2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar dün aşı oldum bende. Biontec oldum. Kolumda ağrı var . Gece sol tarafıma yatamadim hiç. Kol ağrısı dışında bı sıkıntı yok. Gerçi tetenoz asisinda bı ay kolumu kaldiramadim ben. O çok daha kötüydü. Benimde cekincelerim var asiyla ilgili. Ama olmak lazım diye düşünüyorum. Şifa olsun diyelim.

Geçmiş olsun. Emzirme konusunda birşey dedimi doktor

Aynı anda olmuşuz cnm malasef benim kolumda çok ağrıyor basda yoktu sonradan çıktı çocukları taşıyoruz ya birde sifa olur insallah

Aynı anda olmuşuz cnm malasef benim kolumda çok ağrıyor basda yoktu sonradan çıktı çocukları taşıyoruz ya birde sifa olur insallah
Bugün baş ağrısı sırt ağrısı ve halsizlik vardı. Akşam adam gibi yemek yiyince kendime geldim biraz. Aşı sonrası bikac gün dinlenmek iyi beslenmek lazımmış. İnşallah antikor oluşur.

Bugün baş ağrısı sırt ağrısı ve halsizlik vardı. Akşam adam gibi yemek yiyince kendime geldim biraz. Aşı sonrası bikac gün dinlenmek iyi beslenmek lazımmış. İnşallah antikor oluşur.
Inşallah cnm bende deli gibi temizlik yaptım üç çocuk olunca iş bitmiyor dinlenmek yok bana aşıdan sonra poyraz üç kez dolu dolu kaka yaptı acaba dedim dokundumu senin bebeginde oldumu birsey

Inşallah cnm bende deli gibi temizlik yaptım üç çocuk olunca iş bitmiyor dinlenmek yok bana aşıdan sonra poyraz üç kez dolu dolu kaka yaptı acaba dedim dokundumu senin bebeginde oldumu birsey
Farklı bişey görmedim bebekte. Tesadüf tür. İshal gibi değilse takma kafana. Bende dün aşıdan sonra bütün gün iş yaptım. O yüzden bugün her yerim ağrıdı hep. Asıda biraz etkiledi demek.

Geçmiş olsun göz doktoruna gördünmü hiç eğer götürmediysen mutlaka goster
Yok götürmedim. Genel bir kontrol düşünüyorum aslında.
Görmesinde sıkıntı yok bence. Çok koşuyor ve acele hareket ediyor. Biraz da abim yapıyorsa bende yaparım özgüveni var

Görmesinde sıkıntı yok bence. Çok koşuyor ve acele hareket ediyor. Biraz da abim yapıyorsa bende yaparım özgüveni var
Heh . Aynı durum bizdede mevcut. Aralarinda dört yaş var. Ama bizim bebe abiyle yaşıt sanıyor kendine. Aynı hareketler aynı hızda koşmaya çalışmalar. Haliyle kazalar hiç eksik olmuyor. Meleklerin koruduğuna inanıyorum ben artık. O kadar tehlikeli kazalar atlatiyor ki. Hep kalbim ağzımda. Bacakları hep mosmor. Yüzünde de morluk olmadığı zaman nadir. Gören dayak yiyo zanneder. . Bide ne zaman yeni birisi görse ay çok güzel bebek dese hemen bişey oluyor. Nazar da çok oluyo. Birazda yaramazlik Allah korusun bebisleri. Bizim elimiz her yere yetişmiyor

Geçen koltuktan atladı, sırf abisi atlıyor diye. Sonuç poposunun üstüne düştü. Sonra kafasını vurdu. Hala da aynı hareketi yapmaya çalışıyor benimkinin de bacaklar mor. Sürekli bir yerlerini çarpıyor. Büyük oğlum da böyle çarpsaydı sürekli kalpten giderdim sanırım. Bunda haa iyi şurasını çarpmış birşey olmaz moduna girdim

Aceleci desene benim kuzenimde öyleydi sürekli düşerdi sonra göz doktoruna gittikçe anlaşıldı o yüzden dedim cnm birşey olmasin kuzucuklara

Düşüp çarptığı zaman ağlayacak oluo. Yüzüme bakio. Bişey yok oğlum diyorum. Kalkıp devam ediyor. Ay canm oğlum uf mu oldun sen desem ağlıyor. Bişey yok deyince o da umursamıyor galiba. Düşünce caprinca bakıyorum ağzı burnu kan var mı yok. Moraran şişen bı yer var mı. Yoksa tamam oğlum bişey yok devam et diyorum . Bende boyleymisim.. morariklarim hiç bitnezmis. Canım sağlammis. Her şeye ağlamazmisim. Oğluna da bana çekmiş galiba

Aceleci desene benim kuzenimde öyleydi sürekli düşerdi sonra göz doktoruna gittikçe anlaşıldı o yüzden dedim cnm birşey olmasin kuzucuklara
Sağol canım. Genel muayene ettireceğim zaten. Bunu da duyunca kesin yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…