- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Yaaa bu tasiyici konusunu dememisti kimse bana . Ama neden diger doktor var dedi kiAllah tez zamanda verir inşAllah. Güzel haberler alırız birlikte..
heterozigot olunca taşıyıcı olup pıhtılaşmaya sebep olmuyormuş sanırım. Doktorum kan sulandırıcı aspirin olabilir belki dedi. Benim de c677T olanda heterozigot çıktı. Sağlıkla alırsın inşAllah kucağına..
Amin çok teşekkürler. Bugün internetten sipariş verdim test. Bir kaç forumda da okudum bakalım Allah’ın izniyle nasip olur bana da. Sizin de gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin.
Günlerdir bakıyordum Ağustos topiği niye açılmıyor diye:). Bende açmak istemedim belki tutmazsa üzülürüm diye. Bugün yine bakayım dedim açıldığını görünce çok sevindim. Uğurlu gelir inşAllah. Rabbim aratmasın
Allah tez zamanda verir inşAllah. Güzel haberler alırız birlikte..
heterozigot olunca taşıyıcı olup pıhtılaşmaya sebep olmuyormuş sanırım. Doktorum kan sulandırıcı aspirin olabilir belki dedi. Benim de c677T olanda heterozigot çıktı. Sağlıkla alırsın inşAllah kucağına..
Amin çok teşekkürler. Bugün internetten sipariş verdim test. Bir kaç forumda da okudum bakalım Allah’ın izniyle nasip olur bana da. Sizin de gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin.
Günlerdir bakıyordum Ağustos topiği niye açılmıyor diye:). Bende açmak istemedim belki tutmazsa üzülürüm diye. Bugün yine bakayım dedim açıldığını görünce çok sevindim. Uğurlu gelir inşAllah. Rabbim aratmasın
Ben sonucu ilk öğrendiğimde baya araştırmıştım sağlık siteleri falan var oralara bakabilirsin.Yaaa bu tasiyici konusunu dememisti kimse bana . Ama neden diger doktor var dedi ki
Çok teşekkür ederim..Amin uğurlu gelir inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.
Sevgiler..
Deger 1000-1500 arasi olunca kese belli oluyor canim 2 günde bir kan ver ona göre git :)Kızlar merhaba ben de dün ve bugün gebelik testi yaptım dün çok silik çizgi çıktı. Bugün birazcık daha koyulaştı. Bugün kan verdim 65.5 çıktı adetime 4 gün var. Şimdi ben ne zaman doktora gitmeliyim sizce? Şimdi gitsem kese filan göremiycek tabii ama. Beklemeli miyim karar veremedim. İlk gebeliğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şimdi?
Tamam canım çok teşekkür ederim:)Deger 1000-1500 arasi olunca kese belli oluyor canim 2 günde bir kan ver ona göre git :)
Adet dongun kac gun canım ? Gec dollenme olmus olabilir ? Sen biraz bekle . Testlerde yanlış olabiliyor bana 2 ay once oldu test pozitif kan negatiftiHerkese merhaba. BAT'ım yarın. Bugün dayanamadim idrar testi yaptım çünkü bütün belirtileri yaşıyorum ve bu ay tam zamanında birliktelik yaşadığımızı düşünüyorum. Silik ikinci çizgi cıktı idrar testinde tabi ben çok sevindim ve çok emin olarak hastaneye gidip kan verdim. Ama kan sonucum 2.05. Laboratuvar görevlisi negatif pozitif diyemem ben doktor yorumlayabilir dedi başka bir şey demedi aslında bu sonuç negatif ama bilemedim. Ve bazen regl olacakmışım gibi geliyor sonra hemen geçiyor. Bu durumdan hiç bir şey anlamadım
27-28 gün değişiyor son zamanlarda duzensizdi. 23 günde de olduğum oldu. Zaten bir kaybım var. Şubatta kürtaj oldum. O da geç döllenme olmuştu acaba yine mi Öyle oldu diye de düşünmeden duramıyorum. Senin de daha önce idrar pozitif kan negatif mi cıktı canım?Adet dongun kac gun canım ? Gec dollenme olmus olabilir ? Sen biraz bekle . Testlerde yanlış olabiliyor bana 2 ay once oldu test pozitif kan negatifti
Aaa ona ragmen hamile miydin peki?Adet dongun kac gun canım ? Gec dollenme olmus olabilir ? Sen biraz bekle . Testlerde yanlış olabiliyor bana 2 ay once oldu test pozitif kan negatifti
Yok kan 0.37 cikti. Evde tekrar baska gebelik testi yaptim o da negatofti yani ilk test bozuktu. Simdi daha yeni hamileyim canım Allahin izniyle :) daha kese kalp atışı icin gidecegim cok yeniAaa ona ragmen hamile miydin peki?
