Parazit olsa yani kol kurdu kaKada görürsün mutlaka kakaya bak benim 10yasindaki kızında vardı bebegede gecdi ilaç kullandık gecdiKızlar oğlum yağlı kaka yapıyo Instagram dan dr deniz kaya ya sordum parazit olabilir dedi. Ne yapsam ne yedirsem kendigecer mi? Yaşayan var mı
Kil kurdu yazdım telefon değiştirmişParazit olsa yani kol kurdu kaKada görürsün mutlaka kakaya bak benim 10yasindaki kızında vardı bebegede gecdi ilaç kullandık gecdi
Son zamanlarda nerdeyse bir haftadır böyle. Çocukta bi huzursuzluk vs yok ama kakası yağlı ve ishal gibi ve miktarı azaldıGeçmiş olsun, ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarı ile. Önce gaita tahlili yaparlar, sonra tedavi uygulanır. Hep böyleyse bir götür istersen
Kakaya hiç öyle bakmadım yani gotebilecegimi düşünmedim daha çok rengieve mukus var mı nasıl bi yapıya sahip diye bakmıştım. Bebek huzursuz olmuş muydu sizde yani bizimkinde kakasinin yağlı olması dışında hiç bir sorun yokParazit olsa yani kol kurdu kaKada görürsün mutlaka kakaya bak benim 10yasindaki kızında vardı bebegede gecdi ilaç kullandık gecdi
Paylaştığın için çok teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun. Bizim de azı dişleri çıkıyo. Arada mukus da vardı. Sabah kaka yaptı biraz düzelmiş gibi geldi . Dün acaba muzdan mı diye muzu kesmiştim bakalım bugün de hiç vermicem. Çünkü muz da yağlı kakaya neden olabiliyomus potasyumdan dolayı. Oğlum da küçük yerli muzlardan bi tanesini bitirirdi. Sanırım fazla geldi. Bakalım eğer bugün de hiç öyle kaka gelmezse kesinlikle muzdan olduğuna kanaat getiricem. Dişlerden dolayı kaka kıvamı çok cıvık olunca muz vermeye başlamıştım ishale dönmesin diye ama işte. Şu pandemi iyice zora sokuyo herkesi . Başka zaman olsa alır giderdim doktoraD dgdln yağlı kakaya dair tam bir görsel bulamadım anlayabilecegim ama kızımın da birkaç gündür geçmeyen pisigi var doktorun verdiği krem iyi gelecekken sürekli altına yapıyor.
Dün ve öncesi biraz neyse de bu gece bile uykusunda gaz cikaricakken altına yaptı üç kez.Mukus var,kimisinde yapışkan gibi,cikarticak bir şeyi kalmayınca da ishal gibi sulu yapiyor.Genel olarak ishal değil ama on beze tekabül ediyor,dolu dolu olmasa da.Doktoruyla iletişime geçtim cevap vermesini bekliyorum.Kizimin azı dişleri çıktığını söylemişti on gün önceki kontrolde.Disse yine neyse de başka bir şey diye endiseleniyorum,geçmiş olsun size de.
Ben genel olarak hep bakarım süt alerjisi olmuştu o bende kaldı hep incelerim kan mukus varmı diyeSon zamanlarda nerdeyse bir haftadır böyle. Çocukta bi huzursuzluk vs yok ama kakası yağlı ve ishal gibi ve miktarı azaldı
Kakaya hiç öyle bakmadım yani gotebilecegimi düşünmedim daha çok rengieve mukus var mı nasıl bi yapıya sahip diye bakmıştım. Bebek huzursuz olmuş muydu sizde yani bizimkinde kakasinin yağlı olması dışında hiç bir sorun yok
Sabah ki kaka daha iyi gelince bi nebze rahatladım şimdi ikinci kakayi bekliyorum. Bugüne kadar pek alerji yaşamadık sadece bir kere kanlı kaka yaptı somon yüzünden. Alerjisi olan bebekler gerçekten çok zor Allah kolaylık versin sizeBen genel olarak hep bakarım süt alerjisi olmuştu o bende kaldı hep incelerim kan mukus varmı diye
Haşlanmış patates ver bir süre muz yerinePaylaştığın için çok teşekkürler. Size de çok geçmiş olsun. Bizim de azı dişleri çıkıyo. Arada mukus da vardı. Sabah kaka yaptı biraz düzelmiş gibi geldi . Dün acaba muzdan mı diye muzu kesmiştim bakalım bugün de hiç vermicem. Çünkü muz da yağlı kakaya neden olabiliyomus potasyumdan dolayı. Oğlum da küçük yerli muzlardan bi tanesini bitirirdi. Sanırım fazla geldi. Bakalım eğer bugün de hiç öyle kaka gelmezse kesinlikle muzdan olduğuna kanaat getiricem. Dişlerden dolayı kaka kıvamı çok cıvık olunca muz vermeye başlamıştım ishale dönmesin diye ama işte. Şu pandemi iyice zora sokuyo herkesi . Başka zaman olsa alır giderdim doktora
