2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar iyi geceler. Kizimin bacaginda dokuntuler cikti. Sizce ne bu egzama gibi bisey mi? Yuzu de putur putur oldu.
Bu döküntüler öncesi yüksek ateş oldu mu 38. 5 ve üzeri... Böyle 3 ya da 5 gün süren ateşten sonra oluşan döküntü 6.hastalık..ama ateş olmadan leke varsa besin kaynaklı alerjik bir şey.. Benim oğlumun sadece boynunda oldu dra götürdüm verdiği ilaç yaramadı kullanmadım. Egzama dedi.. Sonra ben verdiğim yiyecekleri gözlemledim. Yiyecek de sorun değildi. Sonra buldum. Uyanınca ben hep yelek giydiririm. Yün yelek giydirmeye bıraktım penye yelek giyince geçti.. Sizin ki daha çok besin alerjisi gibi duruyor.. Dr yerfıstığı, fıstık, tahin, susam en alerjik besinlermiş..

Yok ates olmadi. 6. Hastaligi gecirdik 9 aylikken. Bikac gundur bacaklar boyle. Neden oldu anlamadim. Tesekkur ederim cevabin icin.

Yarim saat benimki de uyuyor. Tas catlasa 1 saat o da mucize gibi oluyor. Oglen 12 civarlarinda.

Yarim saat benimki de uyuyor. Tas catlasa 1 saat o da mucize gibi oluyor. Oglen 12 civarlarinda.
Benimki gündüz iki kere uyuyor . En az bı saat bazen daha fazla. Bizim sorun tek uykuya gecemedik. İki uyku yapınca gece 12 ila 1 arası gece uykusuna gecio.ooffff. hiç memnun değilim bu durumdan

Benimki gündüz iki kere uyuyor . En az bı saat bazen daha fazla. Bizim sorun tek uykuya gecemedik. İki uyku yapınca gece 12 ila 1 arası gece uykusuna gecio.ooffff. hiç memnun değilim bu durumdan
Benimki de günde ıkı kere uyuyor. Sabah 8.30 da uyanıyor. Kahvaltıdan sonra oynuyor 12 gıbı yatıyor. 40 dk falan. Sonra ikindi uyuyor 16.30 gıbı 1 saat. Sonra eskıden 9 da yatardı sabah 7 de kalkardı. Simdi 22.00 de yatıyor. Ama benimki gece emmeye 4 kere kalkıyor bazen 5 ya da 6...allahtan uyanmadan emiyor yatıyor..gündüz uyumadan önce kendı gelıyo eliyle me me, e e e dıyor. Annem yaaaa.kuzum hadı benı uyut öyle işe güce bak.. Dün de büyük oğlumu banyoda unutmuşum.. O kendı kendıne yıkanıyor. Bana da seslenmedi. Ortanca oğlum anne abımı unuttun dedi.. cocugu cıkardım ama cok mutlu anne nıye geldın dıyor.. yavrumun heryeri sıcak sudan buruşmuş. B12 almam lazım

Arada 1 arada 2 uyku yapıor bebeğim. 2 uykudan bende hiç memnun değilim 11lere sarkıyor gece uykusu.... seninki çok geç uyuyormuş valla Allah kolaylık versin.
memeyi bırakalı 2 hafta oldu son 3 gündür maşallah diyeyim gece uykumuz iyileşti. Uyansada kendi kendini uyutuyor. geçen hafta sallamaktan helak olmuştum hiçbir yere sığmıyordu... En gec 17 aya tek uykuya gecmesi lazım bu bebelerin. Ben biraz üstüne düşücem yoruldum gercekten akşam kayışı kopuyor. 1-1.5 saatimi alıyor artık uyutmam. Bugun tek uykuya zorladım uyuyor. Akşamda erken yatırabilirsem ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum , inşallah

Benim ki tek uyku. Akşam 10 buçuk da uyuyor, gece 10 kere kalkıyor sabah da 8 buçuk da temelli kalkıyor. Öğle uykusu da taş çatlasa bir saat

Senin en küçük oğlan benim büyük oğlanın bebekligi aynı. Emerdi oburdu. Yemek ayırt etmedi. Aglamazdi. Gece üç dört kere uyanır gözünü açmadan emer devam ederdi.
Çocukları pes peşe banyo yaptiriyorum. Küçük banyodan cikio ben onu giydirilen büyük girio. Kendi kendine keseleniyor. Ama saçını yıkamaz. Nefret ediyor saçının yiknamasindan. Bebek emmek isteyince yattm emzirdim bebek uyudu. Büyük kaldı banyoda. Ama çok mutlu . Kostum hızlıca çıkardim çocuğu unutkanlık var bendede. Ve hep yorgun bı yüz ifadesi taşıyorum.

Amin diyorum.. çocuklari erken uyutup eşimle çay Faslı yapmak istiyorum. Film falan izlemek. Ne enteresan şeyler dimi

Benim ki tek uyku. Akşam 10 buçuk da uyuyor, gece 10 kere kalkıyor sabah da 8 buçuk da temelli kalkıyor. Öğle uykusu da taş çatlasa bir saat
Bire düşse keşke. O ,aman akşam onda yatar heralde. Büyük oğlumun uyku geçişleri çok iyiydi. Çok yoruluyorum. Evi supurdum silmeden bıraktım.

