2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhaba. Geçen yazmıştım. Üçüncü bebeğime hamile kalmışım. Aldırmayı düşünmüştüm. Belki hatırlarsınız. Vazgeçtim. Doktora kürtaj için gün almaya gittim tek başıma. Allahım dedim bir ışık birşey gönder bana ne olur. Saatim geldi muayeneye girdim. Doktor baktı. Hamilesin dedi. Evet ama aldırmayı düşünüyorum dedim. Ben bir sorun olmadığı sürece kürtaj yapmıyorum dedi. Ağlamaya başladım eve geldim eşime doğsun ne olur bakarız dedim tamam doğsun dedi💕 çok zor olacak ama Allah büyüktür. Bana yardım edecek biliyorum🤲

Ben hepsını aynı anda banyo yaptıramıyorum hergun biri.. Buyuk kendı yıkanıyor ama gene de banyodan ben cıkarıyorum ayagı kaymasın dıye... Yavrum onun zararı kalmadı. Küçük o gun kendı basına ayaga kalktı durdu durdu ben kameraya cektım. Eşime de dedı Kı bak tutarak iş hazır ol. Öne güm diye düşebilir dememe kalmadı düştü. O gün bugün 2 gün oldu ayaga kalkmıyor. Umarım unutur bu kötü anıyı.. Yoksa vay bana vaylar bana... Yürüse iyi yoksa heryere emekleyerek hızlı hızlı gıdıyor herseyı karıstıroyor. Bu beter cıktı.. Bir de yanlıs yapınca hayır deyınce ben hemen kafasını tutuyor ah ah ah dıyo. Sözde kafasını vurmus kafası acımış yapıyor... Memeyi artık isteyince direk aç aç dıyo.. Konuşması bıle bıgaz üzerine kurulu. Gözün nerde kasın nerde opretıyorm oralı degıl. Ama Ekmek emek, suya hu diyor. Sofrayı görunce mama. Vey Vey. Hersey imiz boğaz aşkına.. Eşek bir de kız güzeli.. Her gören kız mı dıyor. Eşim yokken ben kız tokası takıyorum pembe gıydırıyorum.. Uyku düzenini iyi de gece Bır de çok kalkmasa.. Ben masumlar apartmanı ve sadakatsiz izliyorum... Artık tavuk gıbı yatmıyorum.. Artık canlı ders yok ya bugün oğlanlar kendı odalarını süpürdü vıleda yaptı.. Oyuncak topluyorlar. Hatta onların tuvaleti lqcabosu ayrı. Lavabolarını cifledıler çok hoşaruna gitti.. Ev işlerını yatırıyorum rahat efıyom.. Yarın b ana kahve yapacaklar kahve yapmayı opretcem cok hevesluler.. Kızı olan arkadaslar kahve oaylasıp Bır kızı olmalı insanın dıyolar ya ben de bir değil üçü bir yerde yazcam 😂 😂 😂 😂. Agaç yaşken eğilir yoksa ilerde bunların donlarını ve çoraplarını toplamakla ömrüm gecer... Artık bırı 7 ye girecek bırı 6 ya..cocukken alulmazlaesa ılerıde ben yanarım. 😂 😂 😂 Ilerı de gelin hanımkar dua eder
Bikac güne unutur düştüğünü merak etme. Yürür tekrar. Oburlugunu sevsinler♥️♥️ bende herseyi öğretiyorum. Erkek diye köşeye çekilmek yok😁😁 bizim evde hayat müşterek 😎

Kızlar köpek dişi çıkaran varmı oğlum çıkarıyor şuanda çok şancı yapıyor 4unu birden patlamaya çalışıyor azı disleri bile bi kadar şancı yapmadi
Köpek dişi henüz çıkmadı ama 4 azı dişi aynı anda patlattı 1 ay onların sancısıni çekti şimdide ya azilar uzuyor damak yariliyor yada köpek dişleri geliyor sürekli ağlıyor.uykudan uyanip çığlık çığlığa ağlıyor huzursuz.saat 12 de girdik odaya halen mızmız uyuyamadi.birde huyu çok sakinmis gibi istediği olmayınca morarana kadar katılarak ağlıyor yeri tekmeliyor huylarıda iyice zorlaştı.

