Ben 12 ocakta kestim sütten kızımı... aynen benimkide memede uyuyordu... 13. Ayda sallamaya başladım yüzü bana dönük asla sallanmadı. Bende yüzüstü sallamaya başladımKızlar hamile olduğum için diğer bebek gelmeden 2 veya 3 ay önce büyüğü sütten kesmek istiyorum. Ama şöyle bir sorunumuz var memede uyuyoruz. Asla ayakta sallanmıyor. Yatınca da kendi kendine uyumuyor. Sütten kesince nasıl uyutabilirim. Belki deneyimleyen biriniz vardır?
Bizi dişler çok zorlamamıştı yani oldu yine biseyler ama en azından uykusu bozulmamisti. Bir de köpekleri kabardigindan beri biseyleri ısırarak yiyemiyo her şeyi eskisi gibi ezip veriyorum.Yok alttan gelen 2 dişin yanındaki süt dişi. Sanırım köpek dişinin ızdırabını en az 4 ay çekeriz. İnanılmaz zor çıkardı dişlerini bu çocuk ya.
Büyük geç konuştu. Aynen bazen diyorum ki oğlum Allah rızası için bikac dakika susMerhaba, benimki de anne, baba, mama dışında kelimesi yok abiye de aba diyor. Abisi de geç konuşmuştu. O yüzden stres yapmıyorum. Şimdi de Susturamıyoruz
O kadar haklısınki. Başta sallamak kolay geliyor ama sallamaya alışınca bukez sürekli onu istiyor. Büyük oğlanı salkayarak uyuturdum. Gece uyanıp sallanmak isterdi. Sabaha kadar salladığımı bilirim. Küçüğü ondan sallamaya alıştırmamıştım ama bukez de 3.yola çıktı geliyor. Şuan yastığa koyup sallamaya çalışsam kıyamet kopuyor. Yanına uzanıp yatır kaldır yapayım belki işe yarar.Ben 12 ocakta kestim sütten kızımı... aynen benimkide memede uyuyordu... 13. Ayda sallamaya başladım yüzü bana dönük asla sallanmadı. Bende yüzüstü sallamaya başladımyani poposunu izliyorum sallarken. Ama ben size bunu yapın demeyeceğim hiç tavsiye etmiyorum sallamayı. Keske keserken başka normal yöntemler bulsaydım. Şimdi sallanmasın istiyorum maalesef müptela oldu
Size tavsiyem sakinleştirerek uyutmaya çalışmanız ... mutlaka bebeğinizin bir formulu vardır belki pış pış, belki sırt kaşıma vs. Ben işin kolayına kaçtım salladım aslında işin zoruna kaçmışım
Benim de büyük geç konuştu. Çok üzülüyordum. Şimdi gayet iyi maşallah gevezeBüyük geç konuştu. Aynen bazen diyorum ki oğlum Allah rızası için bikac dakika sus. Basım ağrıyor artk. Baya geç açılmıştı. Küçük anne baba dede nene annane. Mama. Atti. Aç. Bugün ilk defa abi dedi. He bide TV de maç görünce hemen haydi haydi dio . Bence çok normal.
2-3 gece zor gecer eminim alışır. Sağlıkla gelsin bebişinizde merak ediyorum cinsiyetini :))) inşallah kızınız olurO kadar haklısınki. Başta sallamak kolay geliyor ama sallamaya alışınca bukez sürekli onu istiyor. Büyük oğlanı salkayarak uyuturdum. Gece uyanıp sallanmak isterdi. Sabaha kadar salladığımı bilirim. Küçüğü ondan sallamaya alıştırmamıştım ama bukez de 3.yola çıktı geliyor. Şuan yastığa koyup sallamaya çalışsam kıyamet kopuyor. Yanına uzanıp yatır kaldır yapayım belki işe yarar.
