2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya ben sonuçlarım için doktora gittiğimde mesaisi bitmişti çıkışta yakaladım doktorumu. O da sonucuma baktı ayak üstü orda sekretere acele acele söyledi çıktı. Hippurin diye bir ilaç verdiler. İlaç C grubunda yanı tamamen risksiz değilmiş araştırdım. Acaba aceleden kız mı yanlış anladı yoksa gerçekten bu ilacı mı kullanmam lazım çok tedirgin oldum, siz yeni doğan bölümündesiniz galiba bu hap hakkında bir bilginiz var mı :KK43:
Canım 3-3,5 litre su iç. Benim de var enfeksiyon kültür istedi su içince geçiyor benim pzts ilacım belli oluncayazarım sana

Kızlar benim de doktor randevum bugündü, çok şükür keseyi gördük ama kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdiler. Tüp bebek ile hamile kaldım ben ilk beta hcg 52 çıkmıştı doktorum da biraz düşük ilk değerin o yüzden 12. Haftaya kadar risk olabilir bunu belirtmem lazım ama yine de biz pozitif düşünelim dedi. İnşallah hayırlısıyla gelişip büyüyecek minik pıtırcığım ben inanıyorum Rabbimden umudumu hiç kesmedim :KK200:
@sirkencubin canım seninle günlerimiz hemen hemen aynıydı yazacağım demiştim dün :)
Bu arada sat a göre 6+1 ama hemşireye sordum haftasına göre biraz küçük dedi. Çok detay vermedi
Canım kesen kaç mm ?ondan anlarsın ne kadar geri olduğunu .ana önemli değil dedi bana doktorum 15 gün sonrası önemli

Selam kızlar..
Ben alerji ilacını almamakta ısrar ettim fakat dün allerjik şoka girdim şuan hastanede tedavi görüyorum.
Keşke ilaçlarımı kullansaydım..
Dua edin de şu hastalık sürecini çabuk atlatayım
Ah kuzum yediğin birşeyden mi oldu acaba,bende çok korkuyorum seninle aynı alerjik sorunlarımız,boğazım hala aynı gerçi hep aynı sürekli kaşınıyor,Allah şifa versin canım,tez zamanda iyi olursun inşallah dualarımdasın tabi ki:KK200:
Kızlar iyi akşamlar.
idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Doktorum hippurin diye bir ilaç verdi ama araştırdım ilaç C grubunda. Yani gebelikte güvenle kullanılabilecek bir ilaç değilmiş. Mecburi durumda kullanılıyormuş. Ben de çok tedirgin oldum kullanamıyorum. Kullanan varsa duyan varsa lütfen bir şey yazsın enfeksiyonum artmasından bebeğime zarar vermesinden korkuyorum
gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli olduğu için ilaç vermiştir doktorun bence kullanmalısın,benimde karnım gurulduyor ve karnıma ağrı giriyor dünden beri malesef ayıptır söylemesi ishal olmuşum,nişastalı su leblebi falan denedim muz yiyorum geçmedi hala,sanada çok geçmiş olsun:KK200:

Beni de ekler misiniz tabloya yazamıyorum cok ama takipteyim 32 yaşındayım 9 ocak sat 17 ekimde doğacak inşallah
tamam canım bilgiler eksik,yaş şehir başlangıç kilosu

N arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorum
ben 2gün kullandım aman Allahım o neydi öyle ,günde bi sefere düşürdü dr gece vajinal alıyorum şimdi daha rahatım,tabi dr nasıl önerdiyse öyle kullan ben kötü olduğumu söyledim kullanımı değiştirdik

Kızlar önceden bebiş sahibi olanlar sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı aranız da
İşte tüm merakım bu,4yaşında oğlum doğana kadar 5olacak yani normal istiyorum dr konuştum şimdiden,her dr yapmıyormuş benimki sıkıntı olmadığı sürece tabi ki normsl yaparsın dedi zaman gösterecek
Herkese merhabalar
Benim sat 11 Ocak ve geçen hafta ultrasonda bir şey göremedik doktor olumlu hiç bir şey söylemedi bir hafta bekleyeceğiz dedi
Korkuyorum ilk gebeliğimde de kalp atışı duyamadık kürtaj oldum
Allah nasip ederse inşallah bu sefer kalp atışını duyarız:)
Bugün saat 17.00 da randevum var duaya ihtiyacım var
Kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı verdi doktor hap alıyorum günde bir defa . Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere de nasip etsin inş da sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
merhaba canım hayırlı olsun,muhakkak bebeğin seni hissediyor ve sağlıkla ilerleyecek,gözünaydın tekrar:anneadayı:

