- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
Peki senin ilacinin mg ı ne cnm bnmki 200 ama ben vajinal kullanmıyorum aynı ilaç o şekilde de mi kullaniliyorBen kullanıyorum canım günde 4 defa vajinal kullanıyorum sadece uyku yapıyor bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki senin ilacinin mg ı ne cnm bnmki 200 ama ben vajinal kullanmıyorum aynı ilaç o şekilde de mi kullaniliyorBen kullanıyorum canım günde 4 defa vajinal kullanıyorum sadece uyku yapıyor bende
Damarlanma yani boylr kirmizi mavi isiklar bebegin ustundeyse sorun yok demek atis varsa az cok bence duzelir hareketsiz olma dedi dr kan akisi iicn onemliymis zamanla duzelir dedi 1 hafta somra cagirdi seninkide duzelir
Peki senin ilacinin mg ı ne cnm bnmki 200 ama ben vajinal kullanmıyorum aynı ilaç o şekilde de mi kullaniliyor
Sabahları kötü oluyorum yemek istemiyorum hiçbir şey canım, sonra geçiyo öğlen 12-1 arasın düzeliyorum. Gün içinde ara ara geliyo yine bulantı ama çok şiddetli değil şükürİnşallah kuzum, sen nasılsın bulantılarım azaldı mı
N arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorum
Vajinal kullan canım fitil olarak. Geçen hafta 3 gün bende de açık kahve akıntı olmuştu 10 gün progestan kullanalım dedi zaten ilk günden hemen düzeldi akıntı sarı beyaz arası olduN arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorum
Aynen canım en çok açlık mide bulantısı yapıyoAyyyy aynı ben açken dünya başıma yıkılıyor sanki. Hemen bir şeyler yemek istiyorum bir anda acıkıyorum ve açlıkta midem bulanıyor
Benimkide 200 mg ben yıllar önce ağızdan kullanmıştım çok yan etkisi oldu artık dr vajinal veriyor daha rahat sadece uyku yapıyorPeki senin ilacinin mg ı ne cnm bnmki 200 ama ben vajinal kullanmıyorum aynı ilaç o şekilde de mi kullaniliyor
Dualarım seninle canım inşallah duyarsın kalp atışlarınıHerkese merhabalar
Benim sat 11 Ocak ve geçen hafta ultrasonda bir şey göremedik doktor olumlu hiç bir şey söylemedi bir hafta bekleyeceğiz dedi
Korkuyorum ilk gebeliğimde de kalp atışı duyamadık kürtaj oldum
Allah nasip ederse inşallah bu sefer kalp atışını duyarız:)
Bugün saat 17.00 da randevum var duaya ihtiyacım var
Kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı verdi doktor hap alıyorum günde bir defa . Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere de nasip etsin inş da sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Benimde yaklasik on gün kahve leke geldi arada hala geliyor .Progestan bitane kullanıyorum. Ama çok ağır bir ilaç asiri sersemlik yapıyor. Tek başına dışarı cikmayin bu donemde baş donmesi çok olur çünküN arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorum
İnsallah gorursunuz bugun guzel haverlerle sevindirsib Allah sizi insalalh Bizede haber edin mutlakaHerkese merhabalar
Benim sat 11 Ocak ve geçen hafta ultrasonda bir şey göremedik doktor olumlu hiç bir şey söylemedi bir hafta bekleyeceğiz dedi
Kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı verdi doktor hap alıyorum günde bir defa . Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere de nasip etsin inş da sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Canım Allah yardımcın olsun dyalarım seninle. İnşallah bebeğinin pıt pıt kalbini gör de gelHerkese merhabalar
Herkese merhabalar
Canım bende vajinal baktırdım normal bi durum bebeğe zararı yok dedi doktorum ama burda okumuştum düşük riski olanlar baktırmıyomuş
Dualarimiz seninle insallah Allah korktugum seyle karsilastirmaz duyarsin umarim bazen gec duyuluyormus bende de gec duyulduHerkese merhabalar
Herkese merhabalar
Canım benim bşi sorcam sen 175 gbi bşi demiştin atışa görüntsü var mı o görntü benle aynı şeyse 30 bile değil foto atıcam şimdiHadi yarın senden de güzel haberler bekliyoruz canım :)
Tahmin edebiliyorum canım ya ben de mesela aşırı tatlı düşkünüyüm şimdi bi çok tatlıyı görünce midem bulanıyo
Canım benim bak @Azra 1 de kullanmamış fena olmş istersen kullan ama bol su sık duş o bölgeyi silme günde bi kez sirkeli su la yıkayadabilirsin çamaşırlrı ütüle ben hamile dwğilken öle yapmştm ama şimdi bilemyorumKızlar iyi akşamlar.
idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Doktorum hippurin diye bir ilaç verdi ama araştırdım ilaç C grubunda. Yani gebelikte güvenle kullanılabilecek bir ilaç değilmiş. Mecburi durumda kullanılıyormuş. Ben de çok tedirgin oldum kullanamıyorum. Kullanan varsa duyan varsa lütfen bir şey yazsın enfeksiyonum artmasından bebeğime zarar vermesinden korkuyorum
Ben de aynı durumdayım o yüzden vajinal almaya karar verdim ilaci daha az yan etkisi olur diyeBenimde es asagida ve yatmam lazim kahve lekelerim halen devam ediyor es ne zaman cikar gibi bisey dedimi doktorunz progestan iciyrm mide bulantisindan mahfediyor beni gozumu acip buraya gelemiyorum simdi firsat verdi azcik girebildim
İnşallah canım benim inşallah. Bu arada kesen bence gayet güzel görünüyo hiç kafana takma