2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de sezaryenüs spinallisinden, sadece çok yorgun olduğum için bebemi görünce uyuyakaldım yani o kadar
Ahahaha:) hemen mi uyudun biks

ben de büyük kızımı Arabistan’da doğurdum. Orda doğumda ilk gün annenin yanına vermiyorlar bebeği, kendini toplasın anne diye. Hamileliğim boyunca isyan ettim, “nasıl olur, bebek için travma sebebi” falan diye sonra doğum oldu, bana spinali 3 kez yaptıkları için, başımı bile oynatamadım ertesi güne kadar, yanımda ablam vardı, o da çok ağır uykucu..bebeği zorla odaya getirttik, yarım saat sonra geri aradık, “gelin alın, biz bakamıycaz” diye bi kamyon da fırça yedik “siz ne demeye getirdiniz bu bebeği” diye:)
Acemilik çok eğlenceli annelikte
Bir de yavruma, memeyi çeşmeden su içirir gibi vermeye çalışmıştım, hemşireler görünce ona da hoplamışlardı:))))

Çok teşekkür ederim

Nobaharcım ben 22 saat bekledim benim kuduruğu, 10 cm açıklıkla mecburi sezaryen oldum su gelişim en başından olunca bi de bende de çocukta da hal kalmayınca... doktorumla herşeyi denedik olmayınca gittim, yine olsa yine denerim bi de o nasılmış bilme merakı

Haliyle büyük yorgunluk, zaten çocuk hemen çıkıyo beş dakka koydular yanağıma boş boş bakıştık, o meme nerde diye bakıyo ben yorgun onu muayene ve giyim için falan aldılar ben de dikiliyorum, tepemdeki ışıklara bakarken uyumuşum, dedim ilaç mı verdiniz yok dedi bizle konuşuyodun en son sesin kesildi bi baktık uyumuşsun dediler

Arabistanda doğum mu yaaa, sende de macera çok he maşallah

Cnm çok rahat gecdi ikinci kesi yerinden açtı tüpleri bağlatdım birde adet sancısı gibi oldu ama doktorum çok iyidi 11sene önceki doktorum hemen ayaklandim annem sasirti gercekten sezaryan gibi değildi bende çok korkardım 3kez nasıl diye

İnsanın başına ne gelirse meraktan:)
Yaaa ilk bebekten önce netten vs gördüğümüzle o kadar anlam yüklüyoruz ki, yorgunluktan bayılınca hayal kırıklığına uğruyor sanki insan:/ aslında hepsi gayet doğal da işte..
Challenge lara doyamıyorum ben:) üstelik yanlızdım, tek başıma gittim hastaneye:) sonra kızım 2 yaşında ancak ebeveyn olarak bir de babası olduğunu idrak edebildi hoş babasının uyuzluğu da etkiliydi bunda ama..

doğum şekli konusunda ben de normalde çok ısrarcıydım..suyum çok çok gitmesine rağmen 12 saat direttim, sonunda doktor “bebek riskte” diye kendisi aldı. O yüzden biran evvel almak için 3 defa üst üste vurdular iğneyi:/

Bebek nasıl sağlıklı gelecekse, anne nasıl iyi hissedecekse öyle gelsin yavrular dünyaya. Kimse de bişey demesin hakkaten bu konuda..

Ah ne güzel, maşallah
Tüpleri bağlama işini ben de düşünsem iyi olur aslında..doğum sonrası daha mı iyi, nasıl oluyor platinus? Hiç araştırmadım daha önce:/ tüpler bağlatılınca başka korunma yöntemine gerek kalmıyor mu?

3kez sezaryan olunca cnm bağlayalım dedi doktorum tamam dedik sezaryan sırasında bağlatı anlamadım bile tabi istersen sezaryan olmadan bağlıyorlar ince bir delik karnından bagliyorlarmis cnm 29 yaşımda bağlattim 3tane yeter Allahım olmayana versin ıyi bir gelecekleri olsun yoksa çok severim bebek

Başka yönteme gerek yok cnm 100 100 yakın dönüsü yok yani birdaha çocuğun olmuyor sadece tüp bebekle oluyor normal şartlarda yok

Ooo sen de çok gençmişsin maşallah
Araştırayım ben de platinus. Çok teşekkürler

Neden sezaryan cnm hiç korkma 3kez sezaryan oldum dedikleri gibi değil hatta 3uncude hiç agrım olmadı bile kendini sartlandirma

Korkma canım sağlıkla gelsin. Sen sonrasında kendine dikkat et de.

Korkma hiç, 2 sezeryan oldum, ilk gün zor oluyor ama sonra toparlanıyorsun

Ben de sezaryenüs spinallisinden, sadece çok yorgun olduğum için bebemi görünce uyuyakaldım yani o kadar

İlki normal doğumdu ama 9 saat sancı çektim doğum sırasında kesi yapıldı. Dikişler ağrılar offf 20 günde anca kendime geldim.

Sezaryende yok karnını yedi kat kesiyorlar yok bilmem hangi doktor çocuğu kesmiş yok annenin enfeksiyon kapma riski çok yüksekmiş. Yıllar geçse bile sızlarmış ağırırmış.

Bebeğimin sağlığı için sezaryen olmak zorundayım ama hep sezaryenle doğan bebeğin kolayca hastalanan bebek olduğunu sylüyorlar. Gebe okulunda bile en çok suç oranının sezaryenle doğan çocuklarda oluğunu söyledi. Anne babasına bağlı olmazmış falan.

Geceleri düşünmekten uyuyamıyorum

Ben de sezaryen olunca tüpleri bağlatmak istiyorum. Doktorla konuşucam umarım üç çocuk yapma şartı falan yoktur. Bende ne üçüncü çocuk doğuracak hal var ne de bakacak ruhsal durum

Özel bağlıyor cnm devleti bilmiyorum ıyi düşünmelisin önemli olan sağlıklı olan neyse kötü düşünme artık normal doğum bile azaldı herkez sezaryan onlara bakma sen tabi herşeyi normali ıyi normal oluyorsa yap

O yetmez ya biraz daha abartsalarmış hiç güleceğim yoktu, bana kalan tek etki miniş bir göbüş oldu açıkçası, onu da spor yapsan geçer de ben üşengeçim valla yapmıyorum göbek mutlu ben mutlu

Suç oranı falan ne alaka acaba yaa. Nasıl bir gebe okulu bu. İlk gün zor zaten normal doğumda da oluyordur. Sonra toparlıyorsun. 2 sezeryan yaptım öyle sızı falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…