Bile bile ateşe atmış hain kayınvaliden seni
İstisnalar illa ki var ama gelini zor durumda görmek hoşlarına gidiyor galiba:/ benim kayınvalide de geçen yaz onlarda kaldığımızda güneş çarpmıştı bana, bi yarım saat çocuklara göz kulak ol da kendime geleyim diye rica ettim ilk defa..ben içeri gider gitmez elektirkli süpürgeyi büyük kızımın dibine dibine sokuşturmaya başlamış(çocuğun süpürgeden ödünün koptuğunu da biliyor)..küçük te ablasının ağlamasına korkmuş, o da bağır çağır:/ insan demeye dilim varmıyor gerçekten kendisine.. bu vb sebeplerden şehir değiştirme kararı aldım.
ne güzel senin küçük te babaya düşkünmüş
benim küçüğüm sima, saç olarak babasının kopyası:) benim eşim daha bi bayılarak ilgileniyor:) maşallah
diyim:)
bu arada küçükler de dışarıyı istiyor artık. Bizimki montunu getirip önümüze atıyor. Olur da biri dışarı çıkarsa kapı aralığından sıvışıp, fırlayıveriyor dışarı.
Tr’de her şey çok zor
ben de şimdiden dönüşte napıcaz diye düşünüyorum. Şimdi burda çalıştığım parayı biriktirip, daha elit bir semt ya da bahçeli eve kiraya yatırırız diye planlıyorum.
Benim ki de çok kucakçı oldu bu ara:/ hatta şu an bileğim sakata çıktı:/ doktorluk oldum:/