2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin istediğin belliydi. Niyetin iyi . Rabbim bunun karşılığını gerçek inşallah. Topikte ikinci üçüncü bebekler gelio. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yazdiklarinizi okumustum bu msji bekliyordum ve cok mutlu oldumALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Rabbim guc kuvvet verecektir.

Ooh cok sevindim ya. Hamileliğin de doğum sonranda cok guzel geçsin inşallah. Yeni gelen bebek senide eşinide hic yormasın tatlı tatlı neşe getirsin büyüsün

Senin istediğin belliydi. Niyetin iyi . Rabbim bunun karşılığını gerçek inşallah. Topikte ikinci üçüncü bebekler gelio. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Haklısın istiyordum. Aldırmak çok günah Allahım affetsin. İnşallah hakkıyla büyütmeyi nasip eder rabbim canım çok sağol

Köpek dişler zor çıkıyo da, ayyy bi de çıkınca. allahım o nasıl sivri bir diştir töbe nasıl ısırııııır

Benimki de hala herşeyi yalamaya devam çocuk birşeyin üzerinde dil gezdirmezse rahat edemiyor, fırının içinde bişey görsün balik balik diye gidiyor fırını yalıyo, dışardan motor geçsin notor notor diyip camı yalıyor. Kolonya şişesini geçen düşürmüştüm bişey olunca kaldı alamadım unutmuşum, bugün bulmuş bi baktım ağzına alıyor alkolik çocuğum aklımı çıkardı.

Çok da dillendi her şeyi tekrar ediyor, güncel kelimelerimiz misir(mısır), maşallah, ve hakan. Yeğenimin adı, hakana hayran o yüzden sabah akşam hakan

Akşam mutfağa gittim az sonra çığlık ağlama allahım bir gittim salona oğlanın alnı şişmiş kocaman nefesi kesildi kıpkırmızı. Ağzında kan var. Bayılacaktım az daha.

Ne oldu anlamadım bile. Bakıyorum nereye vurdu bu kadar

Sonra anladım koltuğun koluna çıkmış ışık anahtarını açıp kapatma için. Düşmüş dilini de ısırmış. Alnı simsiyah
Aklıma gelmez oraya tırmanacağı. Nasıl olabiliyor anlamıyorum. Saniyeler içinde başımıza gelene bak. Ne işi var orda

Ömrüm kısalacak ya

Sen öyle durumlarda sakin kalmaya bak. Artık tam hareketli zamanları ne kadar kollasak da düşebiliyorlar. Hamilesin ani üzüntü bebeğe zararlı olabiliyor.. Benım yan komşu oğlu bısikletten düşüp eve gelmiş burnu kaynamış kadın üzülüp korkunca 36.haftada suyu geldi erken doğurdu. Aman bu süreçte dikkat...ben 2.ye hamıleyken buyuk yürüyordu. Cok yaramadı hep düşerdi hoplar zıpladı. Ben oturma odasına tasınmıstım sadece 1 tane köşe takımı vardu Bır de TV.. Cok rahat etmiştim. Kapıyı da kapatıyordum.yere de komple halı ıkı kat sermiştim. Sen hamileyken onun Hareket alanını bıraz kısıtla cnm

Amin inşallah. Kıyamadım. Pişman değilim hatta mutluyum şuan inşallah kolay bir bebiş olur
Bak kolay bebek olacak göreceksin.. Ben ilk oğlundan ne ceketim allahım uyumaz yemez aglak... 2.in herseyi normaldi.. Tam rahata erdım derken kendı istegınle kız olur umuduyla dogurdum.. Bu yavrum maşallah 6 aya kadar hep uyudu emzır gazı hemen cıkar at besıge. Ben o uyurken markete bıle gıttım hemen 5 dkkada.bogazı hep iyi.. Tek sorunu sadece yürümüyor ama sıralıyor. Yani ben 3.yü nasıl büyüttüm anlamadım. Bir de tek basımayım ve bu 3 cocukla canlı ders yaptım.. 1.sınufa gıden oğlumun derslerı hersey bende... Gercekten Allah dagına göre kar veriyor. Ben hep hamıleyken dua ettım. Allahım nolur uykusu ıyı olsun bogazlı ıyı olsun. Bana yardıma gelecek Bır allahın kulu yok. Bana güç ver dedim... Bizi sadece korona etkiledi. O da zaten herkese geldı Bır bıze degıl.. Sen güzel düşün

Ah nasıl ihtiyacım varmış bunları duymaya. İnşallah kolay bir bebek olur. Çünkü benimde yanımda hiç kimse yok. Memlekette değilim. Komşular var ben pek kimseden bişey rica edebilen biri değilim. İnşallah dediğin gibi olurda büyütürüm. Cinsiyetini bende merak ediyorum ama buda erkek gibi üçlicem galiba oğlanlarıcanları sağ olsunda

Çok geçmiş olsun. Akıllarına ne gelirse yapıyorlar. Tam meraklı zamanları

Sağlıkla sıhhatle büyüsün ler inşallah. Artık kararını verdin, kararsızlıktan çıktın ya için de ferahlamıştır.

