- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
Ya ciddi misin çok heycanlandim bende yarin versem çıkar mi canimCizgi var benimde boyleydi hatta biraz daha silikti foto da belli olmuyordu. Kan verdim 7 cikti deger adete 5 gun varken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ciddi misin çok heycanlandim bende yarin versem çıkar mi canimCizgi var benimde boyleydi hatta biraz daha silikti foto da belli olmuyordu. Kan verdim 7 cikti deger adete 5 gun varken
Ben 3 test ile yaptim hepsinde o hafif cizgi cikti canim ama ben hayal ediyorum sanmistim esim bakti o da var deyince kan verdim erkendi cooook ama icim rahat etmezdi resmen 3 haftalikken :) ögrendim ama tabi artis olmasi kese kalp atisi vs daha 2 hafta var :). Bugun de kan verdin sonucu yarin alcam persembede verecem. Yumurtlama takibi yapmıştım ben ovulasyonda cift cizgiden sonra 11. Günde 7 cikti deger. Dün yaniYa ciddi misin çok heycanlandim bende yarin versem çıkar mi canim
Hayırlı olsun canım benim bende yumurtlama günümde iliski yaşadım kacirmadim insallah bu kez olurBen 3 test ile yaptim hepsinde o hafif cizgi cikti canim ama ben hayal ediyorum sanmistim esim bakti o da var deyince kan verdim erkendi cooook ama icim rahat etmezdi resmen 3 haftalikken :) ögrendim ama tabi artis olmasi kese kalp atisi vs daha 2 hafta var :). Bugun de kan verdin sonucu yarin alcam persembede verecem. Yumurtlama takibi yapmıştım ben ovulasyonda cift cizgiden sonra 11. Günde 7 cikti deger. Dün yani
Yalnız benim 2ay önce ayni böyle silik çizgi oldu kanda negatif çıktı korkuyorum yine aynisi olcak diyeHayırlı olsun canım benim bende yumurtlama günümde iliski yaşadım kacirmadim insallah bu kez olur
inan ki 2 ay once bana da oldu :) ama tek idrar testi ile yapip hastaneye gittim 0.37 cikti sonra eve geldim baska idrsr testinde yaptim negatif cikti bozuk test denk gelmis bana yani :)Yalnız benim 2ay önce ayni böyle silik çizgi oldu kanda negatif çıktı korkuyorum yine aynisi olcak diye
Sen yarın sabah tekrar yap gör bak daha belirgin çıkacakYalnız benim 2ay önce ayni böyle silik çizgi oldu kanda negatif çıktı korkuyorum yine aynisi olcak diye
Ay çok iyi ya insallah benimde seninki gibi olur çok umutluyuminan ki 2 ay once bana da oldu :) ama tek idrar testi ile yapip hastaneye gittim 0.37 cikti sonra eve geldim baska idrsr testinde yaptim negatif cikti bozuk test denk gelmis bana yani :)
O ilginçmiş :) anladım canım hayırlısıyla güzel geçsin insallahCanım birde üst bacak arka kisimlarda cekme gibi bise oldu huzursuzluk vardo
Canim silik var sanki. 2-3 gün bekle kan testi yaptir. Benim bat 24 kasımdı dün gebelik testinde silik cizgi gorunce kan verdim deger yukselecek mi diye kontrol edecegiz. Ama adete 5 gün varken 7 cıktı . Allah nasip ederse ağustos annesiyim
Ben de görüyorum sanki belli belirsiz bir çizgi. Yine de umutlandirmak istemem hayal kirikligi daha kotu oluyor çünkü :) peki hiç bir belirti var mı hamilelikle ilgili?
Canim bence baska bir markayla dene bugun tekrar miratechle cizgi cikan biri hamile olmadigini ogrendi banada olmuştu bu markaya pek guvenmiyorum
4 gün daha var bata öylesine yaptım bi baktım azıcık çıktı sasırdım inanamadım yalnız 2 ay önce de silik çizgi çıkmıştı kanda negatif sonucunu aldım yine aynisi olur diye korkuyorum
Bu sabah yaptım negatif çıktıSanki silik çizgi var.
Benim testler dalga geciyo ya artık valla yoruldum varmı yok mu düşünmektenKızlar bende biraz önce test yaptim yine negatif , bata 4 gün var..bakalim ağustos annesi olabilecek miyim..
Bat neydi canım? Yarin ya tekrsrla ya da bat ı bekle. Insallah hamilesindirBu sabah yaptım negatif çıktı
Bat 25 Kasım belirti falanda kayboldu bende negatifi görünce demekki psikolojikmiş bu ay doktor kontrolüyle yumurtlama günümde iliski oldu hayit suyu falan içtim 2 hafta ise yaramadı galibaBat neydi canım? Yarin ya tekrsrla ya da bat ı bekle. Insallah hamilesindir