Bir an önce bitsin istiyorum artık gücüm öyle azaldı ki anlatamam sana . Sürekli diş sorunu yaşıyoruz bitmiyor bir türlü herşeyi geçtim yemediği zaman o aç düşüncesi beni delirtiyorDişten dolayı. Çıktıktan sonra rahatlayacaksın. Bizde köpek dişlerinin her birinin çıkması 2 sürdü. Şiş oldugu icin yemek yiyemiyordu. İştahsizlik o zaman cok fazlaydi ama simdi de cok yemiyor.
Yok canım ya nasıl kötüyüm bi bilsen 10 yaş yaşlandım ruh olarak, ama çaresi yok çok zor bi bebek beynim uyuşuyo ağlamasından bide emmeyi bırakınca kucağa alıştı bebeklik dönemi gibi sürekli kucak diye geliyo yemeği birlikte yapıyoruz dışarda arabasında uyutuyorum gibi zor şeyleri eklendi benim derdim azalmazSeninki cidden imtihan kuzum ya. Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok dirayetlisin maşallah. Bu gruptan hangimiz senin yerinde olsak tımarhanelik olmuştuk. Sen süreci çok iyi götürsün maşallah
Bir an önce bitsin istiyorum artık gücüm öyle azaldı ki anlatamam sana . Sürekli diş sorunu yaşıyoruz bitmiyor bir türlü herşeyi geçtim yemediği zaman o aç düşüncesi beni delirtiyor
Keşke bi pedagogdan destek alsanYok canım ya nasıl kötüyüm bi bilsen 10 yaş yaşlandım ruh olarak, ama çaresi yok çok zor bi bebek beynim uyuşuyo ağlamasından bide emmeyi bırakınca kucağa alıştı bebeklik dönemi gibi sürekli kucak diye geliyo yemeği birlikte yapıyoruz dışarda arabasında uyutuyorum gibi zor şeyleri eklendi benim derdim azalmazşükür sağlıklı diyorum ama Allahın gücüne gitmesinde 2. Çok gerekli değilmiş oğlum oynamıyo bile çok seviyo ama oynamaz ve oynatmaz da öyle kardeş çok matah bişey değilmiş gaza geldim şuan tek çocuk olsaydı oğlum okula alıştı tüm gün okulda akşamda dönerdim eve birlikte şimdi markete bile gidemiyorum hiçbir yere gitmedim bırakarak ben nereye o oraya öyle hayat yıpratıcı oluyo işe başlayınca annem bakacak inş marttan eylüle kadar sonra da kreş düşünüyorum ama düşünmeylede olmuyo biliyosun hepimize kolay gelsin
Bugün daha sakindi ama iştahı zayıf yineBenimkide azı çıkartıyo tuçe çıkmıyor delirecem sabaha kadar zırlıyo geri dalamıyo aynı durumdayız yemek zaten hiç saymıyorum yemiyo bugün hiç yemedi az bişey çubuk yedi bide komşunun oğlu muzlu süt getirmiş parka onu içti akşamda biraz bulgur pilavı tırtıkladı
Daha çok küçükya anlatamaz ki oğlum çok mutsuz mızmızdı pedegog oyun grubu şeklinde aldı yok yapamıyorum pedegoglara göre boşuna para verdim zaten mutsuz değil demişti destekleyin dedi bu minnoşla o toplara hiç giremem işe yaradığını da söyleyemem oğlum zamanla kendini aştı şuan maşallah okulunu da çok benimsedi abisinde o yolların hepsini denedim kıza enerjim yokKeşke bi pedagogdan destek alsan
Hadi inşallahDaha çok küçükya anlatamaz ki oğlum çok mutsuz mızmızdı pedegog oyun grubu şeklinde aldı yok yapamıyorum pedegoglara göre boşuna para verdim zaten mutsuz değil demişti destekleyin dedi bu minnoşla o toplara hiç giremem işe yaradığını da söyleyemem oğlum zamanla kendini aştı şuan maşallah okulunu da çok benimsedi abisinde o yolların hepsini denedim kıza enerjim yokmesela bugün anneme bıraktım işe gidip geldim2 saat durdu annem maşallah durdu dedi yavaş yavaş alıştırcam yemek olayı azılar patlayınca rahat edecem inş diye umuyorum gün günü tutmuyo dün gece iyi uyudu kesin bu gece uyumaz
Ya ne kadar zorlandı kuzucumİzne geldik oğlum günlerdir aç hiç bir şey yemiyor korkunç durumdayım aldığı 1 kg da uçtu gitti kesin . Ayrıca ne zaman birisine güvensem 1 dk çocuğu bıraksam düşürüyorlar . Dün wc te girdim 1 dk sürdü zaten 30. Saniyede oğlumun çığlığı başladı Kv başındaydı dolaba kafasını vurmuş kocaman morardı . Parka çıkarttık 1 dk oturdum Kv bakıyordu yine ve başka bir çocuk oğlumu itti düşürdü yetiştim aldım eve geldik kafası kanamış Bugünde elini kapıya sıkıştırdı . Ben evde bu çocuğa çok iyi bakıyormuşum kızlar yaaa kendime hediye alacağım bu başarım için . Birde bana diyor ki 2. Yi yap ben bakarım . Dedim ki tamam sen kaana şimdi 2 gün bak bende kocamla biraz gezeyim uzun zamandır gezemedik hiç . Diyor ki yok şimdi bakamam babanın da yanımda olması lazım yardım edecek diyor bir kere daha söylerse iyice bozmaya karar verdim artık bıktırdı
