Ayy biz de ya, üniversiteyi şehir dışında okumuştu. Tatillerde gelirdi, Allahım nolur geri gitsin derdim. Şimdi hafta bir görüşüyoruz hasretten ölcezKüçükken yorucu olur ama sonrası çok güzel. Çocuk dediğin kavga eder.Bizde öyle büyüdük. Ablam ölsün diye dua ederdim. O kadar nefret ediyordum. Şimdi her gün telde konuşuyoruz. Kardeşlik enteresan bisey
Bende bayadir görmedim. İlgimi cekti benimde. Hamile olmasınKızlarrint nerde bilen varmı.
Sadece bulaşık yıkarken dusunebilecek vaktim oluyor aklıma geldi , iyilerdir inşallah.
Yürütücü kullanma cnm iyice tembellesdirir bence dr götür kan tahlili falan yapar belki vitaminlari eksiktir yürür ama yakında ginede doktor görsün için rahat ederBenim tembel oğlum yürümüyor. Heryere emekleyerek gidiyor zaten geç emeklemişti.. Ayakta duruyor ama hemen oturuyor.. Yürütmeye cabalıyorum. İstemiyor ve ağlıyor. Yürüme arkadasım aldım ya İnsan 2 ıttirir nasıl bebe bu. Oturdu önüne aldı düğmelere basıyor. Abileri ittirdi heves edip peşinden girmedi bıle. Ben tuttum elkeeıne verdım hop gene oturdu.. Tekrar yürüyeçi çıkardım gene zıplaya zıplaya gıdıyor adım atmıyor.. Ben dra gotürsem mi. Hoş gitsek ne diyecek cesaretini kırmayın yürür. Benım artık kolum belim dayanmıyor
Vitaminlerin düzenli veriyorum Bır de zaten herseyı yıyo benı koysan beni yer. Hergun 1 yumurta ıcıne oeynır. Çorba kesesi dolusu ev yogurdu. Hergun 3 cevıx. 3 badem. Sabah ac karnına pekmez, karadut oekmexi. Dün Bır tabak borokolı yedı. Sebze sever et yer herseyi yiyor yani. Ejsıjlklık yoktur sankıYürütücü kullanma cnm iyice tembellesdirir bence dr götür kan tahlili falan yapar belki vitaminlari eksiktir yürür ama yakında ginede doktor görsün için rahat eder
Hiçbirsey yoktur tembellik yapıyor .her çocuk farklı bak ikisi erken erken yürümüş buda nazlaniyor.allah korusun bacaklarda kaslarda sorun olsa ayaktada duramaz diye düşünüyorum.Vitaminlerin düzenli veriyorum Bır de zaten herseyı yıyo benı koysan beni yer. Hergun 1 yumurta ıcıne oeynır. Çorba kesesi dolusu ev yogurdu. Hergun 3 cevıx. 3 badem. Sabah ac karnına pekmez, karadut oekmexi. Dün Bır tabak borokolı yedı. Sebze sever et yer herseyi yiyor yani. Ejsıjlklık yoktur sankı
Öyle düşünme cnm poyraz 8aylikdi beslenmesine okadar çok dikkat ediyordum ki rutin tahlil yaptırdım demir düşük çıktı üstelik demir ilacı vermeme rağmen bu sefer daha çok demir içeren besinler verdim kan damlasini degistirdi doktor 1ay sonra tahilil yapildi dahada dusmus demir deli oldum resmen megerse benim sutum yapiyormus yemekden 2saat sonra emzirdim oyle oyle yukseldi oyuzden dedimVitaminlerin düzenli veriyorum Bır de zaten herseyı yıyo benı koysan beni yer. Hergun 1 yumurta ıcıne oeynır. Çorba kesesi dolusu ev yogurdu. Hergun 3 cevıx. 3 badem. Sabah ac karnına pekmez, karadut oekmexi. Dün Bır tabak borokolı yedı. Sebze sever et yer herseyi yiyor yani. Ejsıjlklık yoktur sankı
Canım.kac kg bebek baya ahırda hantal olur kendini zor kaldırır 18 aya kadar yürümesi gerekir diyo Dr daha var ama için ahat etsin götür kafan rahatlarVitaminlerin düzenli veriyorum Bır de zaten herseyı yıyo benı koysan beni yer. Hergun 1 yumurta ıcıne oeynır. Çorba kesesi dolusu ev yogurdu. Hergun 3 cevıx. 3 badem. Sabah ac karnına pekmez, karadut oekmexi. Dün Bır tabak borokolı yedı. Sebze sever et yer herseyi yiyor yani. Ejsıjlklık yoktur sankı
Yürüteç iyi olmaz cnm. Tembellestirir . Bı sıkıntı olsa ayağın üstüne basamaz diye biliyorum. Ama doktor değiliz sonuçta. İçin rahat değil sanki. En azından doktoru ara bı konuş. Gel derse gidersin. Birde benim büyük oğlan da çok güzel yemek yerdi. Ama bebekken hep kansızlık vardı.Benim tembel oğlum yürümüyor. Heryere emekleyerek gidiyor zaten geç emeklemişti.. Ayakta duruyor ama hemen oturuyor.. Yürütmeye cabalıyorum. İstemiyor ve ağlıyor. Yürüme arkadasım aldım ya İnsan 2 ıttirir nasıl bebe bu. Oturdu önüne aldı düğmelere basıyor. Abileri ittirdi heves edip peşinden girmedi bıle. Ben tuttum elkeeıne verdım hop gene oturdu.. Tekrar yürüyeçi çıkardım gene zıplaya zıplaya gıdıyor adım atmıyor.. Ben dra gotürsem mi. Hoş gitsek ne diyecek cesaretini kırmayın yürür. Benım artık kolum belim dayanmıyor
Herkes öyle diyor sorun olsa koltukta sıralayamaz, ayakta duramaz.. Mizaç olarak aşırı tembel zaten sizinkiler emeklerken benimki emeklemiyordu. 2 ay daha bekleyeceğim bakalım..Hiçbirsey yoktur tembellik yapıyor .her çocuk farklı bak ikisi erken erken yürümüş buda nazlaniyor.allah korusun bacaklarda kaslarda sorun olsa ayaktada duramaz diye düşünüyorum.
