- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
Aynen canim benimkide oyle oldu planli yaptigimiz icin 2 gun ihtimalimiz var oda zaten 2 gunde pek bisey farketmez bende doktorumla konusuyum bi gunu belli cunku ama sperm dollendikten sonra 2 hafta icinde daha hizli gelisim gosterdigi icin 1 aylik oluyormus cogu doktor aciklamalarinda bunu duymustumŞöyle canım ilk olarak sat sordu 1kasım dedim tamam 6 7haftalık dedi , hayır yumurtlamam 17sinde arada kaç gün var okadar büyük olamaz hcg baktırdım 157çıktı dedim. Tabiki 6haftalık bir bebek için 157çıkması imkansız, muayne etti keseyide göremedi ozaman inandı tamam ozaman yumurtlamadan hesaplayalım dedi. Zaten bir kadın ne zaman hamile kaldığını bilmez mi? Biz yumurtlama tarihimde sadece korunmasız ilişkiye girdik o gün tuttu. Oyüzden bu kadar emin konuşuyorum canım
Benimde bazi seylere karsi bulantim oluyor benim dogumda 15 agustosa geliyor sapmalar olmazsa egermerhaba kızlar 6+1 olduk bugün .ama hiçbir şey yiyemiyorum sabah tost kraker falan çorba falan sürekli mide bulantısı yaşıyorum.çarşamba günü doktora ilk defa gidicem heyecanlanıyorum.inşallah bir sorun yoktur.benim gibi doğum 10 ağustos olan varmı bebişleri gördünüzmü