2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rota virüsü testi pozitif çıktı:KK43: Ben aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff
Dikkat et sana geçmesin cnm bol bol ellerini yıka benim oğlum 15 aylıkken rota olduk bizim aşımız yoktu bende hamile idim doktor sizede bulasilabilir demişti bol bol el yıkamışsın dikkatli ol cnm

Probiyotik damla verdi bol sıvı alıcak. Idrara çıkamazsa serum bağlanacak. Şu dönemde herşeyi ağzına aliyo Bi yerden kaptık demekki rabbim beterinden korusun.. sizlerde dikkat edin özellikle el hijyeni. Bezini degistirirken elini sürmesin ne kadar gozetsek de işte

Probiyotik damla verdi bol sıvı alıcak. Idrara çıkamazsa serum bağlanacak. Şu dönemde herşeyi ağzına aliyo Bi yerden kaptık demekki rabbim beterinden korusun.. sizlerde dikkat edin özellikle el hijyeni. Bezini degistirirken elini sürmesin ne kadar gozetsek de iste
Canm aşısı olduğu için daha hafif atlatır. Yatış verdiler mi tedavisi nasıl olcak. Çok geçmiş olsun.

Diş herhalde diye düşünüyorum 4 öğün yiyor 6 öğün miciyor .herseferinde sudokrem sürüyorum inşallah pişik olmadan geçer.

Rota ateş yapardı bildiğim, aşı var diye demekki hafif atlatiyorsunuz.ayy iyi ki götürmüşsun kakayi.bende takip edeyim 3.gun bugün devam ederse kakayi da alıp giderim.gecmis olsun.

Çok geçmiş. Aşısı var diye hafif geciriyo demekki yavrucak. İnşallah çabucak geçer.

Rota cnm ozaman pozitife hafif geçiriyor asi sayesinde yokda rotavirus çok tehlikeli birşey bol bol sıvı ver

Dikkat et sana geçmesin cnm bol bol ellerini yıka benim oğlum 15 aylıkken rota olduk bizim aşımız yoktu bende hamile idim doktor sizede bulasilabilir demişti bol bol el yıkamışsın dikkatli ol cnm

Probiyotik damla verdi bol sıvı alıcak. Idrara çıkamazsa serum bağlanacak. Şu dönemde herşeyi ağzına aliyo Bi yerden kaptık demekki rabbim beterinden korusun.. sizlerde dikkat edin özellikle el hijyeni. Bezini degistirirken elini sürmesin ne kadar gozetsek de iste
Çok geçmiş olsun. Bezini değiştirirken zor tutuyorum ellerini hemen pipiye gidio eli🤦🤦 oral dönem malum herşey ağızda. Dışardan biri mi bulastirdi acaba. Sen de dikkat et cnm kendine. Hemencik geçer inşallah. Aşılı olması büyük avantaj

Çok Geçmiş olsun

Kızlar bugün çok büyük bi trafik kazası yaptım .bunu bana verilmiş ikinci bi şans olarak görüyorum. Arabanın içinde alt üst olurken tek düşündüğüm oğlumdu . Onun canı yanmasın ,ona bişey olmasın ..... Emniyet kemerim takiliydi , bebeğim de oto koltugundaydi şükürler olsun ki ikimizin de burnu kanamadan çıktık .aman arabada emniyet kemerini takmadan yol almayın Araba pert .aylar sonra eşime mecburen izin vermek zorunda kaldılar ,vermeyeceklerdi ama eşim ısrar etti inanabiliyo musunuz bu durumda bile izin vermeyecek olmaları çok sinir bozucu ama onu görmenin mutluluğunu bile yaşayamadım. Benim için çok zor bi gündü. Bu tramvayi bir süre atlatabilecegimi sanmıyorum. Sürekli arabanın içinde döndüğümüz an gözümün önüne geliyo. Ailemin haberi yok az önce konuştuk hiç bir şey olmamış gibi . Bana neden bugün hiç fotoğraf atmadigimi sordular. Sadece anlatmak istedim . Dua ederken beni katarsanız sevinirim. Allah kimseye yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanıx varmış. Şimdi nasılsın olay pazartesi olmuş ben daha yeni gördüm. Eşin yanında mı hala

Gündüz tek uykuya geçen var mı aranızda? 🙄13 ay 3 günlük olduk. 2.uykuya inanılmaz direniyor. 2.uyku uyursa da akşam uykusu 9bucuga çıkıyor. Uyutmazsam da oynamaya devam ediyor. Yani mutlu. Mizmiz degil. Tek uyku için erken mi sizce?

Gündüz tek uykuya geçen var mı aranızda? 🙄13 ay 3 günlük olduk. 2.uykuya inanılmaz direniyor. 2.uyku uyursa da akşam uykusu 9bucuga çıkıyor. Uyutmazsam da oynamaya devam ediyor. Yani mutlu. Mizmiz degil. Tek uyku için erken mi sizce?
Tek uyku ve mutsuz mız miz uykulu gece 11 de uykuya gecis

Bizim kuş ta tek uykuya geçti, öğlen uykusu yalan oldu ama gece yarısı kalkıp oturuyor bu defa da:/
İkinci uykuyu hem çok istiyor hem de geçemiyor:/ bir de sabah 5 buçukta kalkıyor, bu ne direnç anlamıyorum ki hakkaten😣

Ben 13 ay için erken olduğunu düşünüyorum ama siz kendi çocuğunuzun yapısını daha iyi bilirsiniz. Bir de bilimsel olarak kız çocukları erkek çocuklarına göre tek uykuya geçişte daha erkenciymis. Benim oğlum bir hafta sonra 13 aylık olacak şuan sabah 7 de kalkıyo sonra 3 saat dayanabiliyo ,10 da yatıyo 11 de kalkıyo ve taaa saat 16.00 da uyuyo . 17 de kalkıyo ve akşam 20.30 gece uykusu. Ben tek uykuya geçmek için gece uykusunun 21.00-21.30 hatta zaman zaman 22.00 ye kadar kaymasını beklicem. 15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemi. Ben de 15 aydan önce geçirmeyi düşünmüyorum.

