2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Eklentiler

• Screenshot_20210617-093658.png
    Screenshot_20210617-093658.png
    202,9 KB · Görüntüleme: 21
Bende büyüğü sünnet ettiricem bu yaz. Lokal de asla durmaz . Genel anestezi de beni korkutuyor
Öncesi soğukalgınlığı olmasın cnm yoksa sıkıntı oluyor poyrazda birhaftaonce nezle olmuştu gecdi ardından sunnet oldu narkozlu boğazı ödem yaptı narkozfan bir hafta çok çektik bizle beraber sunnet olan bebek vardı 8aylik oda narkozlu hiç birşey olmadı hemen çıktı biz gece yattık düşün

Öncesi soğukalgınlığı olmasın cnm yoksa sıkıntı oluyor poyrazda birhaftaonce nezle olmuştu gecdi ardından sunnet oldu narkozlu boğazı ödem yaptı narkozfan bir hafta çok çektik bizle beraber sunnet olan bebek vardı 8aylik oda narkozlu hiç birşey olmadı hemen çıktı biz gece yattık düşün
Bende böyle şeylerden korkuyorum işin doğrusu. Narkoz ne olursa olsun sıkıntı gibi geliyor bana

Aynı durumdayız. Altı yaşında olcak Eylül'de. Okul a başlamadan olsun istiom. Ama çok endişeliyim. İnşallah sorunsuz kolay olur
Aynen öyle zera. Benim oğlum kandırsan bile masada yatıp da sessizce yaptırmaz imkanı yok. Mecbur genel olacak gibi. Havaların iyice ısınmasını bekliyorum bende.

Aynen öyle zera. Benim oğlum kandırsan bile masada yatıp da sessizce yaptırmaz imkanı yok. Mecbur genel olacak gibi. Havaların iyice ısınmasını bekliyorum bende.
Daha öncesinde sünnet olayını nasıl anlatmamız lazım acaba. Bı fikrin var mı. Bazı hastanelerde odaya yatış yapıp odasında ilaç verip yarı baygin bı şekilde ameliyat haneye aliyolarmis. Ayık bı şekilde tek basina ameliyathaneye girmeyi kabul etmez zaten

Daha öncesinde sünnet olayını nasıl anlatmamız lazım acaba. Bı fikrin var mı. Bazı hastanelerde odaya yatış yapıp odasında ilaç verip yarı baygin bı şekilde ameliyat haneye aliyolarmis. Ayık bı şekilde tek basina ameliyathaneye girmeyi kabul etmez zaten
Bir arkadaşımın oğlu (aynı yaş grubu). Doktor muayene edeceğim demiş. Araya paravan koyup sünneti yapmış. Çocuk farketmemiş bile.

Benim ki az buçuk biliyor gibi nasıl olduğunu ç.

Bizim de kardeşi sünnet olunca, onunkinij şekli farklı gördü. Oradan anladı biraz. Bizde bak kardeşin ağlamadı hiç falan dedik
Bizim küçük on günlükken sünnet oldu. Kimse anlamadı. Abisi farketmedi. Doktora daniscaz artk nasıl anlatalim diye. Onlar tecrübe lidir bu konuda diye düşünüyorum 😇

X