• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayirli olsun hanimlar bende 2018 agustos anneyim size yazin sicagindaki hamilelikten dolayi kolayliklar dilerim :)
Allahtan bizim ev kuzey bati cepheli sicaktan bunalmam o kadar insallah :dondurma:
Amin inş canım 8 kasımdı sat
A benim de 7 kasim ayniyiz seninle

Merhaba kızlar Allah izin verirse ben de ağustos annesiyim öğreneli bir hafta oldu dün keseye gördük çok şükür 25 Aralık’ta tekrar çağırdı bebeği de görebilmek için progestan Verdi folik Asst ve vitamin ilaçları kullanıyorum İnşallah bebeklermizi Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbim:anneadayı::KK200:
Amin canimm insallah:KK200:

Aramızda 2 gün var sanırım. Degerin cok guzel kese kalp atisi gorulur suan senin. Ben 11inde ( bata 4 gun kala) kanda 110 çıkmıştı pazartesi nasipse tekrarlicam. Inşallah benim de iyi cikar
İnşallah canım geçen hafta kese bile gözükmedi, bende bukadar beklemiyordum. Bugun tam 4 haftalık olduk. Yarın 4+1 olucaz ona göre bakabilirsin aramızda kaç gün olduğuna. İnşallah seninki de çok güzel çıkar canımm:KK15:

Ya kizlar benim canim cok sıkkın suan 115 kiloyum nasil verecem kara kara dusunuyorum 2 sene olacak evleneli hep dedim ki zayiflayimda oyle hamile kalayim diye nisanlandigimda 122 kiloydum 5 ayda 110la dugunumu yaptik 1 sene icinde 103 e kadar indim iste arada inisler cikislar oldu yaz basindan bu yana nolduysa kendimi toparlayamadim sehirdisina misafirlige falan gittim hoop verdigim kilolari farkinda olmadan geri almisim inanin hamile olduguma sevinemiyorum bile doktor yuruyus spor yapma dedi napacam ben boylee :110:
Canım diyetisyene git istersen g3belik için özel bir program fln verir belki ilk 3 ay spor fazla hareket yasak çok tehlikeli sadece yemene dıkkat edebilirsin inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına

sağolun kızlar hayırlısını ve sağlıklısını istemekten başka çare yok.
Kaç haftalık olduğu kesin olarak bilmiyorum dün yazmıstım adet düzensizliği için doktara gitmistim hamile olduğumu öğrendim diye o yüzden son adet tarihi yok ama benim tahminimce 6 haftalık falan

Canım benimki geç döllenme 6+1 de gitmiştim. Dr. 1 hafta geç döllenme dedi yani 7+ larda kalp atışı için gidicem. Senin durumunda belki öyledir

Ya kizlar benim canim cok sıkkın suan 115 kiloyum nasil verecem kara kara dusunuyorum 2 sene olacak evleneli hep dedim ki zayiflayimda oyle hamile kalayim diye nisanlandigimda 122 kiloydum 5 ayda 110la dugunumu yaptik 1 sene icinde 103 e kadar indim iste arada inisler cikislar oldu yaz basindan bu yana nolduysa kendimi toparlayamadim sehirdisina misafirlige falan gittim hoop verdigim kilolari farkinda olmadan geri almisim inanin hamile olduguma sevinemiyorum bile doktor yuruyus spor yapma dedi napacam ben boylee :110:
Canım ilk gebeliğin sanirim.hayirli olsun.ben diğer hamileligimde diyetisyene gittim ve doğuma kg vererek girdim.insaallah seninde öyle olur

İnşallah canım geçen hafta kese bile gözükmedi, bende bukadar beklemiyordum. Bugun tam 4 haftalık olduk. Yarın 4+1 olucaz ona göre bakabilirsin aramızda kaç gün olduğuna. İnşallah seninki de çok güzel çıkar canımm:KK15:
Benim de tam 4+0 bugün. 17 kasim bat tarihimdi canım :anneadayı:

Bugün kontrolüm vardı kalp atışı yok dedi %90 boş gebelik dedi bende beklemek istediğimi söyledim bir iki hafta bekleyip görcez
Dr bana ümitlenme dedi, ama benim içim rahat. mucize bebek o, direkten döndü sonuçta.biraz süprizi seviyor gibi
yinede hayırlısı diyorum
Hayırlısı olsun inşallah beklemekte fayda var

sağolun kızlar hayırlısını ve sağlıklısını istemekten başka çare yok.
Kaç haftalık olduğu kesin olarak bilmiyorum dün yazmıstım adet düzensizliği için doktara gitmistim hamile olduğumu öğrendim diye o yüzden son adet tarihi yok ama benim tahminimce 6 haftalık falan

kan degerin ne cikmisti canim ve zamani?
eger kese varsa da boyutunu yazar misin?
yaklasik ben sana hafta hesaplayim...

Kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz? Patörize hazır süt mü alıyorsunuz? Birde folik asidi günün hangi saatinde alıyorsunuz. Aç tok?
folik asit tok karnina iciyorum canim. sabah aliyorum...
sutle aram yok. diyetisyen bana ev yogurdu, ev kefiri verdi. gunde de 60 gram.peynir verdi...

Evet öyle Maalesef aslında kiloya ihtiyacım vardı boyum uzun diye belli etmiyorum ama işte fazla aldım protein ağırlıklı besleniyorum aslında dikkat de ediyorum

ani kilo artisi da agrilariniza sebep olabilir. birden kemiklere fazla yuk binmis cunku...

Hepinize merhaba...kısmetse bende ağustos annesi olacağım. 3 ay önce olumsuz sonuçlanan bir gebelik yaşadım. İnşallah hepimiz için hayırlısı nasip olur. Şuan 4+3 görünüyorum. Bugün itibari ile beta hcg 280. 2 kat artma olmuş. Keseyi görmeyi bekliyoruz
masallah saglikla kavusun insallah..

kan degerin ne cikmisti canim ve zamani?
eger kese varsa da boyutunu yazar misin?
yaklasik ben sana hafta hesaplayim...
üç hafta önce 4071 çıktı ve iki üç haftalıktı yine tahmin ettiğim üzere.
kese boyutunuda unuttum sormayı boş gebelik deyince. ama kese büyük dedi kese boyutuna göre kalp atışının olması gerekiyordu dedi.

Merhaba kizlar 4+6 gunluģum arada bir kasiğima cok siddetli sanci giriyor cok korkuyorum. Boyle olan var mi acaba.???

Merhaba kizlar 4+6 gunluģum arada bir kasiğima cok siddetli sanci giriyor cok korkuyorum. Boyle olan var mi acaba.???
Normal kasık agrıların şuan kanama olmadığı sürece korkma sağ sol arada değişir agrısı aniden kalktıgında da agrırı çok ayakta durma dinlen

Kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz? Patörize hazır süt mü alıyorsunuz? Birde folik asidi günün hangi saatinde alıyorsunuz. Aç tok?

Süt hergün bir bardak içemiyorum ama kefir içiyorum.folik asit sabah alıyorum doktorum öyle yazmış reçeteye baktım

kese boyutunuda unuttum sormayı boş gebelik deyince. ama kese büyük dedi kese boyutuna göre kalp atışının olması gerekiyordu dedi.

Allahım inşallah makina falan bozuktur da duyamamıştır doktor inşallah seninledir gerçi herşeyin hayırlısı ama dualarım seninle

evet kana gore 6 haftalik filandir suan. 7-8 haftada gorenler var.
kese boyutunu keske bilseydin. o zamam hesap kolay oluyor...
insallah sagsaglim saglikla devam etsin gebeligin.

Canım diyetisyene git istersen g3belik için özel bir program fln verir belki ilk 3 ay spor fazla hareket yasak çok tehlikeli sadece yemene dıkkat edebilirsin inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Bugun hava iyiydi temposuz sadece hareket amacli 1 saat yurudum daha dogrusu dolastim moralim bozuk gidecem insallah ogrendigimden beri 2 kilo verdim bebegime zarar olmasin kese gorunmez korlusuyla kendimi kandirdim ama kalablikta misafirlikte falan aklimdan cikiyo yiyorum yani diyetisyen sart tabiki :dua:
Canım ilk gebeliğin sanirim.hayirli olsun.ben diğer hamileligimde diyetisyene gittim ve doğuma kg vererek girdim.insaallah seninde öyle olur
Evet ilk canim insallah oyle olur bende kendime gaz vermeye calisiyorum artik abur cubur serbetli tatlilar falan yemiyorum muz ceviz portakal nar vb meyve yiyorum hele ekmek hic yemiyorum ama arada hamur isi gidiyo malesef:KK43:diyet listen yok mu ornek olarak baksaydim bende

Normal kasık agrıların şuan kanama olmadığı sürece korkma sağ sol arada değişir agrısı aniden kalktıgında da agrırı çok ayakta durma dinlen
Tamam canim daha onxe dusuğum oldugu icin korkuyorum ayakta kaldigimda yada anjden kalktgmda en cok agri giriyo ama dayanilmaz agriyor . Bir nebze icim rahatladj tesekkur ederim

Back