Bugün kontrol vardı gittim göremedim cinsiyeti dedi2-3 gece zor gecer eminim alışır. Sağlıkla gelsin bebişinizde merak ediyorum cinsiyetini :))) inşallah kızınız olur
Hayırlısı olsun cnm en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsunBugün kontrol vardı gittim göremedim cinsiyeti dediinşallah kızdır. Hayırlısı rabbimden
Bez büyük olabilir mi. Bizde 17 aylık kilo 10 kilo. Beş numara molfiks normal bez kullanıyoruz. Hiç sızdırma olmuyor. Büyük geliosa ondan da sızar.Kizlar selam. 5 gun sonra 17 aylik oluyoruz. Kilomuz 10 kilo.
Prima külot bez 6 numara kullanıyorum. Geceleri yanlardan sızdırma başladı. Son zamanlar daha da sıklaştı. Bezi bağlamadan iç kıvrımları düzeltiyorum mutlaka. Tum gece bezi değiştirmedim ama smdi 1 defa değiştiriyorum. Ama sabaha karşı sızdırıyor. Islak uyanıyor gece 4de 5de tüm kıyafetleri çıkarıp yenileri giydiriyorum. E tabi ağlıyorya siz kaç numara bez kullanıyorsunuz? Neden kaynaklı olabilir ?
İnşsllh kızdır bu yıl hep kız oldu. Ben de bu 3.ye hep lila pembe tarzı kıyafet alıyorum. Eşim yokken giydiriyorum. Saçları sarı göz yeşil kız olsa bu kadar olur. O gün renkli toka aldım taktımBugün kontrol vardı gittim göremedim cinsiyeti dediinşallah kızdır. Hayırlısı rabbimden
Canım senin bez büyük. Benim oğluş 11 kg 650 gr molfix 5 numara kullanıyor. Valla bazen unutuyorum, çok işedıgı halde ne taşma ne sızdırma. İki oğlanı primayla büyüttüm, ama boşa çok para vermişim. O zamanlar 6 numara yoktu ben o zmn bıle 2.5 yasındayken 5 numara kullanırdım prima da. Ama külot bez hiç kullanışlı değil ki. Ben külot bezi denizde kullanıyorumKizlar selam. 5 gun sonra 17 aylik oluyoruz. Kilomuz 10 kilo.
Prima külot bez 6 numara kullanıyorum. Geceleri yanlardan sızdırma başladı. Son zamanlar daha da sıklaştı. Bezi bağlamadan iç kıvrımları düzeltiyorum mutlaka. Tum gece bezi değiştirmedim ama smdi 1 defa değiştiriyorum. Ama sabaha karşı sızdırıyor. Islak uyanıyor gece 4de 5de tüm kıyafetleri çıkarıp yenileri giydiriyorum. E tabi ağlıyorya siz kaç numara bez kullanıyorsunuz? Neden kaynaklı olabilir ?
Külot bez bende sevmiom. Kaka yapinca ozellikle. Etraf bulascak çıkartırken diye ödüm kopuyo. Yandan cırt cırtlı bez candırİnşsllh kızdır bu yıl hep kız oldu. Ben de bu 3.ye hep lila pembe tarzı kıyafet alıyorum. Eşim yokken giydiriyorum. Saçları sarı göz yeşil kız olsa bu kadar olur. O gün renkli toka aldım taktımeşim görse kıyamet kopar.. Allahım kızım olsa ben kesin evlat ayırt edebılırdım en çok ona kıyafet alırdım..
Canım senin bez büyük. Benim oğluş 11 kg 650 gr molfix 5 numara kullanıyor. Valla bazen unutuyorum, çok işedıgı halde ne taşma ne sızdırma. İki oğlanı primayla büyüttüm, ama boşa çok para vermişim. O zamanlar 6 numara yoktu ben o zmn bıle 2.5 yasındayken 5 numara kullanırdım prima da. Ama külot bez hiç kullanışlı değil ki. Ben külot bezi denizde kullanıyorum
Prima ile molfiks arasında kalıp farkı var mıdır? Bana görünüşü normal geliyor bez takınca. Ama bilemedim. 5 numara alıp deneyim biBez büyük olabilir mi. Bizde 17 aylık kilo 10 kilo. Beş numara molfiks normal bez kullanıyoruz. Hiç sızdırma olmuyor. Büyük geliosa ondan da sızar.
