Ahahaha:) hemen mi uyudun biksBen de sezaryenüs spinallisinden, sadece çok yorgun olduğum için bebemi görünce uyuyakaldım yani o kadar
Doğrudur parolaben, benim de ikincide toparlanma süreci birinciden çok daha kolaydı.Bana da 2. Sezeryan daha zor oluyor demişlerdi. İlkinden daha çabuk toparlandım 2. De
Çok teşekkür ederimBenim büyük oğlum 1.5 yaşındayken poposu çok kaşunıyordu.. Kakasıbda birşey göremedim ama dra götürdüm ;kuluçka aşaması ise göre essin dedi poposuna yapışkanlu kagıt yapıstırdı. Gayta tahlili de verdik... Sonuç kıl kurtu çıktı ama tam çıkmamuşlar.. Dr ılac yazdı kaşıntı geçti... Kakadan Bır kac tane gördüm.. Dr bıxımkı yeni oluşma asamasıymış ondan jakada görmemişim ama gece popodan larva cıkarmış o da kaşıntı yaparmış.. Ilac herseyı söktu attı.. Ben o esnada kavtulmamış kabak cekırdegı yedirdim.. Buyuk ler söyledi...
Dgdln, çok geçmiş olsun. Biran evvel iyileşir inşallah yavrucuğunÇok teşekkür ederim
Nobaharcım ben 22 saat bekledim benim kuduruğu, 10 cm açıklıkla mecburi sezaryen oldum su gelişim en başından olunca bi de bende de çocukta da hal kalmayınca... doktorumla herşeyi denedik olmayınca gittim, yine olsa yine denerim bi de o nasılmış bilme merakıAhahaha:) hemen mi uyudun biks
ben de büyük kızımı Arabistan’da doğurdum. Orda doğumda ilk gün annenin yanına vermiyorlar bebeği, kendini toplasın anne diye. Hamileliğim boyunca isyan ettim, “nasıl olur, bebek için travma sebebi” falan diyesonra doğum oldu, bana spinali 3 kez yaptıkları için, başımı bile oynatamadım ertesi güne kadar, yanımda ablam vardı, o da çok ağır uykucu..bebeği zorla odaya getirttik, yarım saat sonra geri aradık, “gelin alın, biz bakamıycaz” diye bi kamyon da fırça yedik “siz ne demeye getirdiniz bu bebeği” diye:)
Acemilik çok eğlenceli annelikte
Bir de yavruma, memeyi çeşmeden su içirir gibi vermeye çalışmıştım, hemşireler görünce ona da hoplamışlardı:))))
Cnm çok rahat gecdi ikinci kesi yerinden açtı tüpleri bağlatdım birde adet sancısı gibi oldu ama doktorum çok iyidi 11sene önceki doktorum hemen ayaklandim annem sasirti gercekten sezaryan gibi değildi bende çok korkardım 3kez nasıl diyeYaaa platinus..ben de iki sezeryan oldum ablam “üçüncü sezeryan çok zor oluyor, delgeçle yapıştıryorlar” diye korkuttumahsustan mı yaptı bilmiyorum çocukluğum onun korkutmalarıyla geçti zaten.
senin üçüncü de bir fark oldu mu?
1hafta önce yazsaydınız keşke 5poset verdim inşallah bulursunuzArkadaslar merhaba Ben Kasim annesiyim.
Fethiye de oturan bir arkadasim var maddi durumu biraz kotu. 3 aylik bir oglu var. Acaba aranizda oglunun eski kiyafetlerini verecek biri varmi?