Hayırlı olsun canim , sağlıkla tamamina ersin inşallah:) yani 2.05 çok düşük değer o değerde idrarda gözükmesi de çok mantıklı değil gibi.Yok kan 0.37 cikti. Evde tekrar baska gebelik testi yaptim o da negatofti yani ilk test bozuktu. Simdi daha yeni hamileyim canım Allahin izniyle :) daha kese kalp atışı icin gidecegim cok yeni
Bu arada bir şey daha soracağım o bozuk çıkan testin markasını hatırlıyor musun? Alakasız olacak ama ben markadan şüpheleniyorum.Yok kan 0.37 cikti. Evde tekrar baska gebelik testi yaptim o da negatofti yani ilk test bozuktu. Simdi daha yeni hamileyim canım Allahin izniyle :) daha kese kalp atışı icin gidecegim cok yeni
Canım hangi marka gebelik testini kullandıysan kullanma talimatına bak orada yazar. Ben laboquick kullandım onun kullanma talimatında 20’nin üzerine duyarlıdır diyor mesela. İnşallah vardır geç döllenmedir. Yoksa da en kısa zamanda nasip eder Allah canım sağlıklı bir şekildeHayırlı olsun canim , sağlıkla tamamina ersin inşallah:) yani 2.05 çok düşük değer o değerde idrarda gözükmesi de çok mantıklı değil gibi.
Bebetime kullandım canım ama araştırınca öğrendim genelde yanlış pozitif çıkarıyormuş yine hüsran olacak galibaCanım hangi marka gebelik testini kullandıysan kullanma talimatına bak orada yazar. Ben laboquick kullandım onun kullanma talimatında 20’nin üzerine duyarlıdır diyor mesela. İnşallah vardır geç döllenmedir. Yoksa da en kısa zamanda nasip eder Allah canım sağlıklı bir şekilde
Evde o daha atmadim üzerinde varsa bakip yazayim sana canım :) 1 saate geçerim eveBu arada bir şey daha soracağım o bozuk çıkan testin markasını hatırlıyor musun? Alakasız olacak ama ben markadan şüpheleniyorum.
Tamamdır teşekkür ederim canım:)Evde o daha atmadim üzerinde varsa bakip yazayim sana canım :) 1 saate geçerim eve
daha once kan testi yapıp da negatif sonuc aldıgınızda degerler kactı mesela? Yani daha once 0.15 filan cıkıyor ve simdi 2.05 cıktıysa belki yeni salgılanmaya baslamıstır. ben bir kac kez negatif sonuc aldıgımda hep degerlerim sıfır küsürdü misal.Herkese merhaba. BAT'ım yarın. Bugün dayanamadim idrar testi yaptım çünkü bütün belirtileri yaşıyorum ve bu ay tam zamanında birliktelik yaşadığımızı düşünüyorum. Silik ikinci çizgi cıktı idrar testinde tabi ben çok sevindim ve çok emin olarak hastaneye gidip kan verdim. Ama kan sonucum 2.05. Laboratuvar görevlisi negatif pozitif diyemem ben doktor yorumlayabilir dedi başka bir şey demedi aslında bu sonuç negatif ama bilemedim. Ve bazen regl olacakmışım gibi geliyor sonra hemen geçiyor. Bu durumdan hiç bir şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?