• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şöyle canım ilk olarak sat sordu 1kasım dedim tamam 6 7haftalık dedi , hayır yumurtlamam 17sinde arada kaç gün var okadar büyük olamaz hcg baktırdım 157çıktı dedim. Tabiki 6haftalık bir bebek için 157çıkması imkansız, muayne etti keseyide göremedi ozaman inandı tamam ozaman yumurtlamadan hesaplayalım dedi. Zaten bir kadın ne zaman hamile kaldığını bilmez mi? Biz yumurtlama tarihimde sadece korunmasız ilişkiye girdik o gün tuttu. Oyüzden bu kadar emin konuşuyorum canım
Aynen canim benimkide oyle oldu planli yaptigimiz icin 2 gun ihtimalimiz var oda zaten 2 gunde pek bisey farketmez bende doktorumla konusuyum bi gunu belli cunku ama sperm dollendikten sonra 2 hafta icinde daha hizli gelisim gosterdigi icin 1 aylik oluyormus cogu doktor aciklamalarinda bunu duymustum

merhaba kızlar 6+1 olduk bugün .ama hiçbir şey yiyemiyorum sabah tost kraker falan çorba falan sürekli mide bulantısı yaşıyorum.çarşamba günü doktora ilk defa gidicem heyecanlanıyorum.inşallah bir sorun yoktur.benim gibi doğum 10 ağustos olan varmı bebişleri gördünüzmü
Benimde bazi seylere karsi bulantim oluyor benim dogumda 15 agustosa geliyor sapmalar olmazsa eger

Merhaba dün kan tahlili yaptırdım 3438 bhcg sanırım ben de ağustosa yetiştircem ama daha doktora gidemedim persembeye randevu aldık. Hiç bir belirtim yok sadece adet olmadım onun dısında anormal hiçbisey yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten kabullenemedim de henüz.. sadece bi boşlukta hissediyorum sizde durumlar nasıl? Zamanl mı kabullenilir ki

Ben bi de daha düne kadar yani öğrenene kadar sigara alkol kullandım hatta dişimi kanal yaptırdım bunlar kötü etkilemiş midir sizce?

Merhaba dün kan tahlili yaptırdım 3438 bhcg sanırım ben de ağustosa yetiştircem ama daha doktora gidemedim persembeye randevu aldık. Hiç bir belirtim yok sadece adet olmadım onun dısında anormal hiçbisey yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten kabullenemedim de henüz.. sadece bi boşlukta hissediyorum sizde durumlar nasıl? Zamanl mı kabullenilir ki
Bende çok istememe rağmen şuan garip hissediyorum bazen olmasamıydı diyorum bazen mutlu oluyorum bende kabullenemedim galiba kendime kızıyorum böyle unutmak istiyorum eşim bebeğim falan diye konusunca karnımı sevince rahatsız oluyorum valla bilmiyorummm

Şöyle canım ilk olarak sat sordu 1kasım dedim tamam 6 7haftalık dedi , hayır yumurtlamam 17sinde arada kaç gün var okadar büyük olamaz hcg baktırdım 157çıktı dedim. Tabiki 6haftalık bir bebek için 157çıkması imkansız, muayne etti keseyide göremedi ozaman inandı tamam ozaman yumurtlamadan hesaplayalım dedi. Zaten bir kadın ne zaman hamile kaldığını bilmez mi? Biz yumurtlama tarihimde sadece korunmasız ilişkiye girdik o gün tuttu. Oyüzden bu kadar emin konuşuyorum canım
Canım döllendiği gün değil yumurtanın oluştuğu günden sayılır. Çünkü burada yumurtanın yaşı önemli. Ben de kesin olarak biliyorum döllendiği günü ona göre bakarsam 3+3 oluyordu kese göründüğünde boyutuna göre de baktı 5+4 yani olması gerektiği gibi dedi doktor. Sonra yakalıyor sat tarihine göre yani. Hiçbir zaman döllendiği günden sayılmaz. Yumurta adetin 1.günü büyümeye başladığı için o günden sayılır.

merhaba kızlar 6+1 olduk bugün .ama hiçbir şey yiyemiyorum sabah tost kraker falan çorba falan sürekli mide bulantısı yaşıyorum.çarşamba günü doktora ilk defa gidicem heyecanlanıyorum.inşallah bir sorun yoktur.benim gibi doğum 10 ağustos olan varmı bebişleri gördünüzmü
Canım ben de çok kötüyüm midemden dolayı kalkamıyorum bile yerimden:( inşallah geçer çabucak:( bir sorun yoktur inşallah zaten yeterince belirti veriyor baksana. Sen kalbini bile duyarsın belki gittğinde:)

Bende çok istememe rağmen şuan garip hissediyorum bazen olmasamıydı diyorum bazen mutlu oluyorum bende kabullenemedim galiba kendime kızıyorum böyle unutmak istiyorum eşim bebeğim falan diye konusunca karnımı sevince rahatsız oluyorum valla bilmiyorummm

Kızlar ben de sizin gibi hissediyorum yalnız değilsiniz:) mide bulantılarımdan vakit bulamıyorum tabii şimdi bunları düşünmeye ama:)

Cocuga neden yaptirmayacaksin gerekli degil mi ?

