2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay ben de sürekli hanur işi yemek istiyorum başka bi şey yiyesim gelmiyo hiç yemek falan. Dediğin gibi ekşili şeylere yöneldim bi de çok. Napcaz böyle bilmem :)
Ya bir de mercimek köftesi istedi canım bulgurdan kaçıyordum sma az bişe yesem ne olur,canım günlerde ki tabaklardan istiyor çeşit çeşit hamur :işsiz:işleri,ne yapcaz AloeeVeracım:halay:

Ya bir de mercimek köftesi istedi canım bulgurdan kaçıyordum sma az bişe yesem ne olur,canım günlerde ki tabaklardan istiyor çeşit çeşit hamur :işsiz:işleri,ne yapcaz AloeeVeracım:halay:
İnan ben de öyleyim canımcım hep böyle hamur işleri ekşili şeyler istiyorum :) bulgurun zararı yok canım ya ye bence nolcak

Tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz çok sağolun Kızlar Rabbim bebislerimiz sağlıklı sorunsuz büyütüp kucağımıza da almayi nasip etsin inşaallah bide özele gideyim diyorum devlet haricinde özel mi daha iyi devletmi

Tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz çok sağolun Kızlar Rabbim bebislerimiz sağlıklı sorunsuz büyütüp kucağımıza da almayi nasip etsin inşaallah bide özele gideyim diyorum devlet haricinde özel mi daha iyi devletmi
Yaşadığın yere ve hastaneye ve doktora bağlı canım mesela tek doktor var burda ben özele gidiyorum mecbur

Kizlar bebegimin kalp atisini duydum bugun sanirim yeni basliyor atis 5 mm olmus 2 gun once 4 mm di hic ses yoktu bugun en azindan gum gum sesinu duydum hala biraz yavas ama dr kucuk oldugu icon dedi korkulacak bisi yok dedi umudum yoktu ama Allahtan umut kesilmez kim nr derse desin rahimdekini sadece Allah biliyor

Kızlar kortrolden geldim kese gözüktü ama doktor biraz şüpheli gibi konuştu alttan bakmak istedi ben korktum istemedim resmini bakarmisiniz sizdede böylemi görünüyodu 10 gün sonra tekrar gidecem çok şükür göründüğü için dış gebelik yok çok heyecanlandım
canım altan baktırabilirdin hiç kormana gerek yok. Bebeğe zararı da yok. Kaç mm çıktı kese

Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsın :dua: artık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:
hayrılı olsun canım inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kuacağınıza, gücel güzel sağlıkla büyüsün şimdi annesinin göbişinde

Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsın :dua: artık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:
:halay:maşallah canım :nazar: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :dua:

Kizlar bebegimin kalp atisini duydum bugun sanirim yeni basliyor atis 5 mm olmus 2 gun once 4 mm di hic ses yoktu bugun en azindan gum gum sesinu duydum hala biraz yavas ama dr kucuk oldugu icon dedi korkulacak bisi yok dedi umudum yoktu ama Allahtan umut kesilmez kim nr derse desin rahimdekini sadece Allah biliyor
Korkma canım allahın izni ile herşey yolundadır inşallah bebeğin çok küçük daha önümüzdeki günlerde daha güçlü duyacaksın pıt pıtları :dua::dua::dua:

Arkadaslar sizde De oluyor mu? surekli agzim bos durmasin bir seyler atistirip durayim istiyorum yoksa midem bulaniyor gibi. Boyle hopluyor. Bir de bir usuyorum, bir ates basiyor yaniyorum:) Sata gore gunumuz benzer olan arkadaslardsn keseyi goren oldu mu?

:halay:maşallah canım :nazar: hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :dua:

Korkma canım allahın izni ile herşey yolundadır inşallah bebeğin çok küçük daha önümüzdeki günlerde daha güçlü duyacaksın pıt pıtları :dua::dua::dua:
Insallah canim tam.umudumu kesmisken Rabbim yine yetisti imdadima ona layik bir kul olduğumu dusunmuyorum ama bana cogu zaman lutuf ediyor elhamdulillah bende insallah bundan sonra daha fazla sukur edecem bu yaşadığım his o kalp atışlarını duymak dunyanin en muhteşem seyi Rabbim herkese yasatsin

Tanıdık arkadaşlarımı burda görünce bir merhaba bende demek istedim kızlar..:KK68:
İnşallah bugün tam 5.haftaya girdik,çarşamba ultrasonda gözükür dedi bebek için doktor,ama cumartesi gidicem:)
Sağlıklı,güzel,sorunsuz gebelik süreci inşallah..
Aman aman benım kuzumm mu gelmişşş

X