Kızlar selamm şükür gördük bugün bebişi kalbinin atışını da gördüm pırpır resmen hareketini tam uyumlu 6+2 çıktı ama sesi çok kısa dinletti şuan uzun iyi değil dedi 2 hafta sonra çağırdı

Canım benim bşi sorcam sen 175 gbi bşi demiştin atışa görüntsü var mı o görntü benle aynı şeyse 30 bile değil foto atıcam şimdi

Canım benim bak Aln cns Aln cns de kullanmamış fena olmş istersen kullan ama bol su sık duş o bölgeyi silme günde bi kez sirkeli su la yıkayadabilirsin çamaşırlrı ütüle ben hamile dwğilken öle yapmştm ama şimdi bilemyorum
maşallah canım gözünaydınnn:KK200:

Kızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,belirtiler geliyor gidiyor,benim göğüs hassasiyetim hala devam,baya baya büyüdüler:KK23:bel ağrısı yorulursam çok oluyor

Nasılsınız kızlar? Gündüzleri biraz daha iyi akşamdan itibaren daha ağırım. Yatıyorum. Sizler iyisinizdir inşallah :)
sağol canım dün akşam keyifsizdim çok buraya giremedim,bugünde annemlerdeyim uyudum yine:)sen nasılsın kuzum

Kızlar üzgünüm Allah babamı torunlarına bağışlasın nolur :KK43: çıksın artık yoğun bakimdan.dua edin kızlar.
Amin canım,iyi düşün iyi olsun,baban sağlığına kavuşacak inşallah
Kızlar benim de doktor randevum bugündü, çok şükür keseyi gördük ama kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdiler. Tüp bebek ile hamile kaldım ben ilk beta hcg 52 çıkmıştı doktorum da biraz düşük ilk değerin o yüzden 12. Haftaya kadar risk olabilir bunu belirtmem lazım ama yine de biz pozitif düşünelim dedi. İnşallah hayırlısıyla gelişip büyüyecek minik pıtırcığım ben inanıyorum Rabbimden umudumu hiç kesmedim :KK200:
@sirkencubin canım seninle günlerimiz hemen hemen aynıydı yazacağım demiştim dün :)
Bu arada sat a göre 6+1 ama hemşireye sordum haftasına göre biraz küçük dedi. Çok detay vermedi
gözünaydın canım,ne güzel pozifif düşüncen bebeğinede yansıyacak ve sağlıkla doğacak:emir_bebek:

Ya ben sonuçlarım için doktora gittiğimde mesaisi bitmişti çıkışta yakaladım doktorumu. O da sonucuma baktı ayak üstü orda sekretere acele acele söyledi çıktı. Hippurin diye bir ilaç verdiler. İlaç C grubunda yanı tamamen risksiz değilmiş araştırdım. Acaba aceleden kız mı yanlış anladı yoksa gerçekten bu ilacı mı kullanmam lazım çok tedirgin oldum, siz yeni doğan bölümündesiniz galiba bu hap hakkında bir bilginiz var mı :KK43:
Canım ilaç hakkında bilgim Yok bence başka bir doktora gidip b grubunolan bir idrar yolu enf ilacı isteyebilirim... bebekler için idrar yolu enfeksiyonu çok önemli kullanmaman bebekte ciddi sıkıntılar çıkarır şakın aksatma

maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi

maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi
Beta değerlerin kaçtı canım?İki defa baktırmis mıydın?
Neden böyle oluyor acaba?Allah yardımcın olsun inşallah canım..İnşallah hayırlısıyla güzel haberlere de kavus..