O zaman başka bir sorun mu var diş gibi mesela. Benimkinin gece uykusunun iyileşmesine gündüzkısa tek uyku iyi geldi.

Bugün iyice emin oldum. Dün 13.30da uyusu 14.30da uyandı. Akşam 22.30da uykusu geldi hiç uğraşmadım bile arabasında oturttum ileri geri sürdüm uyuyakaldı.

Aslında 22de uyurdu da ben biraz daha tuttum. Gece uyanıp ağlar korkusundan. Kabusum oldu gece uyanıp ağlaması.

Gece iki kere uyandı su içip uyuyakaldı. Ağlayıp krizlere girmedi
1 saat tek uyku yaptırmaya çalış öğle saatinde. Benimki de 2 uyku yapınca gece 2ye kadr oturuyor. Gece de ağlayarak uyanıyor.

Tek uykuya dayanamıyor. Bende öyle istiyorum

Bire düşse keşke. O ,aman akşam onda yatar heralde. Büyük oğlumun uyku geçişleri çok iyiydi. Çok yoruluyorum. Evi supurdum silmeden bıraktım.
Benim de büyüğün hiç yaramazlığını falan hatırlamıyorum. Hiç çocuk büyütmemişim gibi.

BBenim küçük çok hareketli. Ve herşeyi ağzına alıyor. Büyük almazdı ağzına. Bugün birşey aldı ağzına gurru ama ne olduğunu bilmiyorum. Kaka yapsa da çıksa ye bekliyorum

Kızlar 20:55 itibariyle kızımı uyutmuş bulunuyorum Bugun gec kalkmıştı 08:45 te. Tek uyku yaptırdım herzaman 1 saat uyurbu sefer 1.5 saat uyudu. Saat 20:00 de esmeye başladı... 20:30 yataga götürdüm 25 dakika sürdü uyutmam. Yaşasın tek uyku

Benim kızımda çok hareketli ve her objeyi ağzına sokuyor. Özelliklede kağıt falan bulmasın kitaplara bayılıyor tüm kitapların köşesini yiyiyor evde terlik giyemez olduk...
şaka bi yana hiç yalnız bırakamıyoruz. Güvenli oyuncaklarla oyun parkının içine atıyorum peşinden koşamayacağım zamanlarda. Allahtan çok iyi oyun kuruyorda biraz rahat edebiliyorum.

Benimki geçen sabun yaladı. İnşallah bişey olmaz diye dua ettim bütün gün.

Ben hepsını aynı anda banyo yaptıramıyorum hergun biri.. Buyuk kendı yıkanıyor ama gene de banyodan ben cıkarıyorum ayagı kaymasın dıye... Yavrum onun zararı kalmadı. Küçük o gun kendı basına ayaga kalktı durdu durdu ben kameraya cektım. Eşime de dedı Kı bak tutarak iş hazır ol. Öne güm diye düşebilir dememe kalmadı düştü. O gün bugün 2 gün oldu ayaga kalkmıyor. Umarım unutur bu kötü anıyı.. Yoksa vay bana vaylar bana... Yürüse iyi yoksa heryere emekleyerek hızlı hızlı gıdıyor herseyı karıstıroyor. Bu beter cıktı.. Bir de yanlıs yapınca hayır deyınce ben hemen kafasını tutuyor ah ah ah dıyo. Sözde kafasını vurmus kafası acımış yapıyor... Memeyi artık isteyince direk aç aç dıyo.. Konuşması bıle bıgaz üzerine kurulu. Gözün nerde kasın nerde opretıyorm oralı degıl. Ama Ekmek emek, suya hu diyor. Sofrayı görunce mama. Vey Vey. Hersey imiz boğaz aşkına.. Eşek bir de kız güzeli.. Her gören kız mı dıyor. Eşim yokken ben kız tokası takıyorum pembe gıydırıyorum.. Uyku düzenini iyi de gece Bır de çok kalkmasa.. Ben masumlar apartmanı ve sadakatsiz izliyorum... Artık tavuk gıbı yatmıyorum.. Artık canlı ders yok ya bugün oğlanlar kendı odalarını süpürdü vıleda yaptı.. Oyuncak topluyorlar. Hatta onların tuvaleti lqcabosu ayrı. Lavabolarını cifledıler çok hoşaruna gitti.. Ev işlerını yatırıyorum rahat efıyom.. Yarın b ana kahve yapacaklar kahve yapmayı opretcem cok hevesluler.. Kızı olan arkadaslar kahve oaylasıp Bır kızı olmalı insanın dıyolar ya ben de bir değil üçü bir yerde yazcam . Agaç yaşken eğilir yoksa ilerde bunların donlarını ve çoraplarını toplamakla ömrüm gecer... Artık bırı 7 ye girecek bırı 6 ya..cocukken alulmazlaesa ılerıde ben yanarım. Ilerı de gelin hanımkar dua eder

Aynen benim ki de kağıdı asla affetmiyor. İlk 500 kelime kartlarından almıştım. Çocuk kemirdiği için veremiyorum eline terlik altı yalama benimkinde de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…