İnanamıyorum ya nasıl dayanıyor bebenbakalım ben neler yaşıycam yaşlandım valla bu kızla şimdi emmeyi bırakınca uyumuyo diye bebek arabasıyla sokakta uyutup getiriyodum eve devam ediyodu artık o numarayı da yemiyo çok uyanık arabada yaslanmıyo hep öne doğru durup eliyle tutuyo bugün 2 saat gezdik uyumadı tüm gün ayaktaydı 9 da sızdı anca
Nasıl dayanıyo bende anlamıyorum 9 da uyudu dedimya 12 de kalktı öyle böyle ağlama değil tepiniyo resmen yok battaniyem yok sırtımı kaşı delirtti beni sinirlendim geri ayaktayız ve dahada uykusunu almış kaçta uyut bilmiyorum daha ben bide uyku ilacı veriyorum baybaynight yoksa bu uykuyuda uyumuyo değişik bi bebek eşim çıldırdı artık kavga ettiler kızla o derece zor bizim ev ve en kötüsü çareside yokİnanamıyorum ya nasıl dayanıyor bebenbu kadar saat nasıl duruyor ya diş topları işe yaradı mı sence ? Büyük azılar çıkarken bende alayım şuan bu durumdayız
Uyudu mu bu akşam nehirNasıl dayanıyo bende anlamıyorum 9 da uyudu dedimya 12 de kalktı öyle böyle ağlama değil tepiniyo resmen yok battaniyem yok sırtımı kaşı delirtti beni sinirlendim geri ayaktayız ve dahada uykusunu almış kaçta uyut bilmiyorum daha ben bide uyku ilacı veriyorum baybaynight yoksa bu uykuyuda uyumuyo değişik bi bebek eşim çıldırdı artık kavga ettiler kızla o derece zor bizim ev ve en kötüsü çareside yok
Bizim evin temel sorunu inat zatenKızlar ben kafayı yiyeceğim. Bu sağlıklı bir şey yememesine taktım nasıl düzelecek. Bu ara yediği sadece köfte pilav patates tostu ya da kızartması poğaça vs. Bi de elma. 1 yaşına kadar çok güzel yerdi sebzeleri. Kabak bamya brokoli falan hep yerdi. Bu yaz ağzına sürmedi. Brokoliyi çıkınca tekrar deneyeceğim. Tarhana çorbasına yoğurt çorbasına bayılırdı şimdi onları da yemiyor. Yoğurt kefir yer içerdi onlardan da vazgeçti. Nasıl geri alıştıracağım çok canım sıkılıyor. Aç kalsın mecbur yer de diyemiyorum içim elvermiyor.
Bir de inatlaşmaya başladı. Az önce yelek giymemek için inat etti zorla giydirdim. Çıkarıcam diye kendini parçaladı resmen
Ayyy canım uyudu çok şükür 9 da uyudu (uyurken sıkıntı çıkarıyo nasıl uyuyacağını bilmediği için) baybaynightla anca bayıyorumUyudu mu bu akşam nehir
Kızlar ben kafayı yiyeceğim. Bu sağlıklı bir şey yememesine taktım nasıl düzelecek. Bu ara yediği sadece köfte pilav patates tostu ya da kızartması poğaça vs. Bi de elma. 1 yaşına kadar çok güzel yerdi sebzeleri. Kabak bamya brokoli falan hep yerdi. Bu yaz ağzına sürmedi. Brokoliyi çıkınca tekrar deneyeceğim. Tarhana çorbasına yoğurt çorbasına bayılırdı şimdi onları da yemiyor. Yoğurt kefir yer içerdi onlardan da vazgeçti. Nasıl geri alıştıracağım çok canım sıkılıyor. Aç kalsın mecbur yer de diyemiyorum içim elvermiyor.
