2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı malesef kalp atışını duyamadım :KK43:
Sadece görüntüsü vardı attığını görebildim sesi gelmedi
Doktorum tüm ilaçları bıraktırdı sizce folik asiti bırakmak için henüz erken değil mi ?
2 aylık olduk yeni 3.aya kadar kullanılıyormuş
Sizler devam ediyor musunuz?
Merhaba canım,dur bakalım niye üzüldün,kalbin attığını görmüşsün işte gözünaydın,hem başka bi sıkıntı olsa dr muhakkak söylerdi,bencede erken folikasit için
Uzmek ne demek resmen yıkımdi benimki zaten hayatu cok kolay olan birisi degilim elbette herkesin sikintilari vardir ama benimkiler bana artik agir geliyordu bu cocuk benim icin umuttu yasama sevincimdi o yuzden cok anlam yuklemistim bebegime Rabbime hamd olsun az yavas yavas atiyor ama atiyor kalbi derdini veren dermanini da verir elbet
ah canım benim düşünme artık,neler yaşadığını bilemem tabi ama bak bebeğin seninle ve sen onun için mutlu olup stresten uzak durmalısın,Rabbim sana onu bağışladı inş hakkında hayırlısı olsun canım

Kafamı kurcalayan bişey var kese boyutu ultrasyonda gs yazan bölümde değilmi bende 0.9 cm yazıyo mm çevirince 9mm diyo haftasina göre normalmi öf doktora niye sormadım hep heyecandan

Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsın :dua: artık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:

A AloeeVeraa gözünaydın: )))) aynıyız sanırım 6+1 sata göre geride ama dakikada kaç kez atıyor ona bakmadı duyduk haftaya yine gelirsin dedi. Allah daim etsin çok sevindim
Ayy güzel haberleriniz gelince çok seviniyorum gözünz aydın kızlarrr ben de yarın gdicem aynıyz çok heycanlı inş duyarızz bide soğan fln dedinz ben soğana bayılırm çiğçiğ yerim şuan yazdığınz koku burnuma geldi tiksndim buna ne demeli

E maşaAllah büyümüş sizinki neden endişe duyuyorsunuz ? Allah bilir tabiki ama keyfini cıkarın bende çok okuyunca buradakileri garip seyler kafaya takmaya başlıyorum ama yersiz gerçekten
Bi önceki dış gebelikti benim biraz daha büyüsün istiyorum miniğimin çok şükür şimdilik herşey yolunda gibi ama pazartesi 2 hafta olucak en son dr.kontrolü şimdiden merak ediyorum.:emir_bebek:

Selam arkadaşlar. Eski uyelerdenim 2015 Eylül annesiydim. Bı oğlum var üç bucuk yaşında. Şimdi sata göre 7 hafta ultasona göre altı haftalık hamileyim. Kalp atisoni dün akşam duyduk çok şükür. Sata gore dogum 9 ekim gorunuyor. Allah herkesin bebegini bagislasin. Son adet tarihi iki Ocak. Yaş 28
Hoşgeldin aramıza canım sağlıkla gelsin bebeğin seninde.:emir_bebek:
Kızlar kortrolden geldim kese gözüktü ama doktor biraz şüpheli gibi konuştu alttan bakmak istedi ben korktum istemedim resmini bakarmisiniz sizdede böylemi görünüyodu 10 gün sonra tekrar gidecem çok şükür göründüğü için dış gebelik yok çok heyecanlandım
Dr.un neden şüpheli konuştu canım bende ilk gittiğimde kese çok altta falan diyip korkuttu beni sonra alttan bakmak istedi bende izin verdim yoksa kafama çok takardim alttan daha güzel göründü ve kese okadarda aşağıda değil iyi dedi daha net gördü keşke baktırsaydin sende ama olsun bence sorun yoktur içini ferah tut.

Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsın :dua: artık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:
Maşallah canım rahatlamışsindir sende gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah.:emir_bebek:

Kizlar bebegimin kalp atisini duydum bugun sanirim yeni basliyor atis 5 mm olmus 2 gun once 4 mm di hic ses yoktu bugun en azindan gum gum sesinu duydum hala biraz yavas ama dr kucuk oldugu icon dedi korkulacak bisi yok dedi umudum yoktu ama Allahtan umut kesilmez kim nr derse desin rahimdekini sadece Allah biliyor
Çok sevindim canım maşallah bebişine bundan sonra daha da iyi olur inşallah.:nazar:

Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı malesef kalp atışını duyamadım :KK43:
Doktorum tüm ilaçları bıraktırdı sizce folik asiti bırakmak için henüz erken değil mi ?
Kalp atışı görülmüş demek var canım maşallah inşallah bidahakine duyarsın kalp sesini de herkesin zamanı farklı oluyo içini ferah tut.
Folik asit için erken geldi bana bırakmak Dr.um zaman söylemedi ama erken yani bırakmak için.
Belki başka vitamin hapı kullaniyosan onun içinde varsa bilemem.

Arkadaslar sizde De oluyor mu? surekli agzim bos durmasin bir seyler atistirip durayim istiyorum yoksa midem bulaniyor gibi. Boyle hopluyor. Bir de bir usuyorum, bir ates basiyor yaniyorum:) Sata gore gunumuz benzer olan arkadaslardsn keseyi goren oldu mu?

Ben yarın gideceğim canım keseyi görmek için, doktordan çıkınca yazarım. İnşallah görürüm minnoşumu :KK200:

Canim benim 6 nin son haftasi duyulmadi bugun tam 7 bugun duyuldu bilemiyorum ki 9 a kadar beklesen mi acaba sana zararı olur mu olumsuzsa gerçekten o onemli cunku senin sagligin herşeyden onemli bana kalirsa doktoruna sor 1 hafta daha zaman iste eger sana zarari olmayacaksa belki duzelir ne bileyim cok zor bit durum 2 gun once ben cenaze gibiydim seni cok iyi anliyorum Rabbim yardimcin olsun
Amin canım doktor sağlıklı dedi ama yani hiçbir bilgi vermiyor artık kalp ritmi var atıyor ama küçük olduğu için duyulmuyormuş sesi

Merhaba canım,dur bakalım niye üzüldün,kalbin attığını görmüşsün işte gözünaydın,hem başka bi sıkıntı olsa dr muhakkak söylerdi,bencede erken folikasit için
ah canım benim düşünme artık,neler yaşadığını bilemem tabi ama bak bebeğin seninle ve sen onun için mutlu olup stresten uzak durmalısın,Rabbim sana onu bağışladı inş hakkında hayırlısı olsun canım
Haklısın canım ama doktorum stres yaptırdı bebeğim sağlıklı olsun gerisini önemsemiyorum

Kalp atışı görülmüş demek var canım maşallah inşallah bidahakine duyarsın kalp sesini de herkesin zamanı farklı oluyo içini ferah tut.
Folik asit için erken geldi bana bırakmak Dr.um zaman söylemedi ama erken yani bırakmak için.
Yok canım başka vitamin kullanmıyorum doktoruma söylemeden folik asite devam etmeyi düşünüyorum

Bu çok güzel bir haber gözünaydın. Öyleyse senle kıyaslarsam Benim de pazartesi günü kalp atışı duymam olası. Gerçi benimki tüp bebek. 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ptesi günü 28. Günü olacak.

Benim de tüp bebek canım 5.gün embriyosu 29 Ocakta transfer edilmişti yarın yazıcam sana görebilirsem inşallah :dua:

Merhaba kızlar ben cok aktif olmayan eski üyelerdenim 23 aylık bir kızım var sata göre 13 ekim de 2. bebeğimi kucağıma alıcam Allahın izniyle. Biraz endişeliyim araları az gb geliyo kızım kıskancak diye korkuyorum bi de inşallah ikisine de gereken ilgiyi gösterebilirim, hala emziriyorum bu arada memeden nasıl ayrılcak çok düşkün o da ayrı bi üzüntü tabi..

