2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaslar sizde De oluyor mu? surekli agzim bos durmasin bir seyler atistirip durayim istiyorum yoksa midem bulaniyor gibi. Boyle hopluyor. Bir de bir usuyorum, bir ates basiyor yaniyorum:) Sata gore gunumuz benzer olan arkadaslardsn keseyi goren oldu mu?
Benımde ağzım 5 dk boş durmuyor maalesef :KK43:
Mide bulantım bugun uyandıgında vardı kahvaltı yaotım geçti . Birde bugun etli bir yemek yaptım o etin kokusu mahvetti :KK43:

Canım bi çok şeyden tiksindim mesela soğan kavrulurken ki o koku,yağ,salça,çay(en sevdiğimdi),suyuda çok içemiyorum,balık,süt gibi şeyler,aklıma bunlar geldi şimdi,dn çok meyve yiyorum ekşili şeyler tercihim:KK66:
Hımm birde aburcubur ve hamur işleri istiyor canım:mad:

Bende cnm cok su iciyorum.süreklide turşu yiyorum aynen sanki bnde yaga kavrulunca sogandan tiksindim.s

Kizlar bebegimin kalp atisini duydum bugun sanirim yeni basliyor atis 5 mm olmus 2 gun once 4 mm di hic ses yoktu bugun en azindan gum gum sesinu duydum hala biraz yavas ama dr kucuk oldugu icon dedi korkulacak bisi yok dedi umudum yoktu ama Allahtan umut kesilmez kim nr derse desin rahimdekini sadece Allah biliyor
Ah canım kendini çok üzdün ama geçti bak,gözünaydın kuzummm:KK200:senin adına çok sevindim:nazar:

Tanıdık arkadaşlarımı burda görünce bir merhaba bende demek istedim kızlar..:KK68:
İnşallah bugün tam 5.haftaya girdik,çarşamba ultrasonda gözükür dedi bebek için doktor,ama cumartesi gidicem:)
Sağlıklı,güzel,sorunsuz gebelik süreci inşallah..
Hoşgeldin,hayırlı olsun canım:KK200:

Arkadaslar sizde De oluyor mu? surekli agzim bos durmasin bir seyler atistirip durayim istiyorum yoksa midem bulaniyor gibi. Boyle hopluyor. Bir de bir usuyorum, bir ates basiyor yaniyorum:) Sata gore gunumuz benzer olan arkadaslardsn keseyi goren oldu mu?

al bende de aynı durumlar mevcut. aç kalınca midem bulanmaya başlıyor. ben keseyi gördüm. 6+4üm 5+3 te gördük

Kizlar bebegimin kalp atisini duydum bugun sanirim yeni basliyor atis 5 mm olmus 2 gun once 4 mm di hic ses yoktu bugun en azindan gum gum sesinu duydum hala biraz yavas ama dr kucuk oldugu icon dedi korkulacak bisi yok dedi umudum yoktu ama Allahtan umut kesilmez kim nr derse desin rahimdekini sadece Allah biliyor
Ay maşallah canım yaa inan hep aklıma geliyosun. Çok şükür bak yeni yeni başlıyo atışları şükürler olsun. Düzelicek annesi hep dua et Allahın izniyle her şey çok güzel olucak canım

hayrılı olsun canım inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kuacağınıza, gücel güzel sağlıkla büyüsün şimdi annesinin göbişinde
Çok şükür canımm çok teşekkür ederim :dua:Hepimizinki sağlıkla büyüsün göbüşlerde :)

:halay:maşallah canım :nazar: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :dua:

Korkma canım allahın izni ile herşey yolundadır inşallah bebeğin çok küçük daha önümüzdeki günlerde daha güçlü duyacaksın pıt pıtları :dua::dua::dua:
Amiin inşallah canım :dua:

Benim de açken midem bulanıyo gibi geliyo canım sık sık atıştırıyorum bi şeyler.
Günlerimiz yakın ben bugün kalp atışını duydum karından usg ile çok şükür :dua:

Tanıdık arkadaşlarımı burda görünce bir merhaba bende demek istedim kızlar..:KK68:
İnşallah bugün tam 5.haftaya girdik,çarşamba ultrasonda gözükür dedi bebek için doktor,ama cumartesi gidicem:)
Sağlıklı,güzel,sorunsuz gebelik süreci inşallah..
Oyy hoş geldin buralara canımcım, tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua:

Benim de açken midem bulanıyo gibi geliyo canım sık sık atıştırıyorum bi şeyler.
Günlerimiz yakın ben bugün kalp atışını duydum karından usg ile çok şükür :dua:
Bu çok güzel bir haber gözünaydın. Öyleyse senle kıyaslarsam Benim de pazartesi günü kalp atışı duymam olası. Gerçi benimki tüp bebek. 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ptesi günü 28. Günü olacak.

Ay maşallah canım yaa inan hep aklıma geliyosun. Çok şükür bak yeni yeni başlıyo atışları şükürler olsun. Düzelicek annesi hep dua et Allahın izniyle her şey çok güzel olucak canım
Amin canim insallah bekleyen isteyen sorunlu olan herkesin Rabbim yardimcisi olsun o kutsal duyguyu umarim isteyen herkes yaşar

Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı malesef kalp atışını duyamadım :KK43:
Sadece görüntüsü vardı attığını görebildim sesi gelmedi
Doktorum tüm ilaçları bıraktırdı sizce folik asiti bırakmak için henüz erken değil mi ?
2 aylık olduk yeni 3.aya kadar kullanılıyormuş
Sizler devam ediyor musunuz?

Ah canım kendini çok üzdün ama geçti bak,gözünaydın kuzummm:KK200:senin adına çok sevindim:nazar:
Uzmek ne demek resmen yıkımdi benimki zaten hayatu cok kolay olan birisi degilim elbette herkesin sikintilari vardir ama benimkiler bana artik agir geliyordu bu cocuk benim icin umuttu yasama sevincimdi o yuzden cok anlam yuklemistim bebegime Rabbime hamd olsun az yavas yavas atiyor ama atiyor kalbi derdini veren dermanini da verir elbet

canım altan baktırabilirdin hiç kormana gerek yok. Bebeğe zararı da yok. Kaç mm çıktı kese
Inşallah canım diğer doktora baktırıcam 0.9 cm yani 9mm falan çıktı fotoda gs yazan bölümde 0.9 cm yazıyordu çok heyecanlandım bi anda ateşim de çıktı şükür ıyim şimdi inşaallah sağlıkla buyur

Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı malesef kalp atışını duyamadım :KK43:
Sadece görüntüsü vardı attığını görebildim sesi gelmedi
Doktorum tüm ilaçları bıraktırdı sizce folik asiti bırakmak için henüz erken değil mi ?
2 aylık olduk yeni 3.aya kadar kullanılıyormuş
Sizler devam ediyor musunuz?
Canim benim 6 nin son haftasi duyulmadi bugun tam 7 bugun duyuldu bilemiyorum ki 9 a kadar beklesen mi acaba sana zararı olur mu olumsuzsa gerçekten o onemli cunku senin sagligin herşeyden onemli bana kalirsa doktoruna sor 1 hafta daha zaman iste eger sana zarari olmayacaksa belki duzelir ne bileyim cok zor bit durum 2 gun once ben cenaze gibiydim seni cok iyi anliyorum Rabbim yardimcin olsun

X