Kizin olur inşallah tabiki sağlıklı olsun en önemlisi

Benm içimden kız geçti sen ilk soydiginde. Kız çok istiyordum belki ondandır. Ama hep kız gibi gelio bana senin bebek. Sakin uslu uykucu bı kız. Tam hayallerimdeki gibi. İki yaramaz fırlama oglandan sonra sakin bı kızım olsun isterdim. Ama iki abiyle kız olsa oda şoför Nebahat gibi dolaşır heralde . Şaka bı yana sağlıkla gelsin inşallah. Ben ikinci oğlanın küçülen giysileri elden çıkartıyorum. Saklamicam. Zaten ikinci oğlan hep abinin giysilerle büyüyor. Zavallim her şeyi ikinci el Allah gönlüne göre versin

Bizimki geçen ay abisinin sandalyesine çıktı araba gibi sallanmaya kalktı yüzüstü düştü. Yetişemedik. Yani yaninda olsa bile bazen tutamıyosun. Üst disiyle alt dudağı yardı. Yere düştü sessiz kaldı. Aklimiz çıktı . Bı kaldırdım her yer kan.yerler kendi üstü benim üstüm. Sonra ağlamaya başladı. O ağlar ben ağlar. Üç gün falan emmekte çok zorlandı. Sadece hero baby meyve püresi yedi az az. Çok çok zorla emzirdim. Nasıl ağladı emerken. Kenacort diye bı krem var. Onu aldırdım. Ağız içi yaraları için. O iysletirdi. Doktora daha sonra aşı için gittiğimde anlattım . Zaten bana gelsen bende aynı kremi yazardım. İyi yapmışsın dedi. Bizim küçük gözü kara . Cekyatlarin üstüne cikiyo en tepesine. Ellerini açıp gözlerimize bakıyo ve gülüyor. Kendini boşluğa bırakıyor. Havada uçuyoruz resmen. Bı kere cekyataan yere çakıldı. Eşim atlamaz sanmış ama atlamış. Kafası mor dolaştı bı hafta. . Çok korkusuz. Kalbim ağzımda hep. Çok geçmiş olsun.

Sağlıklı olsun da gerisi boş. Tabiki de kız olsa güzel olur. Benim ilk 2 hamilelikte hiç bulantım olmadı ama hep künefeyr aşerdim. 3.de nasıl bulantı kusma anlatamam. 5.5 kg vermiştim. Ama ben nasıl mutlu bu kesin kız olacak diye havalarda ucuyordum. Ne zaman künefe istedi canım oturdum 1.5 posıyon künefe yedim. Zaten erkek oldugu belli oldu.. Bne normalde agzına künefe koymam ama hamılelıklerımde cok yedim hele ki 3.de hı dıkkat etmedim. Bukantılar kesince Allah ne verdiyse yedim. İyiki ilk basta kılo verm ısım. Yoksa kesın 20 kg alırdım.

Benim iki gebelik te aynıydı. İlk aylar yoğun bulantı . Tuzlu yedim sadece. Dört aydan sonr aşırı tatlı isteği. Çikolata pasta . Şerbetli tatlılar.

Bende ilk kız hissettim ama gebeliğim ilk ikisi ile aynı ilerliyor ondan umudumu kaybettim kıyafet konusu bizde de aynı ikici hep eski giyiyor hatta iyi durumda olanları yine sakladım kız da olsa giydircem ilki uslu benimde iki numara fena. Gözüm korkmuyor değil. Birde 2 aydır eşimin 5 yaşındaki yeğeni bizde kalıyordu. Allahım benim büyükle hep kavga ettiler. Şimdi bunların yaşıda yakın olacak bayağı korkuyor eşim

Küçükken yorucu olur ama sonrası çok güzel. Çocuk dediğin kavga eder. Bizde öyle büyüdük. Ablam ölsün diye dua ederdim. O kadar nefret ediyordum. Şimdi her gün telde konuşuyoruz. Kardeşlik enteresan bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…