Canım benimde kasıklarımda ağrı var bazen sancı girdiği oluyor. Fakat çok şiddetli diyorsun doktoruna görün istersenMerhaba kizlar 4+6 gunluģum arada bir kasiğima cok siddetli sanci giriyor cok korkuyorum. Boyle olan var mi acaba.???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde kasıklarımda ağrı var bazen sancı girdiği oluyor. Fakat çok şiddetli diyorsun doktoruna görün istersenMerhaba kizlar 4+6 gunluģum arada bir kasiğima cok siddetli sanci giriyor cok korkuyorum. Boyle olan var mi acaba.???
Çok ayakta kaldığımda ilk haftalar beniöde oluyorsu 8. Haftadan sonda azalmaya başladı dediğim gibi dikkat et kendini çok yorma şuan ilk aylar çok önemli zaten düşügün neden olduTamam canim daha onxe dusuğum oldugu icin korkuyorum ayakta kaldigimda yada anjden kalktgmda en cok agri giriyo ama dayanilmaz agriyor . Bir nebze icim rahatladj tesekkur ederim
sağol canım Allah razı olsun.Allahım inşallah makina falan bozuktur da duyamamıştır doktor inşallah seninledir gerçi herşeyin hayırlısı ama dualarım seninle
ilk hafta ultrason kağıdı varda evde eve gidince onu göndereyim belki ozaman bidaha hesap yaparız.iyi dileklerin için tesekkür ederim canım.sağolevet kana gore 6 haftalik filandir suan. 7-8 haftada gorenler var.
kese boyutunu keske bilseydin. o zamam hesap kolay oluyor...
insallah sagsaglim saglikla devam etsin gebeligin.
Insallah benim.gibi olmayin annemlerin oturdugu yer ilin en serin yeri ama ben gece 5 defa dus aliyordum :)))Allahtan bizim ev kuzey bati cepheli sicaktan bunalmam o kadar insallah
A benim de 7 kasim ayniyiz seninle
Amin canimm insallah![]()
Bugun hava iyiydi temposuz sadece hareket amacli 1 saat yurudum daha dogrusu dolastim moralim bozuk gidecem insallah ogrendigimden beri 2 kilo verdim bebegime zarar olmasin kese gorunmez korlusuyla kendimi kandirdim ama kalablikta misafirlikte falan aklimdan cikiyo yiyorum yani diyetisyen sart tabiki
Evet ilk canim insallah oyle olur bende kendime gaz vermeye calisiyorum artik abur cubur serbetli tatlilar falan yemiyorum muz ceviz portakal nar vb meyve yiyorum hele ekmek hic yemiyorum ama arada hamur isi gidiyo malesefdiyet listen yok mu ornek olarak baksaydim bende
Boyle bi anda keskin oluyor sali randevum var soracagim doktora .Canım benimde kasıklarımda ağrı var bazen sancı girdiği oluyor. Fakat çok şiddetli diyorsun doktoruna görün istersen
Kan piht var canim igne oluyorum hergun.Çok ayakta kaldığımda ilk haftalar beniöde oluyorsu 8. Haftadan sonda azalmaya başladı dediğim gibi dikkat et kendini çok yorma şuan ilk aylar çok önemli zaten düşügün neden oldu
Merhaba ben de aynı konudan şüpheleniyorum üstelik böbrek ağrım da var test verdim ama haftaya alabilecegim sonucunu bol su içiyorum ben de zaten hamilelik öncesi de ara ara enfeksiyon oluyorduMerhaba kızlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım. Şuan 4+5 deyim, sanki idrar yolu enfeksiyonu oluyor gibiyim aranızda var mı böyle bir sorun yaşayan? Pazartesiye randevum var sürekli su içmeye çalışıyorum ama korkuyorum bir yandan da. Hepimiz sorunsuz bir hamilelik geciririz inşallah..
Benim öyleydi canım idrarimi acıyla yapıyordum koyuydu kokusu bir tuhaftı hatta kaşıntim bile olurdu arada bende hamile olduğumu bilmiyordum henüz hergun 1 adet sarımsak yuttum 1 haftada geçti yanmasıda kasintisidaMerhaba kızlar kısmet olursa ben de ağustos annesi olacağım. Şuan 4+5 deyim, sanki idrar yolu enfeksiyonu oluyor gibiyim aranızda var mı böyle bir sorun yaşayan? Pazartesiye randevum var sürekli su içmeye çalışıyorum ama korkuyorum bir yandan da. Hepimiz sorunsuz bir hamilelik geciririz inşallah..
Benim öyleydi canım idrarimi acıyla yapıyordum koyuydu kokusu bir tuhaftı hatta kaşıntim bile olurdu arada bekarkende vardı enfeksiyonum bende hamile olduğumu bilmiyordum henüz Hergun 1 adet sarımsak yuttum 1 haftada geçti yanmasıda kasintisida enfeksiyon için tahlil verdim temiz çıktı
Kan piht var canim igne oluyorum hergun.