Evet hemen cevap veriyor, ses kaydı atarak, para için yapmadığı bu işi belliAyrıca Instagram dan dr Deniz Kaya ya da yazmıştım o da geri döndü sadece o dr a sorular sorabileyim diye Instagram açmıştımiyi doktorlar iyiki varlar
Sağol cnm alerjiniz gecdi şükür herşey yIyebiliyoz ama kakaya hep bakiyorumSabah ki kaka daha iyi gelince bi nebze rahatladım şimdi ikinci kakayi bekliyorum. Bugüne kadar pek alerji yaşamadık sadece bir kere kanlı kaka yaptı somon yüzünden. Alerjisi olan bebekler gerçekten çok zor Allah kolaylık versin size
Neden sezaryan cnm hiç korkma 3kez sezaryan oldum dedikleri gibi değil hatta 3uncude hiç agrım olmadı bile kendini sartlandirmaSelamla herkse
İlk doğumum normaldi ama bu seferki sezaryen olacak galiba. Aslında galibası yok dümdüz sezaryen oluyorum
O kadar kötülediler ki korkuyorum sezaryenden
Korkma canım sağlıkla gelsin. Sen sonrasında kendine dikkat et de.Selamla herkse
İlk doğumum normaldi ama bu seferki sezaryen olacak galiba. Aslında galibası yok dümdüz sezaryen oluyorum
Korkma hiç, 2 sezeryan oldum, ilk gün zor oluyor ama sonra toparlanıyorsunSelamla herkse
Ben de sezaryenüs spinallisinden, sadece çok yorgun olduğum için bebemi görünce uyuyakaldım yani o kadarSelamla herkse
Benim büyük oğlum 1.5 yaşındayken poposu çok kaşunıyordu.. Kakasıbda birşey göremedim ama dra götürdüm ;kuluçka aşaması ise göre essin dedi poposuna yapışkanlu kagıt yapıstırdı. Gayta tahlili de verdik... Sonuç kıl kurtu çıktı ama tam çıkmamuşlar.. Dr ılac yazdı kaşıntı geçti... Kakadan Bır kac tane gördüm.. Dr bıxımkı yeni oluşma asamasıymış ondan jakada görmemişim ama gece popodan larva cıkarmış o da kaşıntı yaparmış.. Ilac herseyı söktu attı.. Ben o esnada kavtulmamış kabak cekırdegı yedirdim.. Buyuk ler söyledi...Kızlar oğlum yağlı kaka yapıyo Instagram dan dr deniz kaya ya sordum parazit olabilir dedi. Ne yapsam ne yedirsem kendigecer mi? Yaşayan var mı
Niye sexaryani kötülerle anlamam herkes normal doguramayabılur dogursa bıle psikolojik olarak yapamam deyıp sezaryen doguran var.. Benim ilk tup bebek Dr sormadan sexaryani yaptı. 2.si normal gebelikti, arası da yakındı sancım geldi.. allahtan 2. Bebek küçüktü normal dogurdum ama sancı çektim ben daha zaman var diye bekledim suyum geldi hastanede 20 dk da dogurdum ama Dr Yusuf Yusuf etti cunku bebek dogum kabaluna girmişti gerci rahat dogdu... 3.de bebepe 4 kg dedı Dr Bır de dönmedi tembel... Mecbur sezaryen... İlki epşdural sezaryen sonuncu spinal.. Ama en güzeli spinal... Ikı sezaryanda de hemen yürüdüm... Epiduralde bas agrum olmustu spunalde hıc agrı olmadı... Ayrıca 3.dopumda bagırsak yapışmış şimdi Dr İlk sexaryani yapana sövdü, cok ugrastı acmak için.. Benım bagırsak lar havalandı.. Sadece hazım cok oldu allahtan hep yuruttuler dogum dan sonra gaz cıktı sureklı yurdum gaz sancısı xekmedım... Doğumlar7n her seklını yapan bırı olarak sezaryen kötü degıl asla belim agrımıyo ameliyat yerim acımıyor... İz de aşırı belli değil. Kimi soğuk havada amelıyatvuer7m sızlar dıyo kimi agır kaldırınca agrıyo dıyo. Ben de hiçbiri olmadıSelamla herkse
Yaaa platinus..ben de iki sezeryan oldum ablam “üçüncü sezeryan çok zor oluyor, delgeçle yapıştıryorlar” diye korkuttuNeden sezaryan cnm hiç korkma 3kez sezaryan oldum dedikleri gibi değil hatta 3uncude hiç agrım olmadı bile kendini sartlandirma
Bana da 2. Sezeryan daha zor oluyor demişlerdi. İlkinden daha çabuk toparlandım 2. DeYaaa platinus..ben de iki sezeryan oldum ablam “üçüncü sezeryan çok zor oluyor, delgeçle yapıştıryorlar” diye korkuttumahsustan mı yaptı bilmiyorum çocukluğum onun korkutmalarıyla geçti zaten.
senin üçüncü de bir fark oldu mu?