2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ben sırf bu yüzden sleepy e geri dönemiyorum. Hem kalıbı küçük hem lastik kısımları çok sıkı.
Molfixin bu bacak arasındaki lastiklerini gevşetmişler sanırım . Hani paketi değişti ya o yeni paketi almaya başlayınca sızdırmaya başlamıştı. Sleepy aldım kalıbı çok dar 5+ bulmak zor ya sürekli internetten sipariş vermek çok zor oluyor molfixe mi dönsem diyorum . Sleepy 6 numara alsam yandık şimdiden 11 kg çocuğa 6

Ben molfix 6 kullanıyorum uzun zamandır hiç sızdırmadı onu da netten sipariş veriyorum. Külot bezi bulamıyorum marketlerde bi de nette daha uygun oluyor. Gerçi o da artmış dün baktım 100tanesi 176 olmuş

Ben molfix 6 kullanıyorum uzun zamandır hiç sızdırmadı onu da netten sipariş veriyorum. Külot bezi bulamıyorum marketlerde bi de nette daha uygun oluyor. Gerçi o da artmış dün baktım 100tanesi 176 olmuş
Şuan Migros sanalda 6 numara Külot 80 tane sleepy 95 TL alsam mı acaba molfix bulamıyorum bezi çok az kaldı dk başı bez değişiyorum çünkü. Oğlun kaç Kg oldu gölge

Bez fiyatları iyice saçmaladı pesssss

Eklentiler

• DAD80F63-5249-4A46-A137-BF2AF0E03D0E.png
    111,1 KB · Görüntüleme: 28
Umarım bakayım alacağım eğer olursa stok yapacağım . Burada bir marketteki bez fiyatının İnternet’le aynı olduğunu fark etmiştim . Kargo çok geç geliyor bazen sıkıntı oluyor . O marketten alıyordum az önce sanalından baktım ağzım açık kaldı hala ekrana bakıyorum
Ben fiyatları korkunç. Önceden külot bez yarı fiyattı şimdi tanesini 2 liraya alıyoruz. Şaka gibi
Son 2 ayda daha fazla çıkmış galiba

Kimse kızımın üstüne çocuğunun uyku problemimden şikayet etmesin valla dalarım
9 da yatağa gittik. 10 da yatağına uyudu diye koydum. Arkamdan kalktı geldi. 15 dk önce götürdüm uyudu dedim yine kalktı geldi. Yemin ederim cinnet geçircem kafa göz dalıcam artık saçımı başımı Yolucam bu nedir yabıktım yeminle bıktım

ben zaten şikayet etmekten vazgeçtim . Birde başkalarına şöyle uyudu böyle uyudu da demeyeceğim

Ya valla artık tükendim deliricem ya. Nasıl bi düzendir bu 16 aydır insanlıktan çıktım
Ya nasıl bir çare bulunmalı bilemiyorum çok garip . Bak dün gece 30 dk yatakta saçma sapan davrandı dedim ya bugün dünden daha uzun öğlen uykusu yaptı . Ayrıca da daha az yoruldu . Akşam banyo yaptırdım ve kısa sürede hiç yormadan uyudu . Diyorum hep yorulunca daha kötü oluyor uyumuyor biraz önce bir pedagog yazısı gördüm oda aynı şeyi söylemiş . Senin kızın yaşadığı tamamen bu

Ya valla artık tükendim deliricem ya. Nasıl bi düzendir bu 16 aydır insanlıktan çıktım
Bak benim oğlum aynen bu dediği gibi oluyor ve dün de böyle oldu nereye saldıracağını şaşırdı 30 dk yatakta bağırdı şarkı söyledi kendince senin kız da uykuya bu yüzden dalamıyor kesin

Eklentiler

• D1B077A6-D714-4A2A-810F-B6101F45280B.png
    263,9 KB · Görüntüleme: 34
Bak benim oğlum aynen bu dediği gibi oluyor ve dün de böyle oldu nereye saldıracağını şaşırdı 30 dk yatakta bağırdı şarkı söyledi kendince senin kız da uykuya bu yüzden dalamıyor kesin
Sorun şu bebeğim benimki 1 ya da 2 saat uyuyup uyanarak yapıyor bunları. Uykuya geçiş değil asıl problem uyanmak

Aslında cocuklari her gun banyo yaptırmak da doğru değil. Ona kosullandirmak ona alıştırmak. Ama istediği kadar kitaplar yazsin tecrübeler edinsin insanlar cocuk başka şey. Matematik değil 2+2=4 olsun. Yüz milyonlarca cpcuk üzerinde inceleme yapılsa bile bizim çocuğumuz istisna grubun içinde olabilir. Okuyacağız tecrübe edinecegiz kendi dinamigimize gore cocugun dinamigine gore yol bulacağız. Sinirlenmektr haklısın insan bazen kaldiramiyor ama sabaha kadar deliksiz uyuma fikrini aklından çıkar. Her çocuk aynı değil. Bak burda kac kişiyiz kac kişi yaziyoruz bi tanemizin bebeği diğeri ile ayni değil. İnan iç dunyandabunu halledersen daha az sinirleneceksin daha az yipranacaksin. Her gun aynı oranda yemeyecek Her gün aynı oranda mutlu olmayacak aynı oranda aktivitoteyapmayacak aynı oranda uyumayacak. Bunu kabullenmek bizleri daha az yipratir .

Hangi demir ilaci ve multivitamin almistiniz biz 4 farkli urun denedik çünkü yine ayni. Rica etsem yazar misin ? Druna danisayim. Sidefer,ferifer,laliron,maltofer....eczaci gibiyim artik...

Hangi demir ilaci ve multivitamin almistiniz biz 4 farkli urun denedik çünkü yine ayni. Rica etsem yazar misin ? Druna danisayim. Sidefer,ferifer,laliron,maltofer....eczaci gibiyim artik...
Ferrozinc şurup bitirdik iki şişe bir de nutrigen üzüm şurubu hatta nutrigeni hâlâ veriyorum arada. Doktorumuz bağışıklık için iyi olur kullan kışın dedi

Bu bilince ne zaman ulaştırın acaba 1. Çocukta mı yoksa 2. Demi ben ne zaman ulaşırım acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…