Yıllar önce kadınlar kulübü nde üçüz bekleyen biri vardı. Kadın doğuma girerken haber vermiş. Sonra üç sene sonra ancak mesaj yazabilmistiMaşallah. Bakalım benim nasıl olacak. 1 sene sonrayı düşünemiyorum
Bizimki de yapiyor bunu. Midesi de bulanmiyor mu anlamıyorm hiç. Allah korusun zehirlenme falan olmaz dimi. Buldumu hiç affetmiyor.Bu bebek beni öldürecek. 1 dakika gözümü ayırdım bir geldim yanıma geldi ağzını açtı, ağzında ıslak mendili tıkamış
Allah korusun bir de boğulur diye korkuyor insan. Birşey olmaz diye düşündüm olmadı da şükür. Sabun da az miktarda sorun olmazmış. Görümcem hemşire çocuklar da mide yıkamasında sabun kullandıklarını, sabunun çok zehirlenmeye neden olamayacağını söylemişti. Ama yine de dikkat etmek lazım.Bizimki de yapiyor bunu. Midesi de bulanmiyor mu anlamıyorm hiç. Allah korusun zehirlenme falan olmaz dimi. Buldumu hiç affetmiyor.Geçen sabun yalamisti. Çok korktum bişey olur diye. Çok hareketli geçiyor günlerimiz
Benim görümcem hemşire olsaydı muhtemelen çok bunaltirdim onuAllah korusun bir de boğulur diye korkuyor insan. Birşey olmaz diye düşündüm olmadı da şükür. Sabun da az miktarda sorun olmazmış. Görümcem hemşire çocuklar da mide yıkamasında sabun kullandıklarını, sabunun çok zehirlenmeye neden olamayacağını söylemişti. Ama yine de dikkat etmek lazım.
Bizim bu çocuklar epey yoracak anlaşılan bizi. Sağlıkla büyüselerdi hayırlısıyla
Aynen benim ki de dağıtıcı. Bir de abisi var ikisi bir olup evin altını üstüne getiriyorlar. İki erkek çocuğu çok zor. Bir dakika kendime ayıracağım zaman yok. Günün sonunda artık bende kendimi sesimi yükseltmiş olarak buluyorum. Gece yatınca vicdan azabı tabi. Takip ettiğim ınstamomy sayfasından bile çıktım. Baktıkça psikolojim bozuluyordu o mükemmelliğeOğlum geçenlerde düşmüştü ya alnı mosmordu. Morluk geçti aöçma orası ezik duruyor. Yani böyle gamze gibi çukur var. Herkes geçer diyor. Doktora götürmedim. Geçer mi kendiliğinden ya
Alt damaklarında feci kabarma ve sertlik var diş geliyor yine. Gece uykusuzluğa olur olmadık şeylere ağlamaya son hız devam. Dün akşam 8de yattı 10da kalktı 4te anca uyutabildim. Yarım saat sonra çığlıkla uyanma..
Gündüz hiç tahammülüm kalmıyor. Kurcalamadığı dağıtmadığı yer yok. Her hareketine kızıyorum. Sonra pişman oluyorum. Çocuğumun psikolojisini bozmuyorumdur umarım
Sürekli kendimi sorguluyorum. Aylardır kapıları silmemistim. Tozları hep üstten aliyorum. Her yer kır pislik içinde. Bugün dedim ki ağlasan da bacağıma yapissanda yapicam. Supurdum sildim kapıları sildim. Yemek yaptım tozları aldım. Üç dört saat sürdü.Aynen benim ki de dağıtıcı. Bir de abisi var ikisi bir olup evin altını üstüne getiriyorlar. İki erkek çocuğu çok zor. Bir dakika kendime ayıracağım zaman yok. Günün sonunda artık bende kendimi sesimi yükseltmiş olarak buluyorum. Gece yatınca vicdan azabı tabi. Takip ettiğim ınstamomy sayfasından bile çıktım. Baktıkça psikolojim bozuluyordu o mükemmelliğe
Geçmiş olsun. 1 ay evvel benim de bebeğim geçirdi. Döküntü de 3 gün devam edip geçiyor.Selamlar herkese, yazamıyorum bende ama takipteyim. Bizde de delirmeler devam. 4 disliydik gecen hafta bi tane küçük azı çıktı. Sonra gecen hafta bexero yu yaptırdık. 3 gün gecti ates başladı. Cok anlam veremedik heralde diş dedik. 3 gün 38.5-39 ateş. Calpol dolven dönüşümlü ilacla da 37 ye düşüyordu. 4. Gün aksami döküntü başladı. Bugün baya fazlalaştı. Meger 6. Hastalik geciriyormusuz. Sizinde aklinkzda bulunsun diye yazayim dedim. O mu bu mu derken meger hastalik atlatmisiz. Bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden. Sağlıkla kucahiniza alin inşallah.