Çok ağır değil sanki 12.5 kg.. Yiyecekleri az az veriyorum ona kalsa yer. Bu ara hep azı diş çıkarıyor yemesi azaldı gibi. Daha tombalakları görüyorum yürüyorCanım.kac kg bebek baya ahırda hantal olur kendini zor kaldırır 18 aya kadar yürümesi gerekir diyo Dr daha var ama için ahat etsin götür kafan rahatlar
Zaten yürütece deneme amaclı bşndırdım baktım zıplıyor hemen kaldırdım. Yürüme arkadasına çok umut bağlamıştum o da olmadı. Şimdi dra yazdım okuyunca cevap yazarYürüteç iyi olmaz cnm. Tembellestirir . Bı sıkıntı olsa ayağın üstüne basamaz diye biliyorum. Ama doktor değiliz sonuçta. İçin rahat değil sanki. En azından doktoru ara bı konuş. Gel derse gidersin. Birde benim büyük oğlan da çok güzel yemek yerdi. Ama bebekken hep kansızlık vardı.
Allah yürü emri verdi mi yürür merak etme. Daha tam zamanı gelmemiş demekki. Ama yürüme alıştırması yaparken belden desteklemen iyi olur. Özellikle iki elini biraz yukarda tutmak dengeyi kaybettiriyor. Arkasına geçip iki eliniz ile belini destekleyin ve kendinin adım atmasını bekleyin.Benim tembel oğlum yürümüyor. Heryere emekleyerek gidiyor zaten geç emeklemişti.. Ayakta duruyor ama hemen oturuyor.. Yürütmeye cabalıyorum. İstemiyor ve ağlıyor. Yürüme arkadasım aldım ya İnsan 2 ıttirir nasıl bebe bu. Oturdu önüne aldı düğmelere basıyor. Abileri ittirdi heves edip peşinden girmedi bıle. Ben tuttum elkeeıne verdım hop gene oturdu.. Tekrar yürüyeçi çıkardım gene zıplaya zıplaya gıdıyor adım atmıyor.. Ben dra gotürsem mi. Hoş gitsek ne diyecek cesaretini kırmayın yürür. Benım artık kolum belim dayanmıyor
İyi yaptın cnm. İçin rahat etsin.Zaten yürütece deneme amaclı bşndırdım baktım zıplıyor hemen kaldırdım. Yürüme arkadasına çok umut bağlamıştum o da olmadı. Şimdi dra yazdım okuyunca cevap yazar
Çok sevindim kararınaAllah yürü emri verdi mi yürür merak etme. Daha tam zamanı gelmemiş demekki. Ama yürüme alıştırması yaparken belden desteklemen iyi olur. Özellikle iki elini biraz yukarda tutmak dengeyi kaybettiriyor. Arkasına geçip iki eliniz ile belini destekleyin ve kendinin adım atmasını bekleyin.
Bizde bu yöntemi denedik. Birimiz arkasında birimiz önünde. Ellerini tutarken yavaşça bıraktık. Karsisindaki hadi gel oğlum dedi. Bizimki boşluğa bırakır gibi hopp kendini attı her defasındaM miraclemiracle için rahat etain diye bir doktora götür istersen.
Ben bizimkini nasıl yürüttüğümüzü anlatayım. Tutunarak yürüyordu koltuğa sehpaya falan. Sonra cesaret edemiyor ellerini bırakmaya diye düşündük. Babasıyla karşılıklı geçtik bir o bıraktı ellerini bana doğru gelsin diye bir ben bıraktım babasına gitsin diye. Bu arada tezahüratlar alkışlar havada uçuyor tabi. Bu şekilde günlerce denedik. Gaza geldi yürüdü gitti. Belki işine yarar bu yöntem.