Benim sırtım belim bacaklarım hatta ayak bileklerim sızlıyor artkBile bile ateşe atmış hain kayınvaliden seni
İstisnalar illa ki var ama gelini zor durumda görmek hoşlarına gidiyor galiba:/ benim kayınvalide de geçen yaz onlarda kaldığımızda güneş çarpmıştı bana, bi yarım saat çocuklara göz kulak ol da kendime geleyim diye rica ettim ilk defa..ben içeri gider gitmez elektirkli süpürgeyi büyük kızımın dibine dibine sokuşturmaya başlamış(çocuğun süpürgeden ödünün koptuğunu da biliyor)..küçük te ablasının ağlamasına korkmuş, o da bağır çağır:/ insan demeye dilim varmıyor gerçekten kendisine.. bu vb sebeplerden şehir değiştirme kararı aldım.
ne güzel senin küçük te babaya düşkünmüşbenim küçüğüm sima, saç olarak babasının kopyası:) benim eşim daha bi bayılarak ilgileniyor:) maşallah diyim:)
bu arada küçükler de dışarıyı istiyor artık. Bizimki montunu getirip önümüze atıyor. Olur da biri dışarı çıkarsa kapı aralığından sıvışıp, fırlayıveriyor dışarı.
Tr’de her şey çok zorben de şimdiden dönüşte napıcaz diye düşünüyorum. Şimdi burda çalıştığım parayı biriktirip, daha elit bir semt ya da bahçeli eve kiraya yatırırız diye planlıyorum.
Benim ki de çok kucakçı oldu bu ara:/ hatta şu an bileğim sakata çıktı:/ doktorluk oldum:/
İkinci uyku beste bile uyusa gece uykusu 12 den önce uyyumuyo. Tek uyku şart oldu. Bugün normalde 12 olan ilk uykuyu uyutamadim. Şimdi uyutuyorum. Saat üç. İki saat uyursa beş olur. Ona kadar rahat dayarnir diye umuyorum. Ama iki saat uyuması lazım. Dua edin bana kızlar tek uykuya geçmeyi basaralim.Cnm benimki uykuyu sevmez gece 9da yatağa sokuyorum bütün ışıklar kapalı benim 2tane buyuk çocuğum var aklı onlarda kalıyor onlarida yattı gösteriyorum yoksa bağırıyor abla abi diye bakıyor ses yok bende gözlerimi kapatıyorum emerek 10da uyumuş oluyor 1saar sonra uyanıyor tekrar geliyorum yatıyorum uyuyor ama deliksiz değil 2satte bir yokluyor oyle oyle alıştı daha rahat dalmaya başladı sen 7den sonra uyutma yoksa uyumaz Bizimki De tilki uykusu her cocuk farklı benim ikisi böyle degildi
Aman en gÜzeli salla tek basına idare et. İleri de başa kakmalarından iyi.. Benim bakıcının kocası covid oldu.. Kendi öz annem 3.yü niye yaptın dedi... Ben gelemem dedi. Öyle böyle idare edıyorum ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım. Ileri de bana yavrum kızım demesin kimse.. Allahtan onun bemcıllıgı bana geçmemiş... El dersin kayınvalide bile kızım ben otobuse ucaga binemem kronık Bır sürü hastalık var. Oğlum gelsin arabayla alsın getırsın o şekil bakabılırım anca dedi. Haklı eşim de şimdi gelir eder covid falan gecer nedeni Biz olmayalım cunku cok kronık hastalığı var.. Tamam dedim. Benim annem turp gıbı bu en zor zamanda bana ben sana ne işin var 3.yle demedim mi dıyor. O yüzden salla artık fazla da aramıyorum kendı arıyo..kaynana yapsa umrum olmaz ama öz annen yapınca zoruna gıdıyor.. Bu şartlarda da asla 3.yü düşünme. Destek yok, cocujlar kucuk de masrafları az büyüdükçe masraf artıyo.. Artı senin 2.epey seni yoruyor iyi cesaret valla.. Benim 3.yü karnını iyi doyur at yataga.. Bir kere işe daldım yazık yatagı ıcınde oynarken uyumuş. Tek sorunu asla aclıpa dayanamıyorBenim sırtım belim bacaklarım hatta ayak bileklerim sızlıyor