Sabah Kv kızım alt dişi patlamış dedi nehirYa ne kadar zorlandı kuzucumsen üzme kendini çok zor biliyorum ama benimlkide yemiyo biliyosun dişi kabarmış canı acıyo bence ondan yemiyolar çocuklarda düşe kalka diyecem kızacaksın ciddi bişey olmadıkca o kadar takma senin minnoş çok haraketli ayrıca kv bakma sen sonuçta senin bileceğin iş ve senden başkası yapamayacağına göre herşey sende bitiyo
Şu dişler çıksa baya rahatliycaksiniz. Ama kilo kısmına cok takılma bence önemli olan bağışıklık ve bence bağışıklığı iyidir çünkü beslenmesine cok dikkat ediyorsun sen. Kiloyu alir her zaman takilma onaSabah Kv kızım alt dişi patlamış dedi nehirKalan 2 köpek dişlerinden . Bu sefer çok garip uykusu ile ama iştahı o kadar kötü ki tarifi yok ya . Dün sadeden 2 kaşık pilav yedi tüm gün birde çubuk kraker o kadar inanamıyorum küçücük kaldı yine bebe sabah ayakkabıları almış kapıya çıktı kp dışarı çıkaracaktı Kv izin vermedi o çocuk durmuyor tutulmuyor sakın çıkarma ben 2 kere düşürdüm başına iş gelecek dedi birde sabah çok az kahvaltı etti oğlan Kv diyor ki yarabbim şükür az yedi sonunda diyor . Biz kahvaltı yaparken oğlanı yanlarına oturttum ağzına gözleme versinler diye 2 si debelendi durdu bende rahatça çay içtim baya ihtiyacım varmış buna
Bağışıklığı ile ilgili bende seninle aynı düşünüyorum açıkçası . Çok şükür iyi bugün çok az makarna yediŞu dişler çıksa baya rahatliycaksiniz. Ama kilo kısmına cok takılma bence önemli olan bağışıklık ve bence bağışıklığı iyidir çünkü beslenmesine cok dikkat ediyorsun sen. Kiloyu alir her zaman takilma ona
Bende buraya yazınca kendimi hafiflemiş hissediyorum ne alakaysa artıkYa bana bildirim gelmemiş tesadüf gördüm yazdıklarınızı. Herkesle az az benzer şeyler yaşıyoruz okudukça yalnız değilmişim demeye devam ediyorum
Aynıyız en ufak sesi ihh ıhh diye soruyorDün gece benimki de uyumadıCaddeden geçen araba sesini bile soruyor ya onun bile ne olduğunu söyletiyor bana . Traktör mü ? Tır mı ambulans mı Sürekli ağlıyor kendini yerlere atıyor deliriyorum . Bir saniye bile huzurlu olmuyor
Benimki bu ara çok yemek seçer oldu. Nerdeyse pilavdan başka bir şey yemiyor. Yoğurt çorbasına bayılırdı az önce yaptım almadı zorla verdim 1 kaşık tadına bakınca belki yer diye yemedi. Bamya yerdi yemiyor. Yediği çoğu şeyi yemez oldu. Sabahtan beri sadece biraz elma biraz kraker yedi o kadarBağışıklığı ile ilgili bende seninle aynı düşünüyorum açıkçası . Çok şükür iyi bugün çok az makarna yediAzcık kahvaltı etti Allah’a bin şükür dedim ya . Ama mızırtı var mı dersen sana yemin ediyorum bu sefer 0 hiç yok belki ortam değişikliği sebebi ile yoktur . Tek sorun aşırı iştahsızlık . Buradan geri dönüşte tahminen köpekleri çıkartmış olur diye düşünüyorum. Eğer sonra iştahsızlık geçmezse kan vs verdiririm belki birşeyi düşer filan .
Çevremiz değil ki bizi anlayan yaşayan bilir onun için bende aynıyım bunalınca yazıyorum rahatlıyorumBende buraya yazınca kendimi hafiflemiş hissediyorum ne alakaysa artık
Aynıyız en ufak sesi ihh ıhh diye soruyor
Benimki bu ara çok yemek seçer oldu. Nerdeyse pilavdan başka bir şey yemiyor. Yoğurt çorbasına bayılırdı az önce yaptım almadı zorla verdim 1 kaşık tadına bakınca belki yer diye yemedi. Bamya yerdi yemiyor. Yediği çoğu şeyi yemez oldu. Sabahtan beri sadece biraz elma biraz kraker yedi o kadar
Ya bilmiyorum göremiyorum. Son zamanlarda her şeyi ısırmaya başladı yine. Epeydir vazgeçmişti ısırmaktan kaşınıyor galiba. Benimki de gönüllü içmiyor ilk başta sonra tadını alınca içiyorAzılar çıktı mı sizin şurubu aldım içmiyo oğluma içiriyorumbazen abiye özenip içiyo ama tadını sevmedi heralde
Senin kız aynı ben nehir yaÇevremiz değil ki bizi anlayan yaşayan bilir onun için bende aynıyım bunalınca yazıyorum rahatlıyorumbizim azılar çok yavaş çıkıyo diştopuna devam ediyorum tuce bakalım napacak gören benim canımı sıkıyo yok çok zayıf bi yaşında falan mı boyda küçük olunca bide binada yaşıtı 2 3 bebek var kıyaslıyorum haliyle sen maşallah beslenmesine dikkat ediyosun benimki yoğurt asla yemez yerse danino valla onu veriyorum yemek zaten seçiyo ha bu arada boyu 81 kg 9.5
Senin kız aynı ben nehir yagariban anam neler çektti beeee yazık