Pzt artık randevu alacaz inşallahDoktora danıssan iyi olur sanki.
Merhaba! Ben emzirmeyi yaklaşık 1 ay önce kestim. Gayet tabi sütüm akıyordu hatta hala süt gelior sıkınca... kızımı her kucagıma aldığımda baskıdanda akıyordu. 2 saatte 1 emen bebeğiniz varsa bu çok normal bence. Ama içinizin rahat etmesi için genel cerrahiden randevu alın bir randevu alın. İnternette hersey yazıyor endişeye kapılmayın...Kızlar selam. Size bir sorum olacak.
16 aylık oluyoruz 3 gün sonra. Emmeye devam ediyor. Nereydese 2 saatte 1 emiyor desem yeridir.
Benim sağ göğsümden gün içinde az bisey akıntı geliyor. Süt olabilir mi ? Artik 16 aylik oldu. Bu saatten sonra sütüm cok degildir oyle akacak kadar diye düşünüyorum Google a yazdım. Kotu şeyler okudum. Korktumrandevu alacağım genel cerrahtan ona göre. Size sormak istedim.
Emziren anneler, gogsunuzden süt akıyor mu hala
Ya çok doğru. Kucağa alınca baskıdan akiyor olabilir. Bak bu hiç aklıma gelmedi. Hep sağ göğsümden akıyor. Kucağımda da sağ tarafımda tutarak taşıyorum. Her sene düzenli meme kontrolü yaptiriyordum. Hamilelik ve doğum derken 2 buçuk senedir yaptırmadım. Içim de ondan rahat etmedi. Şuan sizin yazdiklariniz rahatlattı beni. Yine de doktor konusunu düşüneceğim. TeşekkürlerMerhaba! Ben emzirmeyi yaklaşık 1 ay önce kestim. Gayet tabi sütüm akıyordu hatta hala süt gelior sıkınca... kızımı her kucagıma aldığımda baskıdanda akıyordu. 2 saatte 1 emen bebeğiniz varsa bu çok normal bence. Ama içinizin rahat etmesi için genel cerrahiden randevu alın bir randevu alın. İnternette hersey yazıyor endişeye kapılmayın...
Kucağına alınca hormonlar artışa gecio. Süt hormonu çabuk coşar. Ondan akıyo. Bazı zamanlar akmaz. Bazı zamanlar akio. Normal ama .Ya çok doğru. Kucağa alınca baskıdan akiyor olabilir. Bak bu hiç aklıma gelmedi. Hep sağ göğsümden akıyor. Kucağımda da sağ tarafımda tutarak taşıyorum. Her sene düzenli meme kontrolü yaptiriyordum. Hamilelik ve doğum derken 2 buçuk senedir yaptırmadım. Içim de ondan rahat etmedi. Şuan sizin yazdiklariniz rahatlattı beni. Yine de doktor konusunu düşüneceğim. Teşekkürler
İnternette hep en kötüsü yazıyor. Süt akması bence normal ama siz yine de baktırın. 1 ay önce benim de sağ göğsümden kan gelmişti. O kadar çok korkmuştum ki. Enfeksiyon varmış antibiyotik kullanınca geçmişti.Kızlar selam. Size bir sorum olacak.
16 aylık oluyoruz 3 gün sonra. Emmeye devam ediyor. Nereydese 2 saatte 1 emiyor desem yeridir.
Benim sağ göğsümden gün içinde az bisey akıntı geliyor. Süt olabilir mi ? Artik 16 aylik oldu. Bu saatten sonra sütüm cok degildir oyle akacak kadar diye düşünüyorum Google a yazdım. Kotu şeyler okudum. Korktumrandevu alacağım genel cerrahtan ona göre. Size sormak istedim.
Mayasıl denir öyle mi oldu ki acaba. Kardeşim de olmuştu. Derinin altını temizleyip krem vermişti doktorKızlar oğlumun pipisi şişti ağrı yapıyo belli ki yarın doktora götüreceğim ama bilgisi olan yaşayan var mı?
İçinden beyaz bi sıvı geldi iltihap değil
Mayasıl denir öyle mi oldu ki acaba. Kardeşim de olmuştu. Derinin altını temizleyip krem vermişti doktor
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum sık sık alnının üzerine düşüyorOğlum mutfak sandalyesinden düştü fayansa. Tutamadım. Allahtan alnını çarptı hafif şişti
Eskiler öyle derdi, biraz araştırdım da mantar gibi birşey sanırım. Bezli çocuklar da nemin neden olduğu yazıyor.Çok geçmiş olsun canım benim oğlum sık sık alnının üzerine düşüyor
Canım mayasıl hemoreid değil mi? Makatta olur diye biliyorum l
Teşekkürler canım yarın gidince ogrenicemEskiler öyle derdi, biraz araştırdım da mantar gibi birşey sanırım. Bezli çocuklar da nemin neden olduğu yazıyor.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Benimki de geçen geriye doğru düştü çok korktu. Ara ara düşüyor zaten de o gün sert düştüOğlum mutfak sandalyesinden düştü fayansa. Tutamadım. Allahtan alnını çarptı hafif şişti
Süttür cnm o hatta sefaf bile gelir benim hep oluyor çünkü o göğsümü az emiyor diğerini çok oda akıyorKızlar selam. Size bir sorum olacak.
Geçmiş olsun git bakalım ne diycekTeşekkürler canım yarın gidince ogrenicem
Geçmiş olsun benimkide hep düşer üstelik bugün elini kapıya sıkıştırdı kapıya elini koymuş abisi itince yavrum çok ağladı Allahdan birşey olmadiOğlum mutfak sandalyesinden düştü fayansa. Tutamadım. Allahtan alnını çarptı hafif şişti
Geçmiş olsun benimkide hep düşer üstelik bugün elini kapıya sıkıştırdı kapıya elini koymuş abisi itince yavrum çok ağladı Allahdan birşey olmadi
Geçmiş olsun. En tehlikeli dönemleri, doğruyu yanlışı, düşeceklerini akıl edemiyorlar. Kazasız belasız şu dönemlerini atlatsak hayırlısı ile.Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Benimki de geçen geriye doğru düştü çok korktu. Ara ara düşüyor zaten de o gün sert düştü
Cnm bizim de oldu. Acil götür. Hiç bekleme. Antibiyotik krem. Artı iki krem daha verdi doktor. Üçünü karıştırıp sürdük. Düzeldi. Ama geç kalırsan küçük de olsa operasyon gerekebilir. Doktor iyiki geç kalmadınız demişti.Kızlar oğlumun pipisi şişti ağrı yapıyo belli ki yarın doktora götüreceğim ama bilgisi olan yaşayan var mı?
İçinden beyaz bi sıvı geldi iltihap değil
Bizimki çok düşüyor. Alıştık artk. Buz kompres. Yada mentollü bı merhem var onu sürüyoruz şişmesin ağrı olmasın diye. Oda alıştı artık.Oğlum mutfak sandalyesinden düştü fayansa. Tutamadım. Allahtan alnını çarptı hafif şişti
En korktuğum şey bu. Elini hep araya koyar geçerken. Biz dikkat ediyoruz ama abisi görmez sıkıştırır diye aklım cikiyor. Allah korusun. Geçmiş olsun sizedeGeçmiş olsun benimkide hep düşer üstelik bugün elini kapıya sıkıştırdı kapıya elini koymuş abisi itince yavrum çok ağladı Allahdan birşey olmadi