- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
Benim oğlum çok iyi yemek yese bile aklına vurdu mu hiçbir şey oyalamıyor çok ağlıyor vermemek için diretince bağırması ağlaması şiddetleniyor kucağıma alıp gezdireyim diye elimi uzatınca vuruyor ki en çok buna üzülüyorum. Gece annemin baktığı iki haftalık bir süre oldu. Uyanınca ayağında sallayıp uyutuyordu. Gece 10da emziriyordum bir de sabah 6 gibi. Kendim bakınca gece emziriyorum uyanıp çok ağlıyor memeyi alana kadar yırtınıyor hiç susmuyorKızlar yaaa, meme konusunda benim kuş kadar ısrarlı bıdık var mı aranızda? Gerçekten merak ediyorum. Ablası da tiryakiydi resmen memeye ama bu kuşum alacaklı gibi ısrarlı:)
O kadar çok eşime de emzirme-emzirmeme muhabbeti yapıyorum ki, geçen gün önüme dikildi “emzir” dedi. Çocuk bakımının ennn zorlandığım noktası bu emzirme işi. Bikaç gün sayıyı azaltayım, gece emmesini keseyim dedim, yakamı paçamı yırttı. Hiç bir şekilde unutmuyor, avunmuyor da. Doktorumuz ne zaman isterse ver memeyi dedi ama onun her istediğinde emzirmek te beni halden düşürüyor. Yemeğini çok iyi yese de yemese de emme isteği baki bu arada:/
Annemden başka kimse avutamıyor eşimi hiç dinlemiyor zaten. Bir gün bıraktım anneme 5 saat ayrı kaldı benden hiç ağlamamış istememiş meme. Biraraya geldiğimizde de istemedi çok şaşırmıştım. Ben kendim vermiştim en son