artk. Ne zaman dönüyorsun Türkiye'ye. Hangi il yada semt düşünüyor sun. İstanbul çok pahalı. Bahçeli müstakil yerlere bizde baktık. Kirası on bin falan imkan varsa arsa alıp bahçeli ev yapicaksin. Oda hayal ürünü. Allah gönlüne göre versin. Kaynanama çok kızıyorum ama. Çok hastalıkları da var. Bir de sinirleri bitmiş artk kimseye tahammülü kalmamış. Tabi gelin olunca çok ta mecburiyet hissetmiyor galiba. Çünkü kızı ona muhtaç olup yardım istese eminim etrafı ateşe verir iki eli kanda olsa yine koşar. Çok takmak istemiyorum. Sadece suna dua ediyorum. Allah'ım bizi maddi manevi kimseye muhtaç etme . Kimseyi de bize muhtaç etme. Çünkü kendi bacagindan asılan koyunlarız biz. Eşim ve ben
Oğlum gündüz uykuya yatınca yapıyorum. Akşam eşim eve gelince annem gelince ya da ben ona gidince yapıyorum. Evim 2+1 pencelerim küçük eşyam az. Kısa zamanda toplayıp kabaca temizleyip oturuyorum işin başına. Detaylı temizliğim bile kısa sürer. Şansım bu yaniNe ara yapıyorsun ya Hem hamilelik hem küçük bı çocuk maşallah sanaben evi halledersem tamam
Kuzucuk ya. Tombik bebeklerin kan şekeri çabuk düşer. Büyük oğlan öyle benim. Hala öyleAman en gÜzeli salla tek basına idare et. İleri de başa kakmalarından iyi.. Benim bakıcının kocası covid oldu.. Kendi öz annem 3.yü niye yaptın dedi... Ben gelemem dedi. Öyle böyle idare edıyorum ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım. Ileri de bana yavrum kızım demesin kimse.. Allahtan onun bemcıllıgı bana geçmemiş... El dersin kayınvalide bile kızım ben otobuse ucaga binemem kronık Bır sürü hastalık var. Oğlum gelsin arabayla alsın getırsın o şekil bakabılırım anca dedi. Haklı eşim de şimdi gelir eder covid falan gecer nedeni Biz olmayalım cunku cok kronık hastalığı var.. Tamam dedim. Benim annem turp gıbı bu en zor zamanda bana ben sana ne işin var 3.yle demedim mi dıyor. O yüzden salla artık fazla da aramıyorum kendı arıyo..kaynana yapsa umrum olmaz ama öz annen yapınca zoruna gıdıyor.. Bu şartlarda da asla 3.yü düşünme. Destek yok, cocujlar kucuk de masrafları az büyüdükçe masraf artıyo.. Artı senin 2.epey seni yoruyor iyi cesaret valla.. Benim 3.yü karnını iyi doyur at yataga.. Bir kere işe daldım yazık yatagı ıcınde oynarken uyumuş. Tek sorunu asla aclıpa dayanamıyor
İzmir’e dönücez bir zera, semt belli değil henüz. Son 6 ay:)Orası da çok pahalı, depremden sonra iyice artırmışlar bir de fiyatları:/Benim sırtım belim bacaklarım hatta ayak bileklerim sızlıyor artk. Ne zaman dönüyorsun Türkiye'ye. Hangi il yada semt düşünüyor sun. İstanbul çok pahalı. Bahçeli müstakil yerlere bizde baktık. Kirası on bin falan imkan varsa arsa alıp bahçeli ev yapicaksin. Oda hayal ürünü. Allah gönlüne göre versin. Kaynanama çok kızıyorum ama. Çok hastalıkları da var. Bir de sinirleri bitmiş artk kimseye tahammülü kalmamış. Tabi gelin olunca çok ta mecburiyet hissetmiyor galiba. Çünkü kızı ona muhtaç olup yardım istese eminim etrafı ateşe verir iki eli kanda olsa yine koşar. Çok takmak istemiyorum. Sadece suna dua ediyorum. Allah'ım bizi maddi manevi kimseye muhtaç etme . Kimseyi de bize muhtaç etme. Çünkü kendi bacagindan asılan koyunlarız biz. Eşim ve ben
