2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canım destek icin biraradyız. Bu süreç uzun ve bol sabır gerektiriyor dönem dönem umutsuzluklar olabiliyor ama hemen tekrar modumuzu düzeltip devam edeceğiz

Herkesin endişesi gün be gün artıyor. Arkadaşlar Allh çok istediklerimizde sınıyor bizleri biraz daha sakin olup testlere doktorlara ultrasonlara güvenmek yerine inancınız ne olursa olsun bu bebeği rahminize yerleştire Allaha (Doğaya toprak anaya enerjiye ) neye inanıyorsanız ona güvenseniz bu duygu yoğunluğuyla doğru kararlar alamayız ve iyi ebeveynlerde olamayız. Biraz duygularımızı törpülemeye çalısırsak iyi olucak. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat bizlerde sabır nasip etsin. Bırakalım zaman aksın şimdiki küçük keseyi bize nasip eden gerisinide bizim için hayırlıysa nasip edecektir. Ne doktor kalbini attırabilir ne folikasitler keseyi büyütebilir.

haklısınız buna inancımız sonsuz zaten. bizimki sadece deneyim paylaşımı. önceki yaşanmışlıklar ister istemez bir tedirginlik oluşturuyor. ama bu forum ve sizlerin desteği sayesinde içimiz biraz da olsa rahatlıyor. :)

Ben sabahları hiç birşekilde iştahlı olmuyorum daha 4 haftada bunu hissetmem normalmi acaba sabahları yumurtasız kahvaltı yapmazdım son 4 gündür çay süt ekmek şeklinde geçiştiriyorum

Bebeğin senden basleniyor merak etme. Depolarını kullanıyor. Üç aydan sonra beslenmeye özen göstermek gerekiyor. Benim doktorum öyle demişti ilk hamileliğim de 3. Ayda liste vermişti artık depodan beslenmesi bitti diye. Merak etme hiç. Üç ay yemek yemedim. 3 kilo verdim. Sadece 8-9 kilo aldım. Bebeğim 3 kilo 300 gram doğdu. Kendini strese sokma.

Geçen sene çok erkek duydum bu sene kız senesi olur diye düşünmüştüm ama bakalım çoğunluk ne olacak
Evet 2018 de hamile kalanlar hep erkek çoğunlukla, bu sene de kız senesiymiş herhalde :) sağlıkla sıhhatle gelsinler de hiiç önemli değil ne olursa olsun

Ben sabahları hiç birşekilde iştahlı olmuyorum daha 4 haftada bunu hissetmem normalmi acaba sabahları yumurtasız kahvaltı yapmazdım son 4 gündür çay süt ekmek şeklinde geçiştiriyorum
Sabahları iştahsızlık bende de 2-3 gündür var canım, bulantı yok aslında ama hiçbir şey yemek istemiyorum sabahları, mecburen zorla yiyorum bi şeyler

Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var

Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…