Biz bir denemei istiyoruz tek uykuyu ama ogle yemeklerine denk geliyor.Ayarlama yaomamiz lazim.Nasil olur bilemiyorum.2 uyku uyuyorlar diye aksam 9 bucukta cok direniyorlar benimk8lerde

Ben 13 ay için erken olduğunu düşünüyorum ama siz kendi çocuğunuzun yapısını daha iyi bilirsiniz. Bir de bilimsel olarak kız çocukları erkek çocuklarına göre tek uykuya geçişte daha erkenciymis. Benim oğlum bir hafta sonra 13 aylık olacak şuan sabah 7 de kalkıyo sonra 3 saat dayanabiliyo ,10 da yatıyo 11 de kalkıyo ve taaa saat 16.00 da uyuyo . 17 de kalkıyo ve akşam 20.30 gece uykusu. Ben tek uykuya geçmek için gece uykusunun 21.00-21.30 hatta zaman zaman 22.00 ye kadar kaymasını beklicem. 15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemi. Ben de 15 aydan önce geçirmeyi düşünmüyorum.
Evet duymuştum onu. Ah bu erkeklerin bebeklik döneminden başlıyor demek uykuya düşkünlükleri 🤣

Ya bence de erken katılıyorum 15 - 18 aylikta geciyorlarmis. Ama 1 yaş oncesi gece uykusu 20.00dan ileri gitmezdi. Simdi 21.00 hatta 21.30a kadar kayınca sormak istedim.

Ben de kendi düzenimi yazayım 😁😁
Ortalama bu saatler. Yarım saat kayma olabiliyor.

Sabah 7 bucuk uyanış
Sabah 11.00 civarı ilk uyku
12.30 civarı uyanış.
17.00 2.uyku (çok denedim ama 4 5 saat geçmeden 2.uykuya gecmiyor)🤦‍♀️
18.30 kalkış. (Bazen 18.00)
Gece uykusu 21.00 - 21.30 - 21.45 civari

Bir defa tek uyku yaptık. Onda da sabah 8de kalkmıştı ilk defa 😳
Sabah 8 uyanış
Öğlen 12.00 ilk uyku (bilerek 12ye kadar beklettim tek uyku yapar mıyız acaba diye)
13 25 uyanış.
Akşam 18.45 Gece uykusu. (Hoş bu sekilde yatınca aksam 10 olana kadar saat basi uyandi ama emzirince max 15 dkda uykuya döndü her seferinde)

Sanırım geçiş aşamasındayız. Herhalde 15 aylık olunca yani 2 ay kadar sonra biz tek uykuya hemen geçicez gibi🤷‍♀️

Evet duymuştum onu. Ah bu erkeklerin bebeklik döneminden başlıyor demek uykuya düşkünlükleri 🤣

Ya bence de erken katılıyorum 15 - 18 aylikta geciyorlarmis. Ama 1 yaş oncesi gece uykusu 20.00dan ileri gitmezdi. Simdi 21.00 hatta 21.30a kadar kayınca sormak istedim.

Ben de kendi düzenimi yazayım 😁😁
Ortalama bu saatler. Yarım saat kayma olabiliyor.

Sabah 7 bucuk uyanış
Sabah 11.00 civarı ilk uyku
12.30 civarı uyanış.
17.00 2.uyku (çok denedim ama 4 5 saat geçmeden 2.uykuya gecmiyor)🤦‍♀️
18.30 kalkış. (Bazen 18.00)
Gece uykusu 21.00 - 21.30 - 21.45 civari

Bir defa tek uyku yaptık. Onda da sabah 8de kalkmıştı ilk defa 😳
Sabah 8 uyanış
Öğlen 12.00 ilk uyku (bilerek 12ye kadar beklettim tek uyku yapar mıyız acaba diye)
13 25 uyanış.
Akşam 18.45 Gece uykusu. (Hoş bu sekilde yatınca aksam 10 olana kadar saat basi uyandi ama emzirince max 15 dkda uykuya döndü her seferinde)

Sanırım geçiş aşamasındayız. Herhalde 15 aylık olunca yani 2 ay kadar sonra biz tek uykuya hemen geçicez gibi🤷‍♀️
Büyük oğlum tek uykuya iki yaşında geçmişti. Sabah yedi sekiz gibi güne başlardı. Öğlen bir gibi uyurdu. Sadece bir saat. Akşam dokuzda gece uykusuna geçerdi.

Küçük oğlum şuanda iki uykusu var gündüz.
Sabah sekiz de uyanır. On ikide ilk uyku bı saat bazen bir buçuk saat.
İkinci beş gibi uyur yine bı saat. Gece uykusuna geçiş on yada on buçuk.
Gece bazen saat başı bazen iki saatte bir uyanır emer.
Tek uyku bizim için erken. İki şuanda ideal. Her çocuk değişken.

X