Benim annemde kızdı insan çok üzülüyor gerçekten ki benim ikisi büyük olduğu halde düşün ki zaten bana bakmaya geldi 10gun kaldı oda sarılık oldu diye bebek kruvaze girdi yoksa hastanede bana dediki sen iyisin dusun sezaryanim bebek yok kuvezde çok üzülmüşsün öğün içime attimAman en gÜzeli salla tek basına idare et. İleri de başa kakmalarından iyi.. Benim bakıcının kocası covid oldu.. Kendi öz annem 3.yü niye yaptın dedi... Ben gelemem dedi. Öyle böyle idare edıyorum ama ben bana yapılanları asla unutmayacağım. Ileri de bana yavrum kızım demesin kimse.. Allahtan onun bemcıllıgı bana geçmemiş... El dersin kayınvalide bile kızım ben otobuse ucaga binemem kronık Bır sürü hastalık var. Oğlum gelsin arabayla alsın getırsın o şekil bakabılırım anca dedi. Haklı eşim de şimdi gelir eder covid falan gecer nedeni Biz olmayalım cunku cok kronık hastalığı var.. Tamam dedim. Benim annem turp gıbı bu en zor zamanda bana ben sana ne işin var 3.yle demedim mi dıyor. O yüzden salla artık fazla da aramıyorum kendı arıyo..kaynana yapsa umrum olmaz ama öz annen yapınca zoruna gıdıyor.. Bu şartlarda da asla 3.yü düşünme. Destek yok, cocujlar kucuk de masrafları az büyüdükçe masraf artıyo.. Artı senin 2.epey seni yoruyor iyi cesaret valla.. Benim 3.yü karnını iyi doyur at yataga.. Bir kere işe daldım yazık yatagı ıcınde oynarken uyumuş. Tek sorunu asla aclıpa dayanamıyor
Benim de ilkinde 10 gün kaldı baban bırakmıyor dıye bahane ettı bastı gitti.. 2.de 13 gün kaldı günüm var bu ay sıra bende sanki çok önemli gün... 3.de 18 gün kaldı canım sıkıldı artık dedi bastı gitti. Bu 2 cocuk bir bebekle napacak demedi. Gerçi Allah yüzüme baktı 3. Bebekken de emzir gazı hemen cıkar at yataga uyusun modundaydı. Gazlı sarılık lı bir bebek olsaydı ne yapardım... Annem bizleri dopurunca her dogumu da küçük teyzem yanında 3 ay kalmış. Teyzem ama lafı iyi soktu abla ben sen her dogurdugunda 3 ay kaldım.. Hic yalnız kalmadın 16 yasındayım ama her işini yapıyordum. Sen kızını çok yalnız bıraktın. Hemen o zamanla bu zmn aynı mı. Tutturmus bir bez yukardık... Ya dedım sizin yaptıgın ız fazladan Bır bez yıkamakmış abartır da abartır.. Teyzem de iyi dedi senin kaynanam cocujları hep yanında oturtur cocujlara bakar sen iş yapardın abla. Bununkiler hep erkek hepsı canavar. Annem daha cocuk görmemiş biz ıkı kızız agzımı var dışımız yoktu bir baskısıyla susardık. Şimdi terlık atıyım Bana mısın demıyorlar.kırgınım cunku etrafımda o kadar saygısız hayırsız kızların anneler etraflarında fır dönüyor ben üvey evlat muamelesi görüyorum artık hergun aramıyorum haftada 2 kere anlasın biraz. Bu bakıcımın eşi covıd olup allahtan kadının ki negatuf cıktı ben sabaha kadar agladım bana kızım gelırım sen dert etme dıyemedı.. Ne var Cnm herkes oluyor dedi.. Kim sana 3 tane dogur deyınce annem o noktada bitti.. Zor günümde olmayacaksa iyi günde de gerek yok. Hayatım boyunca herseyı kimseden destek görmeden yaptım sanırım alıştı nasıl olsa halleder. Ama bana acımam yok el kadar bebegı cocujları da mı duaunmuyorsun.. Kaynana dersin telefonda aglardı ya kadın pozotıf cıkarsa ya bebege gectıyse diye... Benım ki bir dah kadın nasıl olmus var mı belurtı dıye sormadı bile. O yüzden artık sadece kendı aıleme bakıyorum. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin... Yani ben ölsem arkamda cocujlarına sahıp cıkcak anneanne yokBenim annemde kızdı insan çok üzülüyor gerçekten ki benim ikisi büyük olduğu halde düşün ki zaten bana bakmaya geldi 10gun kaldı oda sarılık oldu diye bebek kruvaze girdi yoksa hastanede bana dediki sen iyisin dusun sezaryanim bebek yok kuvezde çok üzülmüşsün öğün içime attim
