2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnsanlara bakacak olursan herşeye bir kulp bulurlar. Herkesin bir mecburiyeti var. Hayat şartları zor.
Zaten 7-24 yanında olsan verimli geçirebileceğin zaman dilimi 2-3 saat. Her anne bebeğinin geleceğini düşünür. Kendi çocuğunu senden daha iyi kimse düşünemez.

Çok biliyorlar bu elalem denilen örgüt her lafa maydonoz hepsi çok biliyo al bak desen bir ağlasa al annesi. Verme annesine çok biliyosun ya sen bak o zaman hepsine uyuz oluyorum

Bizim popomuz pişti bu rota yüzünden bez değiştirip sil yıka yapmaktan şimdi de onun acısına ağlıyor yavrum Mustela bepanten hakiki zeytin yağı kullandım yok ne önerirsiniz
Geçmiş olsun. Hametan kullanıyorum ben bu durumlar da. Çabuk toparlıyor. Biraz da bez takmadan dursun poposu, hava aldıkça daha çabuk iyileşir. İshali geçti mi

Geçmiş olsun. Hametan kullanıyorum ben bu durumlar da. Çabuk toparlıyor. Biraz da bez takmadan dursun poposu, hava aldıkça daha çabuk iyileşir. İshali geçti mi
Artık mukus ve sulu değil ama ek gida zamanı gibi katiya geçmedi pütürlü ama farkı görüyorum. Tabi azalmadı öyle. Az bile olsa kirletiyo bezini

Bizim popomuz pişti bu rota yüzünden bez değiştirip sil yıka yapmaktan şimdi de onun acısına ağlıyor yavrum Mustela bepanten hakiki zeytin yağı kullandım yok ne önerirsiniz
Günde iki sefer sabah ve akşam olmak üzere trosyd. Gün içinde hametan. Hakiki zeytinyağı asiditesi yüksek yakar. Ben ciddi çektim pişikten bu şekilde fayda sağlıyor hemen. Asit oranı düşük hakiki zytinyağı bulabilirseniz o da olur

Hamatan fusidin toys karistir sur cnm iki gune ceker

Tamam canlarım yarın bakacağım sagolun

Ayy bir de sana çok bağlanmış bu, ayrılamıyor ağlıyor diyorlar. Sanki kime bağlanacak 7_24 ilgilenen benim.
Küçük oğlum doğduğunda annem ve kayınvalidem emzir yatır . Kucakta çok tutma kucağa alismasin diyip durdu. İkisine şarladim. Bana alismicak ta kime aliscak. Çok pardon. Hatta bı kere kaynanam kucağımdan aldı kokuna alismasin dedi. Lahavle çektim. Çok pardon dedemin kokusuna mi aliscak . Kimin kokusuna aliscak dedi. Bozuldu. Her şeyi diyelim ama cevap verilmesin isteniyor. Buna saygı diyolar

Canm geçen ay oğlum ishalde çok pişik oldu. Ama bütün popo ciğer gibi. Hiç bişey kullanma . Eczaneye git. Eczaneler özel bı pişik serumu hazırlıyor.sanirim yağ karışımı bu. Elli TL küçük minik bı sise yaptılar bize . Mucize gibi biseydi. Sor bakalım genelde yapiyo eczacılar. Onu sürünce bile çocuk sakinleşti resmen acısı geçti. Ve çok hızlı tedavi etti.

Hamazinc tabaka halinde sürüyorum ve her acisimda suyla yıkıyorum , kapatmadan güzelce kurulayip kremliyorum

offff allahım çok korkunç, verilmiş sadakanız varmış çok çok geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine ve evladına bağışlasın gerçekten çok zor bende düşünüyorum başıma bir şey gelse ne yapacak oğlum diye, allah yaşatmasın, korkularında çok çok haklısın ( inşalah bir an önce toparlarsın

Ayyyy ben artık dayanamıyorum yorgunluğa oldu 13 aylık hala memede uyuyor, gece uyanınca dönüp dönüp yatağın köşelerine sıkışıyor uyanıyor memeye, memesiz asla uyumuyor gözünü açtı mı 1-2 saat asla uyumaz meme vermezsem saat olmuş 23.20 şimdi uyudu (
Ne yapacağım böyle bilmiyorum ((

Bizimki meme artı sallama. Ve sallamalar da çok uzadı artk. Gözleri kapalı ninni soyluyo. Söyledikçe hoşuna gidiyor. Daha uzatıyor Faslı. Benim ayaklar pert . Sabaha kadar da bazen saat başı. Bazen iki saatte bir emme fasli. Sırtım belim pert . Ve onbir buçukta uyudu bu gece hemde zorla yani . Umarım gece az uyanır yalnız değilsin demek için geldim

Vallahi aynısının tıpkısı bende tükenmiş durumdayım. Yavrumun gelişimini düşünmesem duygusal bağımızı düşünmesem anında kesicem ama yine onu düşünerekten sabır çekerek devam ediyorum

Ben de hergün sabah “bugün kesicem memeden” diye başlıyorum:/ boynum acayip tutuldu yine:/ nasıl tadını kaçırıyor insanın.
Bir de benim büyük te 1 yaş bebesinden beter oldu her anlamda. “Altını çişini,kakasını yapıyor yine..kardeşim de yapıyor amaaa:/
Dün gece küçüğü emzirdim 12’de..peşi sıra büyük uyandı, onu uyuttum, 1 e kadar sabaha büyüğün krepini, çorbasını hazırladım, mutfağı topladım..1 de büyük uyandı, 4’e kadar uyumadı..4’te onu uyuttum, peşi sıra küçük uyandı, onu da artık yatarak emzireyim de ben de uyuyum diye yanıma aldım, boynum pert şu an:/

Bu arada Hanna Milly adında bir youtuber var, onun egzersizleri boyun tutulmasına çok iyi geliyor. Şimdi hatırladım kadını.

Ufff bu gece yatak yüzü gormemissin sen.bende gece emzirirken hep yatarak emziririyorum. Her sabah boynum tutulmuş güne başlıyorum. Oturarak emziremiyorum. Uykusuzluktan

O kadar iyi anlıyorum ki ben pilates eğitmeni olmama rağmen boyun sırt ağrısı yaşıyorum çünkü sürekli meme pozisyonu, yürürken eğil tutmaya çalış. Tutarak yürü... gece uyusam enerjim olacak ama memeye uyanmayı bir şekilde sonlandırmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…