Külot bezeler yapıyor cnm sen çit çitli kullan benim oğlum 12kilo bende molfix 6numara kullanıyorum ama primanin 6si kilo olarak küçük bizeKizlar selam. 5 gun sonra 17 aylik oluyoruz. Kilomuz 10 kilo.
Külot bezde , yanlardan yirtiyosun. Açılıyor. Yani külot gibi giydiriyon ama çıkarırken yanlardan yırtma yerleri var. 3 saniyede çıkar 3 saniyede giydir şeklinde. Ben çok memnunum. Kakada problem olmuyor bu sebeptenKülot bez bende sevmiom. Kaka yapinca ozellikle. Etraf bulascak çıkartırken diye ödüm kopuyo. Yandan cırt cırtlı bez candır. Büyük oğlumda çok bez denedim. Huggies ten çok memnundum. Ama marketlerde bulamadım . Altı ay kullandım . Sonra slepyy bı sene kullandım.en son Komili ile final yaptık.
Küçük oglanda molfiksle başladım . Hala devam. Eski Molfixler iyi değildi. Simdikiler güzel. Hiç sızdırma olmuyor. Pişik yapmıyor. Fiyat orta fiyat.
Molfix kalıp olarak çok geniş cnm prizmaya alıştıysa yara yapabilir birde numaralardan zirvede kiloya göre al beziPrima ile molfiks arasında kalıp farkı var mıdır? Bana görünüşü normal geliyor bez takınca. Ama bilemedim. 5 numara alıp deneyim bi
Sen ne zaman yazsan Allah kolaylık versin diyorum. Ben bir çocuğun elinde perişan oldumOkullar açıldı ben çok mutluyum. Kendime geldim valla. Evde içim küflenmiş. Eşortman dan başka kıyafet de varmış.. Etek bluz gıydım. Makyaj yaptım.. Herkese sarılasım var, herkes birbirini özlemiş.herkes kim 3 cocuk annesi der dedi.. Tabi evde koşturmsktan okulda sandalye yüzü gördüm.. Hele öğrencilerim canlarım. Çok özlemişim.. Okul açılınca evdeki düzen de iyi oldu. Büyük ilkokula. Ortancayı anaokuluna yollamıyorum. Evde bakıcı abla bebege bakıyor, Ortancayı da bakıyor.. Moral olarak çok iyi oldum. 09 bir arası okulda olmak ilaç gibi geldi.. Bugün bakıcı abla bebek çok uyuyunca yemek yapmış. Allahım ben cok mutlu oldum..
Bizde 16 buçuk ayligiz 11 kilo 6 numara kullanıyorum. Hiç sizdirmazdi son iki gündür hep ıslak kalkıyo. Bezi bağlarken ben pipisini aşağı çeviriyorum o da önemli ama yüz üstü yattığında genelde taşıyor. Bugüne kadar her üst üste taşma durumunda bez numaramızı büyüttük ama 6+ da çok büyük olacağı için degistirmicem.Kizlar selam. 5 gun sonra 17 aylik oluyoruz. Kilomuz 10 kilo.
Normal bez bağlayamiyorum. 1 saniye bile durmuyor. Havada giydiriyoz bezi. Asla sırt ustu yatmıyor ve ne yapsak oyalanmiyorKülot bezeler yapıyor cnm sen çit çitli kullan benim oğlum 12kilo bende molfix 6numara kullanıyorum ama primanin 6si kilo olarak küçük bize
Prima kullanmadım ben. Ama beş numara ideal olur.Prima ile molfiks arasında kalıp farkı var mıdır? Bana görünüşü normal geliyor bez takınca. Ama bilemedim. 5 numara alıp deneyim bi