Dar yerden genise alismak kolay. Ama genisten dara geçmek zor. Kirada bı ara genis çift teraslı evde oturdum. Şimdi 90 metrekare evde yim. Sigmiyoruz. Eşimin ailesinin daire. Kira vermiyoruz. Ev alana kadar idare etcem artk. Küçük ev istemiyorum bende. Alacaksam büyük olsun. Allah gönlümuze göre versin. İzmir İstanbul dan çok farklı değil. Büyükşehir orasida . Evet deprem sonrası ev sahipleri çok zam yapmışlarİzmir’e dönücez bir zera, semt belli değil henüz. Son 6 ay:)Orası da çok pahalı, depremden sonra iyice artırmışlar bir de fiyatları:/
Ben en azından çocuklar büyüyünceye kadar bikaç yıllığına ferah yaşamaya razıyım, sonra yine apartmana talim edebilirim ama çocuklar küçükken herkese zor apartman hayatı:/ bir de bizim burdaki hayatımız, evimizden sonra bi geçiş süreci olsun istiyorum. Burdaki hayatımız, evimiz çok ferah, rahat çünkü.
Ev yaptırmak hayal artık bizim için, arsa fiyatları için şehir merkezlerine yakın 300-500 metrekareye trilyon istiyorlar:/
Biz de eşimle bi başımızayız. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten.
Ben ilk doğumda annemde kaldım . Bı ay. Normalde on gün sonra falan evime gitcektim. Ama benim dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım. Her gün pansuman iğne falan. Normal bı sezeryan li gibi değildim. Bı ay sonra evime geçtim. Senin en küçük gibiydi benim büyük oğlan. Çok rahat kendi başıma baktım. Tek sıkıntısı bronşit çok oluyodu. Onun dışında uykulari saatli yer içer uyur. Uyumasa bile sesi çıkmazdı. İlk doğumda kaynanamla gorusmuyorduk . Onlar yoktu o zaman. İkincide ben kaynanam in aile binasindaydim. Anneme dedim sana geleyim doğumdan sonra iyileşip dönerim evime diye. Annem şimdi kaynanin binasindayken olmaz. Ayıp olur tavır yapar. Ben gelir giderim yine dedi. Dedim ki hamileyken bı başıma bıraktı hep erken doğum tehlikem vardı banamisin demedi. Annem ayıp olur dedi. Babam yeni vefat etmişti. Annemin psikoloji berbat. Hala öyle . Kaynanam geldi doğuma beş gün kala . Kendi evini temizledi. Doğumdan sonra bı hafta sonra tatile gitti. Ben sezeryanli iki çocukla yalnız kaldım . Annem de haftada iki falan geldi. Ama iyi değil. Bebeği tutamaz halde. Bı mutfağa giriyor iki üç saat çıkamıyor. İyi değil elinden iş çıkmıyor. Kendi evinde olsa belki daha kolay olurdu. Git gel de zor geldi yorucu oldu. Eşim üç hafta izin almıştı. Onun da izin iptal oldu yoğunluk nedeniyle. Anlicagin dikislerim iylesmeden bı başima kaldım. Annem çok kızdım kaynanam ne düşünür diye bana gelme dedi. Kaynanama çok kızdım beni bırakıp tatile gitti. Çünkü ben ona yıllarca çok hizmet ettim. Haram etmedim ama çok çok kırgınım. Olan bana oldu işte. Bunu burda belki defalarca anlattım . Ama çok içimde yara kaldı işte. O yüzden bı daha bebek istersem araya beş altı sene girmesi lazım ki çocuklar kendini idare edicek yasa gelsin. Daha büyük eve geçelim falan. Bilmiyorum yaa. Hayat beni çok yordu sanki. Her zaman kendi işini gören bı insandim zaten. Ama insan muhtaç olup yardım görmeyince koyuyo işte. Senin bakici ara verdi simdi. Devam etcek mi sonra.Benim de ilkinde 10 gün kaldı baban bırakmıyor dıye bahane ettı bastı gitti.. 