Benim doktorum 1006ydi gormedi 2 hafta sonra gel dedi 3000 olmadan gorunmuyormus ultrasonda

Dogru olan hangisi ? butun doktorlar sat a gore haftalik soyluyor.mantiklisi yumutlamaya gore olan bence ama doktorlar es geciyo diye biliyorum seninki nasil duzeltti hayret

Ne etkisi olabilirki kan yapar nar ben 2 gune bir orta boy nar yiyorum yani buyuk bi kase 3 kere yedim bi sıkıntımda yok bi arastirayim icime kurt dustu:KK17:
Canım kurt düşmesin ama ben burda emin olup arstrdgm şeyleri paylaşıyorum. Aşı konusu hassas bir konu herkesin arastirmasni tavsiye ederim kimseyi etkilmsni istemem.

Gunaydin canim ayni sekilde bende protein agirlikli beslenmeye calisiyorum arada bir findik ve kuru uzum yiyorum.makarna pilav hic yemem zaten ama corek aliyolar kokuyor burnuma dayanamiyorum ekmekte yemiyorum corba sebze salata meyve agirlikli geciyo gunlerim.evde eliptik bisikletim var yavas yavas sursem bacaklarim hareket etmis olur bi sakincasi olur mu acaba korkarak biniyorum
vallahi spor konusunu doktorla gorusmek lazim..
meyve cok yeme ama. misal gunde ortalama 1 mandalina, 1elma, 1 muz olsun... hepsini ara ogun olarak ayri ayri ye... yaninda da ya 1 bardak sut ic, ya da 3-4 kasik yogurt ye...

Canım kurt düşmesin ama ben burda emin olup arstrdgm şeyleri paylaşıyorum. Aşı konusu hassas bir konu herkesin arastirmasni tavsiye ederim kimseyi etkilmsni istemem.
Canım ben araştırdım ama narla ilgili kötü bir şey bulamadım. Eğer internette araştırdıysan link atar mısın?

97BB5E1F-752A-4BF6-A8A1-8B9D3F3A204F.jpeg
Canım ben araştırdım ama narla ilgili kötü bir şey bulamadım. Eğer internette araştırdıysan link atar mısın?
Bak canım ben de bunu buldum.

Nar suyunu hamilelikte değil de hamilelik düşünen kadınlar galiba dikkatli tüketmeliymiş. Özellikle rahim kalınlaşması yaptığı için rahimi kalın olan kadınlar tüketmemeliymiş

Nar suyunu hamilelikte değil de hamilelik düşünen kadınlar galiba dikkatli tüketmeliymiş. Özellikle rahim kalınlaşması yaptığı için rahimi kalın olan kadınlar tüketmemeliymiş
Çok abartilmadigi sürece hiç bi meyve sebzenin zararlı olduğunu düşünmüyorum ben

Ca
sağol canım Allah razı olsun.

ilk hafta ultrason kağıdı varda evde eve gidince onu göndereyim belki ozaman bidaha hesap yaparız.iyi dileklerin için tesekkür ederim canım.sağol

Canm bide başka doktora git bence ben iyi ve bilgisine inandığım doktor bulana kadar deniycem hep duyulan isimleri çünkü bi doktor daha çok yeni demişti bana diğerine 1 hafta olmadan gittim ultrasonda gördü doktordan doktora çok farkediyo inşallah o doktor yanlış söylemiştir

Ca

Canm bide başka doktora git bence ben iyi ve bilgisine inandığım doktor bulana kadar deniycem hep duyulan isimleri çünkü bi doktor daha çok yeni demişti bana diğerine 1 hafta olmadan gittim ultrasonda gördü doktordan doktora çok farkediyo inşallah o doktor yanlış söylemiştir
bir iki hafta bekleyip başka doktora gidicem canım.evet doktordan doktora çok farkediyor,oda aynı şeyi söylerse demekki hakımızda hayırlı olan buymuş.

Öyle tabi ki canım ama yine de içimiz rahat etsin diye her şeyi yapıyoruz. Özellikle maydanozu hayatımızdan tamamen çıkardık :olamaz: eşim eve bile almama müsade etmiyor kendi de yemiyor :KK48:
Evet maydanozu bende duymuştum zaten fazla yediğimiz bişey değil. Arada yemeklere koyarım. Narda sevmiyorum ve yemiyorum o yüzden bana pek bişey farketmiyo:halay:

Back