- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
Kizimda hiç ummazken bıraktı emmeyi üç gündür.Oysaki son zamanlar çok aşıktı,kendi gelir açar.Sever,oper,sarilirdi.Emmeyi bıraktı ama bunlara devam ediyor. Ağlamamak için kendimi tutuyorum.Kızlar merhaba çook uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hekes iyidir... Biraz göz gezdirdim son konulara ne güzel paylaşımlara devam etmişsiniz
Bizde de uykusuzluk hat safhada. Memeyi resmen emzik haline getirdi kızım 3 aydır. Emzirmeyi bırakma sürecindeyim bugun 6. Gündeyiz... geceleri 5 dakikada bir uyanıyordu bir uykusuzluk iştahsızlık düzensizlik almış başını gidiyordu. Umarım düzelicek bu gece uyanma işi. Yoksa ben çok pişman olacagım sütten kestiğim için Amacım 2 yaşa kadar emmesi yönündeydi.
Halada süt geliyor az az sağdığım halde çok sinir bozucu bazen inanılmaz duygulaştırıyor beni...
Uyku konusu uykuya ilk dalışı zor oluyor,bir iki kez kalkıp uyanıyor.Ama sonrası sabaha kadar uyuyor,yanımda yatiriyorum birkac gündür.Etkisi var mıdır bilmem.Sizin içinde hayırlısı olsun,kolayca uykuya da uyum sağlasin inşallah