Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Büyük oğlum nezle oldu. Şimdi ondan küçüğe geçerse diye beklemedeyim. Haftaya alacağım mutlakaSağol cnm hemen al randevunu bekleme
Çok geçmiş olsun cnmBüyük oğlum nezle oldu. Şimdi ondan küçüğe geçerse diye beklemedeyim. Haftaya alacağım mutlaka
Geçmiş olsun. Emzirme konusunda birşey dedimi doktorKızlar dün aşı oldum bende. Biontec oldum. Kolumda ağrı var . Gece sol tarafıma yatamadim hiç. Kol ağrısı dışında bı sıkıntı yok. Gerçi tetenoz asisinda bı ay kolumu kaldiramadim ben. O çok daha kötüydü. Benimde cekincelerim var asiyla ilgili. Ama olmak lazım diye düşünüyorum. Şifa olsun diyelim.
Doktor görmedi ki. Aşı olcam dedim . Form doldurdum. Hemşireye söyledim.. emziren anneler de asi olabiliyor dedi. Öyle oldum.Geçmiş olsun. Emzirme konusunda birşey dedimi doktor
Aynı anda olmuşuz cnm malasef benim kolumda çok ağrıyor basda yoktu sonradan çıktı çocukları taşıyoruz ya birde sifa olur insallahKızlar dün aşı oldum bende. Biontec oldum. Kolumda ağrı var . Gece sol tarafıma yatamadim hiç. Kol ağrısı dışında bı sıkıntı yok. Gerçi tetenoz asisinda bı ay kolumu kaldiramadim ben. O çok daha kötüydü. Benimde cekincelerim var asiyla ilgili. Ama olmak lazım diye düşünüyorum. Şifa olsun diyelim.
Hayır emzirebilirsin hemen dedi cnmGeçmiş olsun. Emzirme konusunda birşey dedimi doktor
Bugün baş ağrısı sırt ağrısı ve halsizlik vardı. Akşam adam gibi yemek yiyince kendime geldim biraz. Aşı sonrası bikac gün dinlenmek iyi beslenmek lazımmış. İnşallah antikor oluşur.Aynı anda olmuşuz cnm malasef benim kolumda çok ağrıyor basda yoktu sonradan çıktı çocukları taşıyoruz ya birde sifa olur insallah
Inşallah cnm bende deli gibi temizlik yaptım üç çocuk olunca iş bitmiyor dinlenmek yok banaBugün baş ağrısı sırt ağrısı ve halsizlik vardı. Akşam adam gibi yemek yiyince kendime geldim biraz. Aşı sonrası bikac gün dinlenmek iyi beslenmek lazımmış. İnşallah antikor oluşur.
Farklı bişey görmedim bebekte. Tesadüf tür. İshal gibi değilse takma kafana. Bende dün aşıdan sonra bütün gün iş yaptımInşallah cnm bende deli gibi temizlik yaptım üç çocuk olunca iş bitmiyor dinlenmek yok banaaşıdan sonra poyraz üç kez dolu dolu kaka yaptı acaba dedim dokundumu senin bebeginde oldumu birsey
Ishal değil cnm gecdi zaten inşallah bağışıklığımiz olur hemenFarklı bişey görmedim bebekte. Tesadüf tür. İshal gibi değilse takma kafana. Bende dün aşıdan sonra bütün gün iş yaptım. O yüzden bugün her yerim ağrıdı hep. Asıda biraz etkiledi demek.
İnşallah ya. Erkek kardeşim evlencek. Düğün kına vs. Topluma gircez. O yüzden hemen oldum aşımı. Bağışıklık olsun diye.bakalim.Ishal değil cnm gecdi zaten inşallah bağışıklığımiz olur hemen
Geçmiş olsun göz doktoruna gördünmü hiç eğer götürmediysen mutlaka gosterBenim bu çocuğun düşmeleri beni bıktırdı. Sürekli bir koşma halinde. Şimdide alnını dolabın köşeyew vurdu., mor ve şiş
Yok götürmedim. Genel bir kontrol düşünüyorum aslında.Geçmiş olsun göz doktoruna gördünmü hiç eğer götürmediysen mutlaka goster
Heh . Aynı durum bizdede mevcut. Aralarinda dört yaş var. Ama bizim bebe abiyle yaşıt sanıyor kendine. Aynı hareketler aynı hızda koşmaya çalışmalar. Haliyle kazalar hiç eksik olmuyor. Meleklerin koruduğuna inanıyorum ben artık. O kadar tehlikeli kazalar atlatiyor ki. Hep kalbim ağzımda. Bacakları hep mosmor. Yüzünde de morluk olmadığı zaman nadir. Gören dayak yiyo zanneder.Yok götürmedim. Genel bir kontrol düşünüyorum aslında.
Görmesinde sıkıntı yok bence. Çok koşuyor ve acele hareket ediyor. Biraz da abim yapıyorsa bende yaparım özgüveni var
Geçen koltuktan atladı, sırf abisi atlıyor diye. Sonuç poposunun üstüne düştü. Sonra kafasını vurdu. Hala da aynı hareketi yapmaya çalışıyorHeh . Aynı durum bizdede mevcut. Aralarinda dört yaş var. Ama bizim bebe abiyle yaşıt sanıyor kendine. Aynı hareketler aynı hızda koşmaya çalışmalar. Haliyle kazalar hiç eksik olmuyor. Meleklerin koruduğuna inanıyorum ben artık. O kadar tehlikeli kazalar atlatiyor ki. Hep kalbim ağzımda. Bacakları hep mosmor. Yüzünde de morluk olmadığı zaman nadir. Gören dayak yiyo zanneder.. Bide ne zaman yeni birisi görse ay çok güzel bebek dese hemen bişey oluyor. Nazar da çok oluyo. Birazda yaramazlik Allah korusun bebisleri. Bizim elimiz her yere yetişmiyor
Aceleci desene benim kuzenimde öyleydi sürekli düşerdi sonra göz doktoruna gittikçe anlaşıldı o yüzden dedim cnm birşey olmasin kuzucuklaraYok götürmedim. Genel bir kontrol düşünüyorum aslında.
Görmesinde sıkıntı yok bence. Çok koşuyor ve acele hareket ediyor. Biraz da abim yapıyorsa bende yaparım özgüveni var
Düşüp çarptığı zaman ağlayacak oluo. Yüzüme bakio. Bişey yok oğlum diyorum. Kalkıp devam ediyorGeçen koltuktan atladı, sırf abisi atlıyor diye. Sonuç poposunun üstüne düştü. Sonra kafasını vurdu. Hala da aynı hareketi yapmaya çalışıyorbenimkinin de bacaklar mor. Sürekli bir yerlerini çarpıyor. Büyük oğlum da böyle çarpsaydı sürekli kalpten giderdim sanırım. Bunda haa iyi şurasını çarpmış birşey olmaz moduna girdim
Sağol canım. Genel muayene ettireceğim zaten. Bunu da duyunca kesin yaptırırımAceleci desene benim kuzenimde öyleydi sürekli düşerdi sonra göz doktoruna gittikçe anlaşıldı o yüzden dedim cnm birşey olmasin kuzucuklara