Ay buna çok güldüm. Bende allah nasip eder üçüncüyü de emzirirsem 4 sene kesintisiz bebek emzirmiş olcamYıllar önce kadınlar kulübü nde üçüz bekleyen biri vardı. Kadın doğuma girerken haber vermiş. Sonra üç sene sonra ancak mesaj yazabilmisti. Annesi kaynanası sürekli dönüşümlü onlarda yaşıyormuş. . Bizim sağlık ocağına bı gelin gelmişti. Ucuzleri olmuş. Kaynanası kayınpederi kendisi. Her birinde bı bebek. Allah yardım etsin demiştim. Biz tek tek büyütüyoruz Allah'tan. Benim ablam da iki bebeğin arası iki yaş ti. Bile isteye yaptı. Hatta arada düşük yaptı. Beş sene aralıksız bez aldılar. Tam bitti. Üçüncü oldu. Hala bez aliyolar . Molfiks canbebe aliyolardi. En son BİM'in bezine geçtiler.
Bı arkadaş vardı . Beş altı senelik evliydi. Evlendigimden beri oruç tutamıyorum demişti. Gebelik. İki sene emzirme. Hopp tekrar gebelik iki sene emzirme.Ay buna çok güldüm. Bende allah nasip eder üçüncüyü de emzirirsem 4 sene kesintisiz bebek emzirmiş olcam
Allah veriyor kolaylığını ya hiç dert etmeyinBence çok yakınbüyük oğlum 7 yaşına girdi. Küçük 15 aylık. Aralarında 23 ay gibi birşey olacak doğunca. Napcam bilmem bu arada çok teşekkür ederim
Canım 1 yaşından sonra ben dişlerini fırçalamaya başladım. Yatmadan önce mutlaka fırçala canım.. Ayrıca demir ilacı verdikten sonra da dişlerini siliyorum. Çünkü büyük oğlumda bilmiyordum çocuk yazık lekeli dişle gezdi. Bizim ki maşallah herşeyi yediği için ben günde 2 kere fırçalıyorum. Gerçi artık kendı fırçalıyorKizlar dış çürümesi olan varmı bebeklerde bizim çürüyor ne yapayim
Canım 1 yaşından sonra ben dişlerini fırçalamaya başladım. Yatmadan önce mutlaka fırçala canım.. Ayrıca demir ilacı verdikten sonra da dişlerini siliyorum. Çünkü büyük oğlumda bilmiyordum çocuk yazık lekeli dişle gezdi. Bizim ki maşallah herşeyi yediği için ben günde 2 kere fırçalıyorum. Gerçi artık kendı fırçalıyor
Kizlar dış çürümesi olan varmı bebeklerde bizim çürüyor ne yapayim
Canım Rocs macun ve fırça.... Hepsınde buna alıştım bunda da araştırması aldım.Benim oğlanın dişinde siyah lekeler çıktı çürüdü sandım. Sonra demir ilacındandır diye hemşireye sorarark bıraktırdım. Geçti bir zaman sonra lekeymiş. Halbuki her içirmeden sonra peçeyi ıslatıp siliyordum dişlerini
M miraclemiracle Hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz
Ya fircalatmiyor ki ağzını kitliuyor resmen bursuru fırça aldım sevsin diye hepsi çöp oldu acaba çürükleri n'olacak artık fircada fayda etmezCanım 1 yaşından sonra ben dişlerini fırçalamaya başladım. Yatmadan önce mutlaka fırçala canım.. Ayrıca demir ilacı verdikten sonra da dişlerini siliyorum. Çünkü büyük oğlumda bilmiyordum çocuk yazık lekeli dişle gezdi. Bizim ki maşallah herşeyi yediği için ben günde 2 kere fırçalıyorum. Gerçi artık kendı fırçalıyor
Baktım da bu baya çürük leke değil dişin arka kısmında uçtan başlamış curumeBenim oğlanın dişinde siyah lekeler çıktı çürüdü sandım. Sonra demir ilacındandır diye hemşireye sorarark bıraktırdım. Geçti bir zaman sonra lekeymiş. Halbuki her içirmeden sonra peçeyi ıslatıp siliyordum dişlerini
M miraclemiracle Hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz
Doktora danıssan iyi olur sanki.Baktım da bu baya çürük leke değil dişin arka kısmında uçtan başlamış curume