Bu çok güzel bir haber gözünaydın. Öyleyse senle kıyaslarsam Benim de pazartesi günü kalp atışı duymam olası. Gerçi benimki tüp bebek. 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ptesi günü 28. Günü olacak.
Çok şükür canım duyduk artık :dua: senin de muhtemelen duyulur pazartesi bence

Canım kalp atışını görmeniz yeterli zaten, daha sonra duyarsın nasılsa. Folik asiti niye bıraktırdı ki 12-14 haftaya kadar kullanılıyo

A AloeeVeraa gözünaydın: )))) aynıyız sanırım 6+1 sata göre geride ama dakikada kaç kez atıyor ona bakmadı duyduk haftaya yine gelirsin dedi. Allah daim etsin çok sevindim
Hepimizin gözü aydın canım aynıyız evet :) yaa sen ne güzel haftaya yine görceksin. Bana dedi ki Allah korusun bi problem olmadığı sürece 11-12.haftada gel artık dedi, ama sen dayanamazsın biliyorum o zamana kadar bi kere daha gelirsin istiyosan dedi. Artık 9.hafta gibi gidiyim diyorum sonra da 12 de giderim nasipse

Ayy güzel haberleriniz gelince çok seviniyorum gözünz aydın kızlarrr ben de yarın gdicem aynıyz çok heycanlı inş duyarızz bide soğan fln dedinz ben soğana bayılırm çiğçiğ yerim şuan yazdığınz koku burnuma geldi tiksndim buna ne demeli
Hadi yarın senden de güzel haberler bekliyoruz canım :)
Tahmin edebiliyorum canım ya ben de mesela aşırı tatlı düşkünüyüm şimdi bi çok tatlıyı görünce midem bulanıyo

Bi önceki dış gebelikti benim biraz daha büyüsün istiyorum miniğimin çok şükür şimdilik herşey yolunda gibi ama pazartesi 2 hafta olucak en son dr.kontrolü şimdiden merak ediyorum.:emir_bebek:

Hoşgeldin aramıza canım sağlıkla gelsin bebeğin seninde.:emir_bebek:

Dr.un neden şüpheli konuştu canım bende ilk gittiğimde kese çok altta falan diyip korkuttu beni sonra alttan bakmak istedi bende izin verdim yoksa kafama çok takardim alttan daha güzel göründü ve kese okadarda aşağıda değil iyi dedi daha net gördü keşke baktırsaydin sende ama olsun bence sorun yoktur içini ferah tut.

Maşallah canım rahatlamışsindir sende gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah.:emir_bebek:

Çok sevindim canım maşallah bebişine bundan sonra daha da iyi olur inşallah.:nazar:

Çok şükür canım çok rahatladım :dua:

Bende keseyi gordum bayanlar 5+2 de bayanlar:) 15 gun sonra gel dedi doktor kalp atisi icin.. kizlar birsey aorucam kese icindeki bebek mi dedim doktora yon arrik daha kucuk dedi belki yolk saci dersen olabilir dedi.. bende kese icinde beyaz bir kucuk sey gordum bu uyulanaakrda olan bebek sekli gibi.. kizlar o beyaz olan icindeki kisim yolk sacidir degilmi? Doktora 5+2 de kalbi olustu atmiyor ama degilmi dedim yok daha olusmaz dedi

Merhaba kızlar ben cok aktif olmayan eski üyelerdenim 23 aylık bir kızım var sata göre 13 ekim de 2. bebeğimi kucağıma alıcam Allahın izniyle. Biraz endişeliyim araları az gb geliyo kızım kıskancak diye korkuyorum bi de inşallah ikisine de gereken ilgiyi gösterebilirim, hala emziriyorum bu arada memeden nasıl ayrılcak çok düşkün o da ayrı bi üzüntü tabi..
Merhaba canıım. Bence yaş farkları çok ideal olucak onu hiç takma, onlar da birbirlerine arkadaşlık ederler ve sen de ikisine de ilgi gösterirsin

Bende keseyi gordum bayanlar 5+2 de bayanlar:) 15 gun sonra gel dedi doktor kalp atisi icin.. kizlar birsey aorucam kese icindeki bebek mi dedim doktora yon arrik daha kucuk dedi belki yolk saci dersen olabilir dedi.. bende kese icinde beyaz bir kucuk sey gordum bu uyulanaakrda olan bebek sekli gibi.. kizlar o beyaz olan icindeki kisim yolk sacidir degilmi? Doktora 5+2 de kalbi olustu atmiyor ama degilmi dedim yok daha olusmaz dedi
Ben de bugün doktora gittim 5+2 tim sadece karından bakıldı kesem 10mm 4gün geri gibi.vajinsl baksak 14-15 çıkardı dedi .senin kaç mm ve doktor ne dedi acaba

X