İnsanın başına ne gelirse meraktan:)Nobaharcım ben 22 saat bekledim benim kuduruğu, 10 cm açıklıkla mecburi sezaryen oldum su gelişim en başından olunca bi de bende de çocukta da hal kalmayınca... doktorumla herşeyi denedik olmayınca gittim, yine olsa yine denerim bi de o nasılmış bilme merakı
Haliyle büyük yorgunluk, zaten çocuk hemen çıkıyo beş dakka koydular yanağıma boş boş bakıştık, o meme nerde diye bakıyo ben yorgunonu muayene ve giyim için falan aldılar ben de dikiliyorum, tepemdeki ışıklara bakarken uyumuşum, dedim ilaç mı verdiniz yok dedi bizle konuşuyodun en son sesin kesildi bi baktık uyumuşsun dediler
Arabistanda doğum mu yaaa, sende de macera çok he maşallah
Ah ne güzel, maşallahCnm çok rahat gecdi ikinci kesi yerinden açtı tüpleri bağlatdım birde adet sancısı gibi oldu ama doktorum çok iyidi 11sene önceki doktorum hemen ayaklandim annem sasirti gercekten sezaryan gibi değildi bende çok korkardım 3kez nasıl diye
3kez sezaryan olunca cnm bağlayalım dedi doktorum tamam dedik sezaryan sırasında bağlatı anlamadım bile tabi istersen sezaryan olmadan bağlıyorlar ince bir delik karnından bagliyorlarmis cnm 29 yaşımda bağlattim 3tane yeter Allahım olmayana versin ıyi bir gelecekleri olsun yoksa çok severim bebekAh ne güzel, maşallah
Tüpleri bağlama işini ben de düşünsem iyi olur aslında..doğum sonrası daha mı iyi, nasıl oluyor platinus? Hiç araştırmadım daha önce:/ tüpler bağlatılınca başka korunma yöntemine gerek kalmıyor mu?
Başka yönteme gerek yok cnm 100 100 yakın dönüsü yok yani birdaha çocuğun olmuyor sadece tüp bebekle oluyor normal şartlarda yokAh ne güzel, maşallah
Tüpleri bağlama işini ben de düşünsem iyi olur aslında..doğum sonrası daha mı iyi, nasıl oluyor platinus? Hiç araştırmadım daha önce:/ tüpler bağlatılınca başka korunma yöntemine gerek kalmıyor mu?
Ooo sen de çok gençmişsin3kez sezaryan olunca cnm bağlayalım dedi doktorum tamam dedik sezaryan sırasında bağlatı anlamadım bile tabi istersen sezaryan olmadan bağlıyorlar ince bir delik karnından bagliyorlarmis cnm 29 yaşımda bağlattim 3tane yeter Allahım olmayana versin ıyi bir gelecekleri olsun yoksa çok severim bebek
Senin 2tanemi cnm 3u istiyomusun yoksa korunma yöntemi bulamadinOoo sen de çok gençmişsinmaşallah
Araştırayım ben de platinus. Çok teşekkürler
Neden sezaryan cnm hiç korkma 3kez sezaryan oldum dedikleri gibi değil hatta 3uncude hiç agrım olmadı bile kendini sartlandirma
Korkma canım sağlıkla gelsin. Sen sonrasında kendine dikkat et de.
Korkma hiç, 2 sezeryan oldum, ilk gün zor oluyor ama sonra toparlanıyorsun
Ben de sezaryenüs spinallisinden, sadece çok yorgun olduğum için bebemi görünce uyuyakaldım yani o kadar
Niye sexaryani kötülerle anlamam herkes normal doguramayabılur dogursa bıle psikolojik olarak yapamam deyıp sezaryen doguran var.. Benim ilk tup bebek Dr sormadan sexaryani yaptı. 2.si normal gebelikti, arası da yakındı sancım geldi.. allahtan 2. Bebek küçüktü normal dogurdum ama sancı çektim ben daha zaman var diye bekledim suyum geldi hastanede 20 dk da dogurdum ama Dr Yusuf Yusuf etti cunku bebek dogum kabaluna girmişti gerci rahat dogdu... 