Kızlar merhaba. Geçen yazmıştım. Üçüncü bebeğime hamile kalmışım. Aldırmayı düşünmüştüm. Belki hatırlarsınız. Vazgeçtim. Doktora kürtaj için gün almaya gittim tek başıma. Allahım dedim bir ışık birşey gönder bana ne olur. Saatim geldi muayeneye girdim. Doktor baktı. Hamilesin dedi. Evet ama aldırmayı düşünüyorum dedim. Ben bir sorun olmadığı sürece kürtaj yapmıyorum dedi. Ağlamaya başladım eve geldim eşime doğsun ne olur bakarız dedim tamam doğsun dedi💕 çok zor olacak ama Allah büyüktür. Bana yardım edecek biliyorum🤲
Sağlıkla kucağına al inşallah .Allah dağına göre kar verirmiş.guzel kolay bir hamileliğin ve doğumun olur umarım.

Çok sevindim. Bebeği veren Rabbim güç kuvvet kolaylık ta vericektir inşallah.

Köpek dişi henüz çıkmadı ama 4 azı dişi aynı anda patlattı 1 ay onların sancısıni çekti şimdide ya azilar uzuyor damak yariliyor yada köpek dişleri geliyor sürekli ağlıyor.uykudan uyanip çığlık çığlığa ağlıyor huzursuz.saat 12 de girdik odaya halen mızmız uyuyamadi.birde huyu çok sakinmis gibi istediği olmayınca morarana kadar katılarak ağlıyor yeri tekmeliyor huylarıda iyice zorlaştı.
Azılardan hemen sonra köpekler başladı cnm bizimde sanci çığlık atma ne ararsan var çıksada kurtulsak çok zor tez zamanda çıkarsın kuzucuklar

Çok sevindim gercekten sağlıkla kucagına al inşallah...❤️

Azılardan hemen sonra köpekler başladı cnm bizimde sanci çığlık atma ne ararsan var çıksada kurtulsak çok zor tez zamanda çıkarsın kuzucuklar
Çabucak atlatsın bebeler inşallah🙏🏼 Bende köpek dişlerini düşünüp duruyorum nasıl olucak diye. Zaten birsey yiyip içmiyor benimki iyice afrikalı bebelere döner tahminimce 😫 kuzenimin çocuğundan biliyorum 4 köpek dişi birden patladı gecen yaz ateş 38.5 a çıkmıştı , ağzı boş kalmayan tosuncuk 15 gün hiçbirsey yiyip içmemişti. Ben yandım 🤮

Çabucak atlatsın bebeler inşallah🙏🏼 Bende köpek dişlerini düşünüp duruyorum nasıl olucak diye. Zaten birsey yiyip içmiyor benimki iyice afrikalı bebelere döner tahminimce 😫 kuzenimin çocuğundan biliyorum 4 köpek dişi birden patladı gecen yaz ateş 38.5 a çıkmıştı , ağzı boş kalmayan tosuncuk 15 gün hiçbirsey yiyip içmemişti. Ben yandım 🤮
Benimkide maşallah tam tosun çok acıyor disleri yemek sırasında ağzında tutuyor ağlıyor sonra unutuyor lüp mideye yutuyor yemeği çok seviyor azi dislerinde cok ateslendi ozaman birde mikrop almisdi ishal olmuştu ozaman yarim kilo verdi iyileşince geri aldı ama

O kdr sevindim ki anlatamam. O dra da denk gelmen bence işaret. Bak göreceksin bu evladın çok hayırlı olacak.. Saglık la sagsalim kucagına almak nasip olsun inşallh... Allah güç kuvvetini verecek.. Eşinden de Allah razı olsun 🤗

O kdr sevindim ki anlatamam. O dra da denk gelmen bence işaret. Bak göreceksin bu evladın çok hayırlı olacak.. Saglık la sagsalim kucagına almak nasip olsun inşallh... Allah güç kuvvetini verecek.. Eşinden de Allah razı olsun 🤗
Bu benim ikinci oğlumun doğum doktoru. Gerçekten hem iyi bir hekim hem iyi bir insan. Kürtaj yapmam ben diyince nasıl sevindim anlatamam. İnşallah dediğin gibi olur inşallah hakkıyla büyütmeyi nasip eder Allahım. Çok teşekkür ederim bu arada, 🥰

X