Hayir universite hast.de hematoliji yapiyor düşüklerin olmadiği sürece yapilmiyor zatenGeçmiş olsun canım kan degerinden mi anlyr doktor kan pihtlasmasni. Ben sağlık ocağında kan tahlili yaptrdm bisey demedi.
Hayir universite hast.de hematoliji yapiyor düşüklerin olmadiği sürece yapilmiyor
Inşallah her tahlilimz güzel çıksın canım saglikla gelsin evlatlarmz
Canım bu gebelikte henüz gitmedim.eskiler nerde bilmiyorum. Gittiğimde atarım.ben hicbirzaman diyete uyamadım.taki bebek konusu olunca.cunku şeker çıkmıştı bende.dr. diyet yapmazsan şekerin yukselir ve bebeğin kalbi dırar demişti.oyuzden hep uymustim
Cocuga neden yaptirmayacaksin gerekli degil mi ?Kızlar daha sonuç çıkmadan hemşire 5 doz tetanoz aşısı olacaksn dedi vurulmcm dedim. Bilse cocuguma da bazı aşıları yaptrmcm yüreğine inecek ilerde hemsirenin![]()
Benim doktorum 1006ydi gormedi 2 hafta sonra gel dedi 3000 olmadan gorunmuyormus ultrasondaİyi tabi canım önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması :) Yarın aynı saatte tekrar verirsen 2 kat artışı görmüş olursun. Böyle böyle katlayacak sonrasında zaten 1000 lere gelince keseyi görüyorsun :)
Dogru olan hangisi ? butun doktorlar sat a gore haftalik soyluyor.mantiklisi yumutlamaya gore olan bence ama doktorlar es geciyo diye biliyorum seninki nasil duzeltti hayretBenim son adet tarihi 1kasımdı fakat yumurtlamam 17kasım canım, doktor adete göre hesapladı hemen düzelttirdim canım yumurtlamama göre hesapladıne gibi belirtiler yaşıyorsun
Ne etkisi olabilirki kan yapar nar ben 2 gune bir orta boy nar yiyorum yani buyuk bi kase 3 kere yedim bi sıkıntımda yok bi arastirayim icime kurt dustuArkdslar pimpirikli olmk istemyrm ama az önce canım NAR çekti yiyeym derken internte baktım yenmemesi gerekiyorms aklnzda olsn
gunaydin. ben de seker sorunu yuzunden diyetesyene giderken gebe kaldim bu ay. tabi kilo ve boylarimiza gore miktarlar kesin degisir ama ben kabaca yedigim ve yemediklerimi yazayim...Ay allah korusunn insallah sorun olmaz.tamam canim sagolasin bende gittigimde verilen diyeti paylasirim belki baska arkadaslarinda diyete ihtiyaci vardir birbirimize destek oluruz daha iyi olur
Gunaydin canim ayni sekilde bende protein agirlikli beslenmeye calisiyorum arada bir findik ve kuru uzum yiyorum.makarna pilav hic yemem zaten ama corek aliyolar kokuyor burnuma dayanamiyorum ekmekte yemiyorum corba sebze salata meyve agirlikli geciyo gunlerim.evde eliptik bisikletim var yavas yavas sursem bacaklarim hareket etmis olur bi sakincasi olur mu acaba korkarak biniyorumgunaydin. ben de seker sorunu yuzunden diyetesyene giderken gebe kaldim bu ay. tabi kilo ve boylarimiza gore miktarlar kesin degisir ama ben kabaca yedigim ve yemediklerimi yazayim...
pirinc, makarna, beyaz un, kizartma, tatli, cikolata, paketli hersey (kraker, biskuvi vs), misir...YEMIYORUM...
yumurta, sut, yogurt, sebze, meyve, et, balik, tavuk, zeytin, peynir, ceviz (baska kuruyemis yok) , tam bugday ekmek, bulgur, bakliyatlar (nohut, kuru fasulye)...
Şöyle canım ilk olarak sat sordu 1kasım dedim tamam 6 7haftalık dedi , hayır yumurtlamam 17sinde arada kaç gün var okadar büyük olamaz hcg baktırdım 157çıktı dedim. Tabiki 6haftalık bir bebek için 157çıkması imkansız, muayne etti keseyide göremedi ozaman inandı tamam ozaman yumurtlamadan hesaplayalım dedi. Zaten bir kadın ne zaman hamile kaldığını bilmez mi? Biz yumurtlama tarihimde sadece korunmasız ilişkiye girdik o gün tuttu. Oyüzden bu kadar emin konuşuyorum canımDogru olan hangisi ? butun doktorlar sat a gore haftalik soyluyor.mantiklisi yumutlamaya gore olan bence ama doktorlar es geciyo diye biliyorum seninki nasil duzeltti hayret