım
Bende Bursadayim canım hangi dr.a gittin sen.Sağol canım, inşallah sağlıkla devam etsin sürecimiz...
Evet canım, ben özel e gittim.
Biz normalde İstanbul da yaşıyoruz, eşimin iş değişikliği nedeniyle Bursa’ya taşındık. Burada tanıığım ya da bildiğim bir doktor yok.
İnternetten araştırmaların üzerine bir doktor buldum, muayanehanesine gittim.
Sen nerede yaşıyorsun?
Doktor seçimini yaptın mı?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Evet cnm trafik kazası