2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhaba. Geçen yazmıştım. Üçüncü bebeğime hamile kalmışım. Aldırmayı düşünmüştüm. Belki hatırlarsınız. Vazgeçtim. Doktora kürtaj için gün almaya gittim tek başıma. Allahım dedim bir ışık birşey gönder bana ne olur. Saatim geldi muayeneye girdim. Doktor baktı. Hamilesin dedi. Evet ama aldırmayı düşünüyorum dedim. Ben bir sorun olmadığı sürece kürtaj yapmıyorum dedi. Ağlamaya başladım eve geldim eşime doğsun ne olur bakarız dedim tamam doğsun dedi çok zor olacak ama Allah büyüktür. Bana yardım edecek biliyorum

Bikac güne unutur düştüğünü merak etme. Yürür tekrar. Oburlugunu sevsinler bende herseyi öğretiyorum. Erkek diye köşeye çekilmek yok bizim evde hayat müşterek

Kızlar köpek dişi çıkaran varmı oğlum çıkarıyor şuanda çok şancı yapıyor 4unu birden patlamaya çalışıyor azı disleri bile bi kadar şancı yapmadi
Köpek dişi henüz çıkmadı ama 4 azı dişi aynı anda patlattı 1 ay onların sancısıni çekti şimdide ya azilar uzuyor damak yariliyor yada köpek dişleri geliyor sürekli ağlıyor.uykudan uyanip çığlık çığlığa ağlıyor huzursuz.saat 12 de girdik odaya halen mızmız uyuyamadi.birde huyu çok sakinmis gibi istediği olmayınca morarana kadar katılarak ağlıyor yeri tekmeliyor huylarıda iyice zorlaştı.

Sağlıkla kucağına al inşallah .Allah dağına göre kar verirmiş.guzel kolay bir hamileliğin ve doğumun olur umarım.

Çok sevindim. Bebeği veren Rabbim güç kuvvet kolaylık ta vericektir inşallah.

Azılardan hemen sonra köpekler başladı cnm bizimde sanci çığlık atma ne ararsan var çıksada kurtulsak çok zor tez zamanda çıkarsın kuzucuklar

Çok sevindim gercekten sağlıkla kucagına al inşallah...

Azılardan hemen sonra köpekler başladı cnm bizimde sanci çığlık atma ne ararsan var çıksada kurtulsak çok zor tez zamanda çıkarsın kuzucuklar
Çabucak atlatsın bebeler inşallah Bende köpek dişlerini düşünüp duruyorum nasıl olucak diye. Zaten birsey yiyip içmiyor benimki iyice afrikalı bebelere döner tahminimce kuzenimin çocuğundan biliyorum 4 köpek dişi birden patladı gecen yaz ateş 38.5 a çıkmıştı , ağzı boş kalmayan tosuncuk 15 gün hiçbirsey yiyip içmemişti. Ben yandım

Benimkide maşallah tam tosun çok acıyor disleri yemek sırasında ağzında tutuyor ağlıyor sonra unutuyor lüp mideye yutuyor yemeği çok seviyor azi dislerinde cok ateslendi ozaman birde mikrop almisdi ishal olmuştu ozaman yarim kilo verdi iyileşince geri aldı ama

O kdr sevindim ki anlatamam. O dra da denk gelmen bence işaret. Bak göreceksin bu evladın çok hayırlı olacak.. Saglık la sagsalim kucagına almak nasip olsun inşallh... Allah güç kuvvetini verecek.. Eşinden de Allah razı olsun

Bu benim ikinci oğlumun doğum doktoru. Gerçekten hem iyi bir hekim hem iyi bir insan. Kürtaj yapmam ben diyince nasıl sevindim anlatamam. İnşallah dediğin gibi olur inşallah hakkıyla büyütmeyi nasip eder Allahım. Çok teşekkür ederim bu arada,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…