- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Merhaba canım,kızınınAllah bağışlasın bebeğin hayırlı olsun,hiç kafana takma canım arkadaş gibi büyürler,3kız kardeşiz 1ve 2yaş var kardeşlerimle aramda müthiş bi duyguMerhaba kızlar ben cok aktif olmayan eski üyelerdenim 23 aylık bir kızım var sata göre 13 ekim de 2. bebeğimi kucağıma alıcam Allahın izniyle. Biraz endişeliyim araları az gb geliyo kızım kıskancak diye korkuyorum bi de inşallah ikisine de gereken ilgiyi gösterebilirim, hala emziriyorum bu arada memeden nasıl ayrılcak çok düşkün o da ayrı bi üzüntü tabi..
merhaba canım henüz bebek görünmüyor bu haftalarda keseyi görmüşsün hayırlı olsunBende keseyi gordum bayanlar 5+2 de bayanlar:) 15 gun sonra gel dedi doktor kalp atisi icin.. kizlar birsey aorucam kese icindeki bebek mi dedim doktora yon arrik daha kucuk dedi belki yolk saci dersen olabilir dedi.. bende kese icinde beyaz bir kucuk sey gordum bu uyulanaakrda olan bebek sekli gibi.. kizlar o beyaz olan icindeki kisim yolk sacidir degilmi? Doktora 5+2 de kalbi olustu atmiyor ama degilmi dedim yok daha olusmaz dedi