2.de 13 gün kaldı günüm var bu ay sıra bende sanki çok önemli gün... 3.de 18 gün kaldı canım sıkıldı artık dedi bastı gitti. Bu 2 cocuk bir bebekle napacak demedi. Gerçi Allah yüzüme baktı 3. Bebekken de emzir gazı hemen cıkar at yataga uyusun modundaydı. Gazlı sarılık lı bir bebek olsaydı ne yapardım... Annem bizleri dopurunca her dogumu da küçük teyzem yanında 3 ay kalmış. Teyzem ama lafı iyi soktu abla ben sen her dogurdugunda 3 ay kaldım.. Hic yalnız kalmadın 16 yasındayım ama her işini yapıyordum. Sen kızını çok yalnız bıraktın. Hemen o zamanla bu zmn aynı mı. Tutturmus bir bez yukardık... Ya dedım sizin yaptıgın ız fazladan Bır bez yıkamakmış abartır da abartır.. Teyzem de iyi dedi senin kaynanam cocujları hep yanında oturtur cocujlara bakar sen iş yapardın abla. Bununkiler hep erkek hepsı canavar. Annem daha cocuk görmemiş biz ıkı kızız agzımı var dışımız yoktu bir baskısıyla susardık. Şimdi terlık atıyım Bana mısın demıyorlar.kırgınım cunku etrafımda o kadar saygısız hayırsız kızların anneler etraflarında fır dönüyor ben üvey evlat muamelesi görüyorum artık hergun aramıyorum haftada 2 kere anlasın biraz. Bu bakıcımın eşi covıd olup allahtan kadının ki negatuf cıktı ben sabaha kadar agladım bana kızım gelırım sen dert etme dıyemedı.. Ne var Cnm herkes oluyor dedi.. Kim sana 3 tane dogur deyınce annem o noktada bitti.. Zor günümde olmayacaksa iyi günde de gerek yok. Hayatım boyunca herseyı kimseden destek görmeden yaptım sanırım alıştı nasıl olsa halleder. Ama bana acımam yok el kadar bebegı cocujları da mı duaunmuyorsun.. Kaynana dersin telefonda aglardı ya kadın pozotıf cıkarsa ya bebege gectıyse diye... Benım ki bir dah kadın nasıl olmus var mı belurtı dıye sormadı bile. O yüzden artık sadece kendı aıleme bakıyorum. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin... Yani ben ölsem arkamda cocujlarına sahıp cıkcak anneanne yok
Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar çok sağolun. Bugün o kadar çok mutlu oldum ki.. Oğlumun cinsiyetini öğrenince de çok mutlu olmuştum gerçi. Çok hareketli kıpır kıpır kızım. Cinsiyeti görmek için çok uğraştı. 18+larda görünüyor haftası. Zaman çabuk geçiyor.
Süslü püslü kıyafetler tokalar alayım bir yaa
İnşallah sağlıkla alırım kucağıma minnoşumu yüzünü karakterini abisiyle iletişimini çok merak ediyorum şimdiden
Türkiye ye gelmeme şansınız yok dimiBile bile ateşe atmış hain kayınvaliden seni
İstisnalar illa ki var ama gelini zor durumda görmek hoşlarına gidiyor galiba:/ benim kayınvalide de geçen yaz onlarda kaldığımızda güneş çarpmıştı bana, bi yarım saat çocuklara göz kulak ol da kendime geleyim diye rica ettim ilk defa..ben içeri gider gitmez elektirkli süpürgeyi büyük kızımın dibine dibine sokuşturmaya başlamış(çocuğun süpürgeden ödünün koptuğunu da biliyor)..küçük te ablasının ağlamasına korkmuş, o da bağır çağır:/ insan demeye dilim varmıyor gerçekten kendisine.. bu vb sebeplerden şehir değiştirme kararı aldım.
