- 19 Ocak 2016
- 4.711
- 4.852
Önceki hamileliğimde çok inanıyordum oğlumu kucağıma alacağıma bunda da hormonların başka etkisi galiba kaygı tahlil verip geldim herşey yolunda çok şükür son iki günde değer 4 e katlamışNeden hem kendini hem içindeki mucizeyi geriyorsun bebişin gayet sağlıklı olacak buna inan çünkü o bir savaşcı birinci lider
Benimkide 3.31 ama ilaç vermedi normal değerler en düşük 0,35 en yüksek 4.95 aradayım sanırım3.5 cok degil sanirim.normal olmasi gereken deger 0.4-4.2 yaziyor benim tahlil sonucunda
Bilmiyorumki her hastanenin farkli sonuclariBenimkide 3.31 ama ilaç vermedi normal değerler en düşük 0,35 en yüksek 4.95 aradayım sanırım
cnm bence hormonlardan bende surekli kaybetme korkusu yasiyorum cok sukur bebek sağlıklı hersey yolunda ama elinde olmadan kaygi oluyo bendedeÖnceki hamileliğimde çok inanıyordum oğlumu kucağıma alacağıma bunda da hormonların başka etkisi galiba kaygı tahlil verip geldim herşey yolunda çok şükür son iki günde değer 4 e katlamış
Aynı canım aynı aşırı kaygı var ve öyle bir duygu ki sanki hiç geçmeyecekmiş gibi herşey yolunda bile olsa hep devam edecekmiş gibi geliyo inş geçer kısa süredecnm bence hormonlardan bende surekli kaybetme korkusu yasiyorum cok sukur bebek sağlıklı hersey yolunda ama elinde olmadan kaygi oluyo bendede
Hayirli olsun canim.du bakalim hemen bozma moralini.her denilenede kulak asma.ayin kacinda adet olman gerekti bide duzenlimidir adetlerin dongusu kac gunMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldukaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Benimde düşük canım sata göre ama değerin her iki günde bir ikiye katlaması önemli hamdolsun ikiye katlayarak gidiyor bakalım 7. Hafta gibidir kalp atışları in gidicez inşAllah :) tekrar kan verip artışı takip edebilirsin için rahatlarMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldukaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Bence değil Bir doktor böyle yorumlar yapmamalı bence. Eğer beta değerin iki güne bir ikiye katmıyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Moralini yüksek tut canım. Bol bol da dua etMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldukaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Degerler her zaman yuksek cikacak diye birsey yokki. Belki gec dollenmedir. Bir kac gun bekle ve sonra baska dr git. Bosuna strese sokma kendiniMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldukaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Düzenliydi adetim ayın 14 nde olmam gerekiyodu ben 13 nde yerleşme kanaması yaşadım kahverengi adet oldum sandım ama iki üç saatlik bişeydi sonra dün testte öğrendim canım yani adetim geçeli 4-5 gün olmuştuHayirli olsun canim.du bakalim hemen bozma moralini.her denilenede kulak asma.ayin kacinda adet olman gerekti bide duzenlimidir adetlerin dongusu kac gun
Degerler her zaman yuksek cikacak diye birsey yokki. Belki gec dollenmedir. Bir kac gun bekle ve sonra baska dr git. Bosuna strese sokma kendini
Çarşamba tekrar gidicem bakalım ne dicek bide kasık ağrılarınız varmı benim sızı gibi ağrım varBenimde düşük canım sata göre ama değerin her iki günde bir ikiye katlaması önemli hamdolsun ikiye katlayarak gidiyor bakalım 7. Hafta gibidir kalp atışları in gidicez inşAllah :) tekrar kan verip artışı takip edebilirsin için rahatlar
Bende yasadim o kanamayi adetten 4 gun once basladi lekelenmem,adetten 1gun oncede pembemsi geldi,hatta ped koydum gelen giden olmadi.battan 1gub sonra test yaptim.sakin telaslanma.belki gec dollenmedir,kafani rahatlatmak istiyosan 2gune bir kana baktir artis varmi die ben bikere baktirdim dahada baktirmadim beni dahada geriyor kan takibi.ogrendikten 2 hafta sonra dr a gittim.bence hic stres yapma her denenede canini sikma.hayirlisi olsun sevgilerDüzenliydi adetim ayın 14 nde olmam gerekiyodu ben 13 nde yerleşme kanaması yaşadım kahverengi adet oldum sandım ama iki üç saatlik bişeydi sonra dün testte öğrendim canım yani adetim geçeli 4-5 gün olmuştu
Teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı çıkmadan sağlıcakla ilerler belkide öyledir bilinmezBende yasadim o kanamayi adetten 4 gun once basladi lekelenmem,adetten 1gun oncede pembemsi geldi,hatta ped koydum gelen giden olmadi.battan 1gub sonra test yaptim.sakin telaslanma.belki gec dollenmedir,kafani rahatlatmak istiyosan 2gune bir kana baktir artis varmi die ben bikere baktirdim dahada baktirmadim beni dahada geriyor kan takibi.ogrendikten 2 hafta sonra dr a gittim.bence hic stres yapma her denenede canini sikma.hayirlisi olsun sevgiler
Bence gayet guzel.koyulasmis.surekli kan verip kafani bulandirma.dr da 2 hafta sonra git bence.iiyyy kan diyince bi tuhaf oluyrm o islem daha cok strese sokuyor beni.Allah tamamina erdirsin canimBen adetime bir gün kala öğrendim ilk resim dün yaptığım test 2. Bu sabah yaptım koyulaşması iyi bişeydir herhalde.kan testine gitmedim henüz.haftaya giderim pimpiriklenmek istemiyorumendişelerinizi anlıyorum kızlar İnan’ın bende cebelleşiyorum kendimle
5 gün gecikmeye hele gayet Normal ki 2 ye katlio sonuçta yani 3 gün gecikmede değerin 325 1 gün gecikmede 160 diyebiliriz azmi buMerhaba kızlar bende hamileliğimi dün öğrendim uzun bir uğraş sonucu çok şükür hamileyim bugün doktora gittim sat 18 marttı benim beta hcg değerim 658 çıktı adetine göre değer daha yüksek olması gerek dedi morelim bozuldukaç haftalık hamileyim onuda söylemedi sonuca göre üç haftalık sanırım adetim geçelide beş gün oldu sizce düşü bir değermi
Bende haftaya pzrtesi gidicem dra kanda bu pzrtesi öğrendim iki hafta sonra gidince kese gözükür muBence gayet guzel.koyulasmis.surekli kan verip kafani bulandirma.dr da 2 hafta sonra git bence.iiyyy kan diyince bi tuhaf oluyrm o islem daha cok strese sokuyor beni.Allah tamamina erdirsin canim