2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pozirifi gören arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklasınlar inşallah.

Dünden beri kahverengi lekelenmelerim mevcut henüz test yapmadım çünkü günüm 29 u şimdide eğer yerleşme lekelenmesiyse diye yerimden kımıldayamıyorum. Geçen ayda böyle oldu kahverengi lekeyi görünce koştum kan verdim pozitif çıktı ertesi gün kırmızıya dönünce doktorum kimyasal gebelik tutunamamış dedi. Var mı tecrübeli arkadaşlar??

Kızlar bu sabah uzanirken hapşurdum ve alt karın bölgemde öyle bi sızı kasılma oldu ki . Sizde de oluyor mu ? Kasık agrisi hareket edince vs

kızlar mrb, 2 .çocuk için korunmayı bıraktık reglime 8 gün var ama 1 haftadır göğüsümde hassasiyet sık idrara çıkma ve 1 hafta önce sıvı şeffaf akıntı geldi 3 gün sonrasından sarıya döndü çok açık sarı bel de ağrı var dua edin kızlar çok istiyorum tutmuş olsun Nasipse bu şikayeti yaşayan hamile çıkan oldu mu

Sıvı seffaf akinti yumurtlama dan 2 gun once falan oluyo canim. Belirtiler gebelik belirtisi gibi ama bazenn psikolojik de olabilir

Kızlar kasık ağrısı yaşıyorum çok. Sizde de var mı ? Normaldir degil mi ? Lutfen cevap verin

Merhaba arkadaşlar.
Pozitifi görenlerin gözü aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim 6 yaşında oğlum var. İkinciyi istiyoruz. 2018 Aralık annesi olacaktım maalesef 10 haftalık kalbi durdu aldırdım. 2 ay geçti hamile kaldım 2019 Nisan annesi olucam derken 8. Haftada kalbi durdu aldırdım 25 Ağustos’ta kürtaj olmuştum.
Kan pıhtılaşma testi yaptık çok önemli olmayan bir gen de heterozigot mutasyon çıktı ama doktor bu değer genelde folik asit eksikliğinden görülüyor karından kan sulandırıcı iğne olmaya gerek yok dedi. Ekim yumurtlama dönemini boş geçirmedik fakat nasip olmadı adete 8 gün kala kahve lekeler gelmeye başladı ve testler hep negatif çıktı
tam olarak adetin ne zaman başladığını anlayamamış oldum.
Bugün yarın bitecek gibi adetim ovülasyon testi almayı düşünüyorum. Ovülasyon testi hergün yapılan bir şey mi daha önce hiç kullanmadım.
Rabbim ne zaman nasip eder bilinmez tabi ki Yaşım 33 ve ailede erken menapoz durumu var o yüzden biraz acele ediyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun. Bu yazım da burada dursun Uğur getirir belkim . İnşAllah bende Ağustos annesi olurum.
Sayfada birisi pıhtılaşmam var yazmıştı acaba hangi değeriniz pozitif? Olmayan arkadaşlar hiç üzülmesin her şeyin hayırlısı olunca kaybetmek te çok kötü bir duygu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda sağlıklı bebek nasip etsin. Hikayelwrimiz benziyor. İlk bebeğimin 10.hafta ikinci bebegimin 8.hafta kalbi. Durdu. Üçüncü de kese olusmadı dış gebelik dendi cok uzun sürede düştü sonra iki kere daha hamile kaldım ama kimyasal oldu hcg 200 ü gecmedi. Pıhtılasma testi yaptırdım mtfhrc heterozigot paı4g4g homozigot cıktı. Doktorum kan sulandırıcıya gerek yok ama yinede vericem dedi bu arada hsg cektirdim yarım rahimliymişim düşüklerin nedeni hangisi bilmiyorum

Amin canm çok teşekkür ederim. Sana da büyük geçmiş olsun. Rahim filmi çektirmeden anlaşılmıyor değil mi yapışıklık vs?. Başka bebeğin var mı? Rabbim tez zamanda nasip etsin sana da inşAllah. Çok şükür en azından hamile kalabiliyorsun. Rabbim yine verir.

Teşwkkürler. Yok canım rahim filmi olmadan anlasılmıyor. Maalesef cocugum yok. Tüp denedik olmadı. İkinciyi deniycez

Bende de heterozigot mutant var sadece bir gende foto ekledim canim. Bana 2 doktor onemsiz ilaca igneye gerek yok dedi 1 doktor bozukluk var dedi . Anlamis degilim

Eklentiler

• 20181121_124751.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 71

Merhabalar ben de bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım adet gününüz bitikten sonra ovulasyon testine başlıyorsunız test kitinde adet döngünüze göre hangi gün başlamanız gerektiği söyleniyor. Hergün aynı saatlerde testi yapıyorsunuz aynı gebelik testi gibi bir kiti var idrarla tespit ediliyor. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almıyorsunuz ve idrarınızı 2 saat kadar bekleterek yapıyorsunuz. İki çizgide eşit derecede kalınlıkta çıkması ortalama 48 saat içinde yumurtlayacağınızı gösteriyor ve siz hala devam ediyorsunuz test yapmaya. 2 çizginin kaybolması ya da silikleşmedi de yumurtanızın çatladığıno gösteriyor.

Şöyle de söyleyeyim ben 28 Ekim’de adetim başladı 6 gün sürdü adet bitinden 2-3 gün sonra test yapmaya başladım 8 ve 9 Kasım’da çift çizgi yi 10 Kasım’da da silik çizgiyi gördüm. Çift çizgiyi gördükten sonraki 3 gün her gün ilişki tavsiye ediyorlar. Bir de testler internete daha ucuz aklınızda olsun

İnşallah size de faydası olur. Allah gönlünüzdekileri kavuştursun.

Teşwkkürler. Yok canım rahim filmi olmadan anlasılmıyor. Maalesef cocugum yok. Tüp denedik olmadı. İkinciyi deniycez
Allah tez zamanda verir inşAllah. Güzel haberler alırız birlikte..

Bende de heterozigot mutant var sadece bir gende foto ekledim canim. Bana 2 doktor onemsiz ilaca igneye gerek yok dedi 1 doktor bozukluk var dedi . Anlamis degilim
heterozigot olunca taşıyıcı olup pıhtılaşmaya sebep olmuyormuş sanırım. Doktorum kan sulandırıcı aspirin olabilir belki dedi. Benim de c677T olanda heterozigot çıktı. Sağlıkla alırsın inşAllah kucağına..

Amin çok teşekkürler. Bugün internetten sipariş verdim test. Bir kaç forumda da okudum bakalım Allah’ın izniyle nasip olur bana da. Sizin de gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin.
Günlerdir bakıyordum Ağustos topiği niye açılmıyor diye:). Bende açmak istemedim belki tutmazsa üzülürüm diye. Bugün yine bakayım dedim açıldığını görünce çok sevindim. Uğurlu gelir inşAllah. Rabbim aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…