ne güzel senin küçük te babaya düşkünmüşbenim küçüğüm sima, saç olarak babasının kopyası:) benim eşim daha bi bayılarak ilgileniyor:) maşallah diyim:)
bu arada küçükler de dışarıyı istiyor artık. Bizimki montunu getirip önümüze atıyor. Olur da biri dışarı çıkarsa kapı aralığından sıvışıp, fırlayıveriyor dışarı.
Tr’de her şey çok zorben de şimdiden dönüşte napıcaz diye düşünüyorum. Şimdi burda çalıştığım parayı biriktirip, daha elit bir semt ya da bahçeli eve kiraya yatırırız diye planlıyorum.
Benim ki de çok kucakçı oldu bu ara:/ hatta şu an bileğim sakata çıktı:/ doktorluk oldum:/
Yapılanları hazmedemiyoruzda o yüzden sürekli konuşup yazıyoruz . Torun ya torun konuşunca canım derler ölüp biterler icraat a gelince ben yokum.Allah beni birbaskasina başkasında bana muhtaç etmesin.kimseyi etmesin .Ben ilk doğumda annemde kaldım . Bı ay. Normalde on gün sonra falan evime gitcektim. Ama benim dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım. Her gün pansuman iğne falan. Normal bı sezeryan li gibi değildim. Bı ay sonra evime geçtim. Senin en küçük gibiydi benim büyük oğlan. Çok rahat kendi başıma baktım. Tek sıkıntısı bronşit çok oluyodu. Onun dışında uykulari saatli yer içer uyur. Uyumasa bile sesi çıkmazdı. İlk doğumda kaynanamla gorusmuyorduk . Onlar yoktu o zaman. İkincide ben kaynanam in aile binasindaydim. Anneme dedim sana geleyim doğumdan sonra iyileşip dönerim evime diye. Annem şimdi kaynanin binasindayken olmaz. Ayıp olur tavır yapar. Ben gelir giderim yine dedi. Dedim ki hamileyken bı başıma bıraktı hep erken doğum tehlikem vardı banamisin demedi. Annem ayıp olur dedi. Babam yeni vefat etmişti. Annemin psikoloji berbat. Hala öyle . Kaynanam geldi doğuma beş gün kala . Kendi evini temizledi. Doğumdan sonra bı hafta sonra tatile gitti. Ben sezeryanli iki çocukla yalnız kaldım . Annem de haftada iki falan geldi. Ama iyi değil. Bebeği tutamaz halde. Bı mutfağa giriyor iki üç saat çıkamıyor. İyi değil elinden iş çıkmıyor. Kendi evinde olsa belki daha kolay olurdu. Git gel de zor geldi yorucu oldu. Eşim üç hafta izin almıştı. Onun da izin iptal oldu yoğunluk nedeniyle. Anlicagin dikislerim iylesmeden bı başima kaldım. Annem çok kızdım kaynanam ne düşünür diye bana gelme dedi. Kaynanama çok kızdım beni bırakıp tatile gitti. Çünkü ben ona yıllarca çok hizmet ettim. Haram etmedim ama çok çok kırgınım. Olan bana oldu işte. Bunu burda belki defalarca anlattım . Ama çok içimde yara kaldı işte. O yüzden bı daha bebek istersem araya beş altı sene girmesi lazım ki çocuklar kendini idare edicek yasa gelsin. Daha büyük eve geçelim falan. Bilmiyorum yaa. Hayat beni çok yordu sanki. Her zaman kendi işini gören bı insandim zaten. Ama insan muhtaç olup yardım görmeyince koyuyo işte. Senin bakici ara verdi simdi. Devam etcek mi sonra.
Bu ara hep böyle dua ediyorum bende. Beni kimseye , kimseyi de bana muhtaç etme Allah'ım. Amin.Yapılanları hazmedemiyoruzda o yüzden sürekli konuşup yazıyoruz . Torun ya torun konuşunca canım derler ölüp biterler icraat a gelince ben yokum.Allah beni birbaskasina başkasında bana muhtaç etmesin.kimseyi etmesin .
