2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Neden hem kendini hem içindeki mucizeyi geriyorsun bebişin gayet sağlıklı olacak buna inan çünkü o bir savaşcı birinci lider
Önceki hamileliğimde çok inanıyordum oğlumu kucağıma alacağıma bunda da hormonların başka etkisi galiba kaygı tahlil verip geldim herşey yolunda çok şükür son iki günde değer 4 e katlamış

Merhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldu kaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi

Önceki hamileliğimde çok inanıyordum oğlumu kucağıma alacağıma bunda da hormonların başka etkisi galiba kaygı tahlil verip geldim herşey yolunda çok şükür son iki günde değer 4 e katlamış
cnm bence hormonlardan bende surekli kaybetme korkusu yasiyorum cok sukur bebek sağlıklı hersey yolunda ama elinde olmadan kaygi oluyo bendede

cnm bence hormonlardan bende surekli kaybetme korkusu yasiyorum cok sukur bebek sağlıklı hersey yolunda ama elinde olmadan kaygi oluyo bendede
Aynı canım aynı aşırı kaygı var ve öyle bir duygu ki sanki hiç geçmeyecekmiş gibi herşey yolunda bile olsa hep devam edecekmiş gibi geliyo inş geçer kısa sürede

Hayirli olsun canim.du bakalim hemen bozma moralini.her denilenede kulak asma.ayin kacinda adet olman gerekti bide duzenlimidir adetlerin dongusu kac gun

Benimde düşük canım sata göre ama değerin her iki günde bir ikiye katlaması önemli hamdolsun ikiye katlayarak gidiyor bakalım 7. Hafta gibidir kalp atışları in gidicez inşAllah :) tekrar kan verip artışı takip edebilirsin için rahatlar

Bence değil Bir doktor böyle yorumlar yapmamalı bence. Eğer beta değerin iki güne bir ikiye katmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Moralini yüksek tut canım. Bol bol da dua et

Degerler her zaman yuksek cikacak diye birsey yokki. Belki gec dollenmedir. Bir kac gun bekle ve sonra baska dr git. Bosuna strese sokma kendini

Hayirli olsun canim.du bakalim hemen bozma moralini.her denilenede kulak asma.ayin kacinda adet olman gerekti bide duzenlimidir adetlerin dongusu kac gun
Düzenliydi adetim ayın 14 nde olmam gerekiyodu ben 13 nde yerleşme kanaması yaşadım kahverengi adet oldum sandım ama iki üç saatlik bişeydi sonra dün testte öğrendim canım yani adetim geçeli 4-5 gün olmuştu

Degerler her zaman yuksek cikacak diye birsey yokki. Belki gec dollenmedir. Bir kac gun bekle ve sonra baska dr git. Bosuna strese sokma kendini

Tekrar çağırdı Çarşamba günü beni bakalım ne dicek üç tanede tahlil istedi onları yaptırdım ultrasondan bakcak bugünde sadece rahim kalınlığına bktı güzel dedi bu gebelik olduğuna işaret dedi

Çarşamba tekrar gidicem bakalım ne dicek bide kasık ağrılarınız varmı benim sızı gibi ağrım var

Bende yasadim o kanamayi adetten 4 gun once basladi lekelenmem,adetten 1gun oncede pembemsi geldi,hatta ped koydum gelen giden olmadi.battan 1gub sonra test yaptim.sakin telaslanma.belki gec dollenmedir,kafani rahatlatmak istiyosan 2gune bir kana baktir artis varmi die ben bikere baktirdim dahada baktirmadim beni dahada geriyor kan takibi.ogrendikten 2 hafta sonra dr a gittim.bence hic stres yapma her denenede canini sikma.hayirlisi olsun sevgiler

Teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı çıkmadan sağlıcakla ilerler belkide öyledir bilinmez

Ben adetime bir gün kala öğrendim ilk resim dün yaptığım test 2. Bu sabah yaptım koyulaşması iyi bişeydir herhalde.kan testine gitmedim henüz.haftaya giderim pimpiriklenmek istemiyorum endişelerinizi anlıyorum kızlar İnan’ın bende cebelleşiyorum kendimle

Eklentiler

• 52E9DAE9-95E9-4D75-A30C-D48FBD58E16E.jpeg
    133,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 93E8A575-5210-4D3F-9667-FC3A035CBB4C.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 46
Bence gayet guzel.koyulasmis.surekli kan verip kafani bulandirma.dr da 2 hafta sonra git bence.iiyyy kan diyince bi tuhaf oluyrm o islem daha cok strese sokuyor beni.Allah tamamina erdirsin canim

5 gün gecikmeye hele gayet Normal ki 2 ye katlio sonuçta yani 3 gün gecikmede değerin 325 1 gün gecikmede 160 diyebiliriz azmi bu

Bence gayet guzel.koyulasmis.surekli kan verip kafani bulandirma.dr da 2 hafta sonra git bence.iiyyy kan diyince bi tuhaf oluyrm o islem daha cok strese sokuyor beni.Allah tamamina erdirsin canim
Bende haftaya pzrtesi gidicem dra kanda bu pzrtesi öğrendim iki hafta sonra gidince kese gözükür mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…