Bir de inatlaşmaya başladı. Az önce yelek giymemek için inat etti zorla giydirdim. Çıkarıcam diye kendini parçaladı resmen
Bizim kıyafet işini kv halletti bu defa sağolsun. Epey almış o da ve ayına göre tam olan şeyler. Zaten alırken de aradı görüntülü sordu. O konuda aynı kafadayız şükür o da sevmez emanet gibi durunca.Bizim evin temel sorunu inat zatenAyakkabı giymemek için kendini yere atar az önce kıyafet giymemek için tepindi dün alışveriş yaptım tam üzerine olan kıyafetler aldım ay olarak küçük şeyler ancak oluyor . Lcw den aldım 700 TL harcadım . Bir tık büyük alsam çocuğum üzerinde emanet gibi duruyor bol oluyor tam aldım diye Kv biraz burun kıvırdı fark ettim . Ama ne yapayım yaaa zayıf küçük zaten bol giyinince iyice küçülüyor . Böyle olunca bende senin gibi yemesine takılıyorum açıkçası
Ya bilmiyorum canım bi de herkes artık yemesi lazım onlara da alışması lazım falan diyor. İyice geriliyorum. Zaten öyle rahat bir insan değilim kafama çok takıyorum. Bugünden itibaren uyku harici enzirmemeye karar verdim az önce birden. Çünkü sabah uyanınca bir emdi. Sonra 1 kere daha emdi kahvaltı olmadan. Kahvaltısını yemedi. Sonra yine emmek istedi. Şimdi elma verdim onu kemiriyor.Canım azılarından bence üzerine gitme en azından tadına alışkın benimki hayatta yemez öyle bi geçen gün yeşil fasülye yedi şoklardayım benimkide anca pilav falan yer canı istemiyodur zamanla yer
Siz her defasında sunmaya devam edin. Aç kalınca yer olayi şehir efsanesi. Bazi cocuklar sabahtan akşama kadar yemek vermesen yemez verince saldırır Ay nasil acıkmış dersin. Bazi cocujklar da aç bırakınca herseyi yer bazılarında ters teper hic yemez. O yüzden sizin yapacağınız ısrarla sebzeyi ya da sağlıklı olduğunu düşündüğünüz şeyi sunmak. Yerse yer yemese sevdiği şeyi yedireceksiniz mecburen ama bi yerden sonra mutlaka yiyecektir hepsini yemese bile bir kaçını yiyecektir. Köfte yiyorsa koftesini sebzeli yapabilirsiniz. Ama ben şahsen sebzeyi sebze olarak bilsin taraftarıyım. Bireylerin içine karıştırma taraftarı değilim. Her yemegnin yanına 2 aşık sebze ısrarla koyun. Ben ek gıdaya geçtiğimden beri her öğlen uykusundan sonra meyve verdim yemediği zamanlarda bile ısrarla sundum şu an uyanır uyanmaz meyve yiyecek sanıyor . İyi mi ettim kötü mü ettim orası tartışılır meyvenin sekerinden dolayi ipin ucu kaçtı.Kızlar ben kafayı yiyeceğim. Bu sağlıklı bir şey yememesine taktım nasıl düzelecek. Bu ara yediği sadece köfte pilav patates tostu ya da kızartması poğaça vs. Bi de elma. 1 yaşına kadar çok güzel yerdi sebzeleri. Kabak bamya brokoli falan hep yerdi. Bu yaz ağzına sürmedi. Brokoliyi çıkınca tekrar deneyeceğim. Tarhana çorbasına yoğurt çorbasına bayılırdı şimdi onları da yemiyor. Yoğurt kefir yer içerdi onlardan da vazgeçti. Nasıl geri alıştıracağım çok canım sıkılıyor. Aç kalsın mecbur yer de diyemiyorum içim elvermiyor.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için deneyeceğim. Öğleye kadar hiç emzirmedim öğlen 4 tane köfte verdim. Normalde anca 2 tane yerdi nerdeyse hepsini yedi. Üstüne bir de yine biraz elma yedi. Akşama barbunya pilav yapacağım bize ona da aynısını koyacağım. Yine öğlen uyandıktan sonra emzirmeyeceğim. Arada biraz meyve ve ceviz teklif etmeyi düşünüyorum bakalımSiz her defasında sunmaya devam edin. Aç kalınca yer olayi şehir efsanesi. Bazi cocuklar sabahtan akşama kadar yemek vermesen yemez verince saldırır Ay nasil acıkmış dersin. Bazi cocujklar da aç bırakınca herseyi yer bazılarında ters teper hic yemez. O yüzden sizin yapacağınız ısrarla sebzeyi ya da sağlıklı olduğunu düşündüğünüz şeyi sunmak. Yerse yer yemese sevdiği şeyi yedireceksiniz mecburen ama bi yerden sonra mutlaka yiyecektir hepsini yemese bile bir kaçını yiyecektir. Köfte yiyorsa koftesini sebzeli yapabilirsiniz. Ama ben şahsen sebzeyi sebze olarak bilsin taraftarıyım. Bireylerin içine karıştırma taraftarı değilim. Her yemegnin yanına 2 aşık sebze ısrarla koyun. Ben ek gıdaya geçtiğimden beri her öğlen uykusundan sonra meyve verdim yemediği zamanlarda bile ısrarla sundum şu an uyanır uyanmaz meyve yiyecek sanıyor . İyi mi ettim kötü mü ettim orası tartışılır meyvenin sekerinden dolayi ipin ucu kaçtı.
