2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa bu tasiyici konusunu dememisti kimse bana . Ama neden diger doktor var dedi ki

Amin uğurlu gelir inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.
Sevgiler..

Kızlar merhaba ben de dün ve bugün gebelik testi yaptım dün çok silik çizgi çıktı. Bugün birazcık daha koyulaştı. Bugün kan verdim 65.5 çıktı adetime 4 gün var. Şimdi ben ne zaman doktora gitmeliyim sizce? Şimdi gitsem kese filan göremiycek tabii ama. Beklemeli miyim karar veremedim. İlk gebeliğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şimdi?

Deger 1000-1500 arasi olunca kese belli oluyor canim 2 günde bir kan ver ona göre git :)

Herkese merhaba. BAT'ım yarın. Bugün dayanamadim idrar testi yaptım çünkü bütün belirtileri yaşıyorum ve bu ay tam zamanında birliktelik yaşadığımızı düşünüyorum. Silik ikinci çizgi cıktı idrar testinde tabi ben çok sevindim ve çok emin olarak hastaneye gidip kan verdim. Ama kan sonucum 2.05. Laboratuvar görevlisi negatif pozitif diyemem ben doktor yorumlayabilir dedi başka bir şey demedi aslında bu sonuç negatif ama bilemedim. Ve bazen regl olacakmışım gibi geliyor sonra hemen geçiyor. Bu durumdan hiç bir şey anlamadım

Adet dongun kac gun canım ? Gec dollenme olmus olabilir ? Sen biraz bekle . Testlerde yanlış olabiliyor bana 2 ay once oldu test pozitif kan negatifti

Adet dongun kac gun canım ? Gec dollenme olmus olabilir ? Sen biraz bekle . Testlerde yanlış olabiliyor bana 2 ay once oldu test pozitif kan negatifti
27-28 gün değişiyor son zamanlarda duzensizdi. 23 günde de olduğum oldu. Zaten bir kaybım var. Şubatta kürtaj oldum. O da geç döllenme olmuştu acaba yine mi Öyle oldu diye de düşünmeden duramıyorum. Senin de daha önce idrar pozitif kan negatif mi cıktı canım?

Yok kan 0.37 cikti. Evde tekrar baska gebelik testi yaptim o da negatofti yani ilk test bozuktu. Simdi daha yeni hamileyim canım Allahin izniyle :) daha kese kalp atışı icin gidecegim cok yeni
Hayırlı olsun canim , sağlıkla tamamina ersin inşallah:) yani 2.05 çok düşük değer o değerde idrarda gözükmesi de çok mantıklı değil gibi.

Yok kan 0.37 cikti. Evde tekrar baska gebelik testi yaptim o da negatofti yani ilk test bozuktu. Simdi daha yeni hamileyim canım Allahin izniyle :) daha kese kalp atışı icin gidecegim cok yeni
Bu arada bir şey daha soracağım o bozuk çıkan testin markasını hatırlıyor musun? Alakasız olacak ama ben markadan şüpheleniyorum.

Hayırlı olsun canim , sağlıkla tamamina ersin inşallah:) yani 2.05 çok düşük değer o değerde idrarda gözükmesi de çok mantıklı değil gibi.
Canım hangi marka gebelik testini kullandıysan kullanma talimatına bak orada yazar. Ben laboquick kullandım onun kullanma talimatında 20’nin üzerine duyarlıdır diyor mesela. İnşallah vardır geç döllenmedir. Yoksa da en kısa zamanda nasip eder Allah canım sağlıklı bir şekilde

Bebetime kullandım canım ama araştırınca öğrendim genelde yanlış pozitif çıkarıyormuş yine hüsran olacak galiba aminnn isteyen herkese inşallah

Bu bahsedilen değerler hcg dimi yanlış anlamadıysam? Ben geçen hafta kan testi yaptırdığımda aile hekiminde değerim 1147 çıktı. Benim gebeliğim acaba 1 Aydan fazla mı bu konuda bilgisi olan var mı ?

daha once kan testi yapıp da negatif sonuc aldıgınızda degerler kactı mesela? Yani daha once 0.15 filan cıkıyor ve simdi 2.05 cıktıysa belki yeni salgılanmaya baslamıstır. ben bir kac kez negatif sonuc aldıgımda hep degerlerim sıfır küsürdü misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…