3.de bebepe 4 kg dedı Dr Bır de dönmedi tembel... Mecbur sezaryen... İlki epşdural sezaryen sonuncu spinal.. Ama en güzeli spinal... Ikı sezaryanda de hemen yürüdüm... Epiduralde bas agrum olmustu spunalde hıc agrı olmadı... Ayrıca 3.dopumda bagırsak yapışmış şimdi Dr İlk sexaryani yapana sövdü, cok ugrastı acmak için.. Benım bagırsak lar havalandı.. Sadece hazım cok oldu allahtan hep yuruttuler dogum dan sonra gaz cıktı sureklı yurdum gaz sancısı xekmedım... Doğumlar7n her seklını yapan bırı olarak sezaryen kötü degıl asla belim agrımıyo ameliyat yerim acımıyor... İz de aşırı belli değil. Kimi soğuk havada amelıyatvuer7m sızlar dıyo kimi agır kaldırınca agrıyo dıyo. Ben de hiçbiri olmadı
Ben de sezaryen olunca tüpleri bağlatmak istiyorum. Doktorla konuşucam umarım üç çocuk yapma şartı falan yoktur. Bende ne üçüncü çocuk doğuracak hal var ne de bakacak ruhsal durum3kez sezaryan olunca cnm bağlayalım dedi doktorum tamam dedik sezaryan sırasında bağlatı anlamadım bile tabi istersen sezaryan olmadan bağlıyorlar ince bir delik karnından bagliyorlarmis cnm 29 yaşımda bağlattim 3tane yeter Allahım olmayana versin ıyi bir gelecekleri olsun yoksa çok severim bebek
Özel bağlıyor cnm devleti bilmiyorum ıyi düşünmelisin önemli olan sağlıklı olan neyse kötü düşünme artık normal doğum bile azaldı herkez sezaryan onlara bakma sen tabi herşeyi normali ıyi normal oluyorsa yapİlki normal doğumdu ama 9 saat sancı çektim doğum sırasında kesi yapıldı. Dikişler ağrılar offf 20 günde anca kendime geldim.
Sezaryende yok karnını yedi kat kesiyorlar yok bilmem hangi doktor çocuğu kesmiş yok annenin enfeksiyon kapma riski çok yüksekmiş. Yıllar geçse bile sızlarmış ağırırmış.
Bebeğimin sağlığı için sezaryen olmak zorundayım ama hep sezaryenle doğan bebeğin kolayca hastalanan bebek olduğunu sylüyorlar. Gebe okulunda bile en çok suç oranının sezaryenle doğan çocuklarda oluğunu söyledi. Anne babasına bağlı olmazmış falan.
Geceleri düşünmekten uyuyamıyorum
Ben de sezaryen olunca tüpleri bağlatmak istiyorum. Doktorla konuşucam umarım üç çocuk yapma şartı falan yoktur. Bende ne üçüncü çocuk doğuracak hal var ne de bakacak ruhsal durum
O yetmez ya biraz daha abartsalarmışİlki normal doğumdu ama 9 saat sancı çektim doğum sırasında kesi yapıldı. Dikişler ağrılar offf 20 günde anca kendime geldim.
Sezaryende yok karnını yedi kat kesiyorlar yok bilmem hangi doktor çocuğu kesmiş yok annenin enfeksiyon kapma riski çok yüksekmiş. Yıllar geçse bile sızlarmış ağırırmış.
Bebeğimin sağlığı için sezaryen olmak zorundayım ama hep sezaryenle doğan bebeğin kolayca hastalanan bebek olduğunu sylüyorlar. Gebe okulunda bile en çok suç oranının sezaryenle doğan çocuklarda oluğunu söyledi. Anne babasına bağlı olmazmış falan.
Ben de sezaryen olunca tüpleri bağlatmak istiyorum. Doktorla konuşucam umarım üç çocuk yapma şartı falan yoktur. Bende ne üçüncü çocuk doğuracak hal var ne de bakacak ruhsal durum
2 kuzum var, üçüncüyü istiyoruz Allah nasip ederse..Senin 2tanemi cnm 3u istiyomusun yoksa korunma yöntemi bulamadin
Suç oranı falan ne alaka acaba yaa. Nasıl bir gebe okulu bu. İlk gün zor zaten normal doğumda da oluyordur. Sonra toparlıyorsun. 2 sezeryan yaptım öyle sızı falan yok.İlki normal doğumdu ama 9 saat sancı çektim doğum sırasında kesi yapıldı. Dikişler ağrılar offf 20 günde anca kendime geldim.
Tesekkur ederim , bizim topikten bir arkadas Sagolsun Ben veririm yazdi.1hafta önce yazsaydınız keşke 5poset verdim inşallah bulursunuz