- 16 Ağustos 2016
- 1.082
- 2.788
Yok vajinal değil karından gördükÜstten mi yoksa vajinal ultrasonlamı gördünüz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vajinal değil karından gördükÜstten mi yoksa vajinal ultrasonlamı gördünüz canım
Yok canım renkli hiç birşey yoktu sadece orada hareket eden siyah gölge gördüm hareket mi etmek lazımmış?Damarlanma yani boylr kirmizi mavi isiklar bebegin ustundeyse sorun yok demek atis varsa az cok bence duzelir hareketsiz olma dedi dr kan akisi iicn onemliymis zamanla duzelir dedi 1 hafta somra cagirdi seninkide duzelir
Evet canım inşallah.Moralini bozma hiç canım. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması. Evet insan bol bol açıklama ve detay duymak istiyo bebeği hakkında ama doktor iyi diyosa iyidir her şey
Selam kızlar..
Ben alerji ilacını almamakta ısrar ettim fakat dün allerjik şoka girdim şuan hastanede tedavi görüyorum.
Keşke ilaçlarımı kullansaydım..
Dua edin de şu hastalık sürecini çabuk atlatayım
Geçmiş olsun canım düzelir inşallahİnşallah kuzum, sen nasılsın bulantılarım azaldı mı
Ne alerjisi var. Canım sende bende aslında toz akar vs var ama besin olarak muz kivi vs.. yemediğim halde arttı neden bilmiyorum nefes alamaz hale gelmiştim. Kullanıyor musın allersetiÇok geçmis olsun nasıl oluyor alerjin bende de aynısı var allerset verdiler ama sadece 3 gün kullanılıyormuş hastanede mi tedavi görüyorsun
Ne alerjisi var. Canım sende bende aslında toz akar vs var ama besin olarak muz kivi vs.. yemediğim halde arttı neden bilmiyorum nefes alamaz hale gelmiştim. Kullanıyor musın allerseti
Allerset b sınıfı ve 3 gün alacaksın sadece o yüzden sıkıntı yokDaha önce alerjim olduğunu bilmiyordum canım önce hafif kaşıntılar ile başladı sonra biranda tüm vücudum da kırmızı benekler belirdi allerseti kullanıyorum yarin son toplamda 3 gün kullan dedi doktorum ilacın bi zararı mı var sence
İlacı kadın dogum doktorun verdi değil mi? Bazen ilaçlara fayda/zarar olarak bakılıyor muhtemelen senin doktorun da enfeksiyonunun derecesini bildiği için öyle düşünmüştür. Sen ayaklarını üşütme sıcak tutmaya çalış bir de bol bol su iç ki enfeksiyonunu atabilesinKızlar iyi akşamlar.
idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Doktorum hippurin diye bir ilaç verdi ama araştırdım ilaç C grubunda. Yani gebelikte güvenle kullanılabilecek bir ilaç değilmiş. Mecburi durumda kullanılıyormuş. Ben de çok tedirgin oldum kullanamıyorum. Kullanan varsa duyan varsa lütfen bir şey yazsın enfeksiyonum artmasından bebeğime zarar vermesinden korkuyorum
Aynı ben
Geçmiş olsun çokNe alerjisi var. Canım sende bende aslında toz akar vs var ama besin olarak muz kivi vs.. yemediğim halde arttı neden bilmiyorum nefes alamaz hale gelmiştim. Kullanıyor musın allerseti
Evet kadın doğum doktoru verdi yemek yiyemediğim için su da içemiyorumİlacı kadın dogum doktorun verdi değil mi? Bazen ilaçlara fayda/zarar olarak bakılıyor muhtemelen senin doktorun da enfeksiyonunun derecesini bildiği için öyle düşünmüştür. Sen ayaklarını üşütme sıcak tutmaya çalış bir de bol bol su iç ki enfeksiyonunu atabilesin
Kalp atışını duydunuz mu?Beni de ekler misiniz tabloya yazamıyorum cok ama takipteyim 32 yaşındayım 9 ocak sat 17 ekimde doğacak inşallah
N arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorumBeni de ekler misiniz tabloya yazamıyorum cok ama takipteyim 32 yaşındayım 9 ocak sat 17 ekimde doğacak inşallah
Allerset b sınıfı ve 3 gün alacaksın sadece o yüzden sıkıntı yok
Evet çok şükür duydumKalp atışını duydunuz mu?
Benim de açken midem bulanıyo gibi geliyo canım sık sık atıştırıyorum bi şeyler.
Günlerimiz yakın ben bugün kalp atışını duydum karından usg ile çok şükür
Ben kullanıyorum canım günde 4 defa vajinal kullanıyorum sadece uyku yapıyor bendeN arada kızlar 2 gun önce hafif bir kanama oldu apar topar doktora gittim eşin aşağıda dedi protestan yazdı 200 mg sabah aksam var mi kullanan benim gibi biraz ağır geliyo bana baş ağrısı ve dönmesi halsizlik gün boyunca yatıyorum