Ay aynı benim kızımı yazmışsın Her şeyiyleKızlar ben kafayı yiyeceğim. Bu sağlıklı bir şey yememesine taktım nasıl düzelecek. Bu ara yediği sadece köfte pilav patates tostu ya da kızartması poğaça vs. Bi de elma. 1 yaşına kadar çok güzel yerdi sebzeleri. Kabak bamya brokoli falan hep yerdi. Bu yaz ağzına sürmedi. Brokoliyi çıkınca tekrar deneyeceğim. Tarhana çorbasına yoğurt çorbasına bayılırdı şimdi onları da yemiyor. Yoğurt kefir yer içerdi onlardan da vazgeçti. Nasıl geri alıştıracağım çok canım sıkılıyor. Aç kalsın mecbur yer de diyemiyorum içim elvermiyor.
Emzirmeyi azaltmayı deniyorum şu an çünkü benim oğlum nerdeyse dakika başı emer oldu. O yüzden de işine geleni yiyor olabilir. Bugün ilk kez uyku dışında vermedim hiç ama tabi yemedi yine yemesini istediğimiAy aynı benim kızımı yazmışsın Her şeyiyleçare bulursan bana da yaz
Benim çözümüm belli. Serbest bıraktım. Hiiçç uğraşmıyorumEmzirmeyi azaltmayı deniyorum şu an çünkü benim oğlum nerdeyse dakika başı emer oldu. O yüzden de işine geleni yiyor olabilir. Bugün ilk kez uyku dışında vermedim hiç ama tabi yemedi yine yemesini istediğimiısrarla vereceğim inşallah yer. Sen de yaz bir çözüm bulursan
Emzirmeyi azaltmayı deniyorum şu an çünkü benim oğlum nerdeyse dakika başı emer oldu. O yüzden de işine geleni yiyor olabilir. Bugün ilk kez uyku dışında vermedim hiç ama tabi yemedi yine yemesini istediğimiısrarla vereceğim inşallah yer. Sen de yaz bir çözüm bulursan
Bence bu bir dönem kızlar bir süre sonra geçeceğine inanıyorum umut ediyorumBenim çözümüm belli. Serbest bıraktım. Hiiçç uğraşmıyorum
Benim tek derdim uyku. O düzene girsin diye umut ediyorum. Onun dışında bazen günü 1 yumurtayla kapatıyor bazen çok acıkıp 3 öğün yiyor. Hiç takmıyorum. Acıkırsa yer kafasındayım açıkçası.Bence bu bir dönem kızlar bir süre sonra geçeceğine inanıyorum umut ediyorum
Bende artık senin gibiyim kafama takmıyorumBenim tek derdim uyku. O düzene girsin diye umut ediyorum. Onun dışında bazen günü 1 yumurtayla kapatıyor bazen çok acıkıp 3 öğün yiyor. Hiç takmıyorum. Acıkırsa yer kafasındayım açıkçası.
Aç olunca yiyor zaten
En güzelini yapıyorsunBenim çözümüm belli. Serbest bıraktım. Hiiçç uğraşmıyorum