Maalesef xside..onu çok istedim, araştırdım ama öncelikle dil lazım, ben hala uğraşıyorum ama çok zor oluyor çocuklarla.Sağlıkla gelsin inşallah.
Türkiye ye gelmeme şansınız yok dimiherşey gitgide poha sarıyor ülkede .canım vatanımda insanlar aç fakir zorda çok üzücü ya devletine güvenmemek . düşünmek zorunda olduğun evlatlar olunca gelecek kaygısı iyice artıyor.
İnşallah görev süreniz uzar .
Takılma cnm oda annesinden öyle görmüştür benimki kendini seviyor sıkıntıya gelemiyor giysin gezsin mot Allah bize sağlık verson gerisi bosverBenim de ilkinde 10 gün kaldı baban bırakmıyor dıye bahane ettı bastı gitti.. 2.de 13 gün kaldı günüm var bu ay sıra bende sanki çok önemli gün... 3.de 18 gün kaldı canım sıkıldı artık dedi bastı gitti. Bu 2 cocuk bir bebekle napacak demedi. Gerçi Allah yüzüme baktı 3. Bebekken de emzir gazı hemen cıkar at yataga uyusun modundaydı. Gazlı sarılık lı bir bebek olsaydı ne yapardım... Annem bizleri dopurunca her dogumu da küçük teyzem yanında 3 ay kalmış. Teyzem ama lafı iyi soktu abla ben sen her dogurdugunda 3 ay kaldım.. Hic yalnız kalmadın 16 yasındayım ama her işini yapıyordum. Sen kızını çok yalnız bıraktın. Hemen o zamanla bu zmn aynı mı. Tutturmus bir bez yukardık... Ya dedım sizin yaptıgın ız fazladan Bır bez yıkamakmış abartır da abartır.. Teyzem de iyi dedi senin kaynanam cocujları hep yanında oturtur cocujlara bakar sen iş yapardın abla. Bununkiler hep erkek hepsı canavar. Annem daha cocuk görmemiş biz ıkı kızız agzımı var dışımız yoktu bir baskısıyla susardık. Şimdi terlık atıyım Bana mısın demıyorlar.kırgınım cunku etrafımda o kadar saygısız hayırsız kızların anneler etraflarında fır dönüyor ben üvey evlat muamelesi görüyorum artık hergun aramıyorum haftada 2 kere anlasın biraz. Bu bakıcımın eşi covıd olup allahtan kadının ki negatuf cıktı ben sabaha kadar agladım bana kızım gelırım sen dert etme dıyemedı.. Ne var Cnm herkes oluyor dedi.. Kim sana 3 tane dogur deyınce annem o noktada bitti.. Zor günümde olmayacaksa iyi günde de gerek yok. Hayatım boyunca herseyı kimseden destek görmeden yaptım sanırım alıştı nasıl olsa halleder. Ama bana acımam yok el kadar bebegı cocujları da mı duaunmuyorsun.. Kaynana dersin telefonda aglardı ya kadın pozotıf cıkarsa ya bebege gectıyse diye... Benım ki bir dah kadın nasıl olmus var mı belurtı dıye sormadı bile. O yüzden artık sadece kendı aıleme bakıyorum. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin... Yani ben ölsem arkamda cocujlarına sahıp cıkcak anneanne yok
15 şubatta okul acıkınca bakıcım başlayacak çok iyi kadın sanırım halime de üzülüyor süresi bşter bıtmez gıtmıyor. Sade cocuk bakımında anlastık zaten çocuk bakan bırı degıldı ben perisan olunca arkadasım komşusuna rica etti kadın sağolsun evime geliyor.. Çocuk uyuyunca yardım etmeye caluşuyor. İyi niyetli olmasını eşi covid oldu ona da test yaptılar nasıl apladı inşallh bende cıkmaz yoksa bebege de gecer diye. Allah için hiç öpmez bebeği küçük bebek öpülmez dıye. Bilinçli Bır kadın genç de 49 yasında... Bırakmam zaten 4 yası bıtwne kadar baktırcam. İllk oğlum 3 