Canım ilaç hakkında bilgim Yok bence başka bir doktora gidip b grubunolan bir idrar yolu enf ilacı isteyebilirim... bebekler için idrar yolu enfeksiyonu çok önemli kullanmaman bebekte ciddi sıkıntılar çıkarır şakın aksatma
Tamam canım çok teşekkür ederim başka doktora gideyim pazartesi

Ah kuzum yediğin birşeyden mi oldu acaba,bende çok korkuyorum seninle aynı alerjik sorunlarımız,boğazım hala aynı gerçi hep aynı sürekli kaşınıyor,Allah şifa versin canım,tez zamanda iyi olursun inşallah dualarımdasın tabi ki:KK200:
gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli olduğu için ilaç vermiştir doktorun bence kullanmalısın,benimde karnım gurulduyor ve karnıma ağrı giriyor dünden beri malesef ayıptır söylemesi ishal olmuşum,nişastalı su leblebi falan denedim muz yiyorum geçmedi hala,sanada çok geçmiş olsun:KK200:

tamam canım bilgiler eksik,yaş şehir başlangıç kilosu

ben 2gün kullandım aman Allahım o neydi öyle ,günde bi sefere düşürdü dr gece vajinal alıyorum şimdi daha rahatım,tabi dr nasıl önerdiyse öyle kullan ben kötü olduğumu söyledim kullanımı değiştirdik

İşte tüm merakım bu,4yaşında oğlum doğana kadar 5olacak yani normal istiyorum dr konuştum şimdiden,her dr yapmıyormuş benimki sıkıntı olmadığı sürece tabi ki normsl yaparsın dedi zaman gösterecek
merhaba canım hayırlı olsun,muhakkak bebeğin seni hissediyor ve sağlıkla ilerleyecek,gözünaydın tekrar:anneadayı:

maşallah canım gözünaydınnn:KK200:

hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,belirtiler geliyor gidiyor,benim göğüs hassasiyetim hala devam,baya baya büyüdüler:KK23:bel ağrısı yorulursam çok oluyor

sağol canım dün akşam keyifsizdim çok buraya giremedim,bugünde annemlerdeyim uyudum yine:)sen nasılsın kuzum

Amin canım,iyi düşün iyi olsun,baban sağlığına kavuşacak inşallah
gözünaydın canım,ne güzel pozifif düşüncen bebeğinede yansıyacak ve sağlıkla doğacak:emir_bebek:
Teşekkür ederim cevap için sağol kuzummm Ne kadarlık kuzum senin

Çok üzüldüm canım yaa :KK43: acaba erken mi görünmesi için, yani sattan geride geliyo olamaz mı ki? Artık hayırlısı neyse o olsun canım

Kizlar iyi aksam ustleri :) Bir sey soracagim... Folik asit kullanmayanlar var mi? Ben bu vakte kadar (7 hafta) kullanmadim, doktorum bundan sonra da kullanma artik gerek yok dedi. Baska vitaminler verdi. :KK57:

Kizlar iyi aksam ustleri :) Bir sey soracagim... Folik asit kullanmayanlar var mi? Ben bu vakte kadar (7 hafta) kullanmadim, doktorum bundan sonra da kullanma artik gerek yok dedi. Baska vitaminler verdi. :KK57:
Kuzum ilk defa böyle bi şey duydum 13-14 haftaya kadar kullanılıyo yani ne zaman başlasan kâr bence. Peki sen niye kullanmıyodun bu zamana kadar?

Canım benim hiç üzülme evet çok zor ama Allahın bir bildiği var elbet,inş bi mucize olur olmazsada diğer aylarda inş bebeğine kavuşursun canım benim
Teşekkür ederim cevap için sağol kuzummm Ne kadarlık kuzum senin
Rica ederim,bugün tam 8+0 mış fakat biz 7-8gün geriden geliyoruz
iyi akşamlar canım ben hep içiyorum arada unuttuklarımı saymazsak valla bu konuda kafam karışmadı diyemem ama içmememin daha kötü olabileceğini düşündü benim doktor,başka vitaminin içeriğinde vardır belki

KIZLARrrrrr benim beyaz akıntı yeşilimsi oldu,biraz tedirgin oldum enfeksiyon mu var diye,bol suya dadandım tiksindim ama napıyım,çok hafif kokulu gibi,karnımda vıcır vıcır

Benim hamileliğin başından beri bazen sarı bazen beyaz ama genel olarak sarı akıntı oluyor, burada bir arkadaş yazmıştı sanırım progestandan kaynaklanabiliyormuş

Canim banada 2 gun once gittigimde keseyi gordu kalp atisi 15 gun sonra bakicaz dedi.. kesenin icinde bebegi gostrdi mi doktor.. yada bu embriyi bebek olucka gibi bisey gosterdimi ??ben 2 hafta nasi gecicek bilmiyorum.. insan korkuyo kalp atisi olucakmi diye

X