Ya kizlaaaar hepinize de ayri ayri cooooooooooook tesekkur ediyorum. Ne kadar iyi yureklisiniz. Verdiginiz moraller, tavsiyeler icin Allah razi olsun.
İnsallah hepimizinde hamileligi sahane gecer ve bebislerimize saglikla kavusuruz. Cok iyi insanlar yetistiririz insallah hep beraber. İyi ki varsiniz.
Konu sahibi değiştirilip konuya anket eklenmiştir.
Anket için çok erkendaha çok varKonu sahibi değiştirilip konuya anket eklenmiştir.
Ben de idrar testiyle duruyorum kizlar hatta haftaya cumaya kadar da bekleyecegim bulundugum ilce cok küçük kan tahlili yok doktora birakiyorum artık herseyi :)Bende 5+5 im bugün. Ben hiç kan vermedim idrar testleri ile hamileyim diye geziyorum benim testlerim güvenim sonsuz
Bende yok canım, çünkü çok su içiyorum sık sık idrara çıkıyorum o yüzden koku yok sanırımKızlar idrarınızda koku var mı?
Şimdi.baktım çin takvimine göre erkek, japon ve rus takvimine göre kız :) birbirini tutmadı :)Anketi neye göre cevaplıycaz daha bebeği bile görmedik :) çin takvimine göre cvp versek olur mu
Herkesin endişesi gün be gün artıyor. Arkadaşlar Allh çok istediklerimizde sınıyor bizleri biraz daha sakin olup testlere doktorlara ultrasonlara güvenmek yerine inancınız ne olursa olsun bu bebeği rahminize yerleştire Allaha (Doğaya toprak anaya enerjiye ) neye inanıyorsanız ona güvenseniz bu duygu yoğunluğuyla doğru kararlar alamayız ve iyi ebeveynlerde olamayız. Biraz duygularımızı törpülemeye çalısırsak iyi olucak. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat bizlerde sabır nasip etsin. Bırakalım zaman aksın şimdiki küçük keseyi bize nasip eden gerisinide bizim için hayırlıysa nasip edecektir. Ne doktor kalbini attırabilir ne folikasitler keseyi büyütebilir.
Şimdi.baktım çin takvimine göre erkek, japon ve rus takvimine göre kız :) birbirini tutmadı :)
Benim çin ve rus takvimine göre kız, japona göre %50 50 kız ve erkek :) bakalım ne gelicekŞimdi.baktım çin takvimine göre erkek, japon ve rus takvimine göre kız :) birbirini tutmadı :)
Bebeğin senden basleniyor merak etme. Depolarını kullanıyor. Üç aydan sonra beslenmeye özen göstermek gerekiyor. Benim doktorum öyle demişti ilk hamileliğim de 3. Ayda liste vermişti artık depodan beslenmesi bitti diye. Merak etme hiç. Üç ay yemek yemedim. 3 kilo verdim. Sadece 8-9 kilo aldım. Bebeğim 3 kilo 300 gram doğdu. Kendini strese sokma.Tecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum.normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim.
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz
Evet 2018 de hamile kalanlar hep erkek çoğunlukla, bu sene de kız senesiymiş herhalde :) sağlıkla sıhhatle gelsinler de hiiç önemli değil ne olursa olsunGeçen sene çok erkek duydum bu sene kız senesi olur diye düşünmüştüm ama bakalım çoğunluk ne olacak
Sabahları iştahsızlık bende de 2-3 gündür var canım, bulantı yok aslında ama hiçbir şey yemek istemiyorum sabahları, mecburen zorla yiyorum bi şeylerBen sabahları hiç birşekilde iştahlı olmuyorum daha 4 haftada bunu hissetmem normalmi acaba sabahları yumurtasız kahvaltı yapmazdım son 4 gündür çay süt ekmek şeklinde geçiştiriyorum