yasında krese basladı erkenden uyandırırdım.. Bunu 4.5 yasında gönderecegım okukaBen ilk doğumda annemde kaldım . Bı ay. Normalde on gün sonra falan evime gitcektim. Ama benim dikislerim açıldı enfeksiyon kaptım. Her gün pansuman iğne falan. Normal bı sezeryan li gibi değildim. Bı ay sonra evime geçtim. Senin en küçük gibiydi benim büyük oğlan. Çok rahat kendi başıma baktım. Tek sıkıntısı bronşit çok oluyodu. Onun dışında uykulari saatli yer içer uyur. Uyumasa bile sesi çıkmazdı. İlk doğumda kaynanamla gorusmuyorduk . Onlar yoktu o zaman. İkincide ben kaynanam in aile binasindaydim. Anneme dedim sana geleyim doğumdan sonra iyileşip dönerim evime diye. Annem şimdi kaynanin binasindayken olmaz. Ayıp olur tavır yapar. Ben gelir giderim yine dedi. Dedim ki hamileyken bı başıma bıraktı hep erken doğum tehlikem vardı banamisin demedi. Annem ayıp olur dedi. Babam yeni vefat etmişti. Annemin psikoloji berbat. Hala öyle . Kaynanam geldi doğuma beş gün kala . Kendi evini temizledi. Doğumdan sonra bı hafta sonra tatile gitti. Ben sezeryanli iki çocukla yalnız kaldım . Annem de haftada iki falan geldi. Ama iyi değil. Bebeği tutamaz halde. Bı mutfağa giriyor iki üç saat çıkamıyor. İyi değil elinden iş çıkmıyor. Kendi evinde olsa belki daha kolay olurdu. Git gel de zor geldi yorucu oldu. Eşim üç hafta izin almıştı. Onun da izin iptal oldu yoğunluk nedeniyle. Anlicagin dikislerim iylesmeden bı başima kaldım. Annem çok kızdım kaynanam ne düşünür diye bana gelme dedi. Kaynanama çok kızdım beni bırakıp tatile gitti. Çünkü ben ona yıllarca çok hizmet ettim. Haram etmedim ama çok çok kırgınım. Olan bana oldu işte. Bunu burda belki defalarca anlattım . Ama çok içimde yara kaldı işte. O yüzden bı daha bebek istersem araya beş altı sene girmesi lazım ki çocuklar kendini idare edicek yasa gelsin. Daha büyük eve geçelim falan. Bilmiyorum yaa. Hayat beni çok yordu sanki. Her zaman kendi işini gören bı insandim zaten. Ama insan muhtaç olup yardım görmeyince koyuyo işte. Senin bakici ara verdi simdi. Devam etcek mi sonra.
Üç yaş çok küçük. Şansına iyi yardımcı bulmussun. Dört elle saril15 şubatta okul acıkınca bakıcım başlayacak çok iyi kadın sanırım halime de üzülüyor süresi bşter bıtmez gıtmıyor. Sade cocuk bakımında anlastık zaten çocuk bakan bırı degıldı ben perisan olunca arkadasım komşusuna rica etti kadın sağolsun evime geliyor.. Çocuk uyuyunca yardım etmeye caluşuyor. İyi niyetli olmasını eşi covid oldu ona da test yaptılar nasıl apladı inşallh bende cıkmaz yoksa bebege de gecer diye. Allah için hiç öpmez bebeği küçük bebek öpülmez dıye. Bilinçli Bır kadın genç de 49 yasında... Bırakmam zaten 4 yası bıtwne kadar baktırcam. İllk oğlum 3 yasında krese basladı erkenden uyandırırdım.. Bunu 4.5 yasında gönderecegım okuka
Oğluma kız kardeş geliyooorr
Geçmiş olsun, ilaçla tedavi ediliyor bildiğim kadarı ile. Önce gaita tahlili yaparlar, sonra tedavi uygulanır. Hep böyleyse bir götür istersenKızlar oğlum yağlı kaka yapıyo Instagram dan dr deniz kaya ya sordum parazit olabilir dedi. Ne yapsam ne yedirsem kendigecer mi? Yaşayan var mı