Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Hangi kremi vermişti merak ettim artık hiç bir şey veemiyorlarmis. Enfeksiyon kapacak diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kremi vermişti merak ettim artık hiç bir şey veemiyorlarmis. Enfeksiyon kapacak diye korkuyorum
6 numara kullanıyorduk ama 7 de alırım. Dikişli mi oldu nasıl bir teknik kullanıld dikişli cnm kendiliğinden dusen
Öncesi soğukalgınlığı olmasın cnm yoksa sıkıntı oluyor poyrazda birhaftaonce nezle olmuştu gecdi ardından sunnet oldu narkozlu boğazı ödem yaptı narkozfan bir hafta çok çektik bizle beraber sunnet olan bebek vardı 8aylik oda narkozlu hiç birşey olmadı hemen çıktı biz gece yattık düşünBende büyüğü sünnet ettiricem bu yaz. Lokal de asla durmaz . Genel anestezi de beni korkutuyor
Aynı durumdayız. Altı yaşında olcak Eylül'de. Okul a başlamadan olsun istiom. Ama çok endişeliyim. İnşallah sorunsuz kolay olurBende büyüğü sünnet ettiricem bu yaz. Lokal de asla durmaz . Genel anestezi de beni korkutuyor
Bende böyle şeylerden korkuyorum işin doğrusu. Narkoz ne olursa olsun sıkıntı gibi geliyor banaÖncesi soğukalgınlığı olmasın cnm yoksa sıkıntı oluyor poyrazda birhaftaonce nezle olmuştu gecdi ardından sunnet oldu narkozlu boğazı ödem yaptı narkozfan bir hafta çok çektik bizle beraber sunnet olan bebek vardı 8aylik oda narkozlu hiç birşey olmadı hemen çıktı biz gece yattık düşün
Aynen öyle zera. Benim oğlum kandırsan bile masada yatıp da sessizce yaptırmaz imkanı yok. Mecbur genel olacak gibi. Havaların iyice ısınmasını bekliyorum bende.Aynı durumdayız. Altı yaşında olcak Eylül'de. Okul a başlamadan olsun istiom. Ama çok endişeliyim. İnşallah sorunsuz kolay olur
Daha öncesinde sünnet olayını nasıl anlatmamız lazım acaba. Bı fikrin var mı. Bazı hastanelerde odaya yatış yapıp odasında ilaç verip yarı baygin bı şekilde ameliyat haneye aliyolarmis. Ayık bı şekilde tek basina ameliyathaneye girmeyi kabul etmez zatenAynen öyle zera. Benim oğlum kandırsan bile masada yatıp da sessizce yaptırmaz imkanı yok. Mecbur genel olacak gibi. Havaların iyice ısınmasını bekliyorum bende.
Inşallah sıkıntısız olur kötü düsünmeyin gelir geçer bizimki iyileşti bileBende böyle şeylerden korkuyorum işin doğrusu. Narkoz ne olursa olsun sıkıntı gibi geliyor bana
Bir arkadaşımın oğlu (aynı yaş grubu). Doktor muayene edeceğim demiş. Araya paravan koyup sünneti yapmış. Çocuk farketmemiş bile.Daha öncesinde sünnet olayını nasıl anlatmamız lazım acaba. Bı fikrin var mı. Bazı hastanelerde odaya yatış yapıp odasında ilaç verip yarı baygin bı şekilde ameliyat haneye aliyolarmis. Ayık bı şekilde tek basina ameliyathaneye girmeyi kabul etmez zaten
Ne güzel. Bizimki bilmior sanırım. Hiç lafı geçmedi.Bir arkadaşımın oğlu (aynı yaş grubu). Doktor muayene edeceğim demiş. Araya paravan koyup sünneti yapmış. Çocuk farketmemiş bile.
Benim ki az buçuk biliyor gibi nasıl olduğunu ç.
Bizim de kardeşi sünnet olunca, onunkinij şekli farklı gördü. Oradan anladı biraz. Bizde bak kardeşin ağlamadı hiç falan dedikNe güzel. Bizimki bilmior sanırım. Hiç lafı geçmedi.
Bizim küçük on günlükken sünnet oldu. Kimse anlamadı. Abisi farketmedi. Doktora daniscaz artk nasıl anlatalim diye. Onlar tecrübe lidir bu konuda diye düşünüyorumBizim de kardeşi sünnet olunca, onunkinij şekli farklı gördü. Oradan anladı biraz. Bizde bak kardeşin ağlamadı hiç falan dedik
Çok kararsızım bendeKızlar asi oldunuzmu
Bugün oldum cnm bende kararsızdım şükür bir sorun olmadı alman asisi oldumÇok kararsızım bende
Bende aile hekimi akrabamıza sordum. O da vurulabilir sin dedi. Alman aşısını önerdi. Geçmiş olsun.Bugün oldum cnm bende kararsızdım şükür bir sorun olmadı alman asisi oldum
Bende aile hekimi akrabamıza sordum. O da vurulabilir sin dedi. Alman aşısını önerdi. Geçmiş olsun.