2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:) hatta yumurtlama tarihi de ayni :) ovulasyin testi kullandim bende :)

Evet tarihler aynı :) Ben de biraz sabırsız davrandım sanırım :) Teşekkür ederim. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah canım. Doktor kese için bir tarih verdi mi peki onu da sorayım :)
Doktora yarın gidecegim ben canim :) kan sonuclarimla gideyim dedim . Birsey görünmez ama tarih verir diye bide pihtilasma icin ilac vermesi icin gidecegim:)

Ağustos annesiyim bende inşallah bugün doktorun yaptığı ulturasyon muayenesinde çok minik henüz dedi ve birde detaylı ultrasyona yönlendirdi. Detaylı ultrasyon muayenesinde ise bebeğim için 5mm yani 6 hafta 3 gün embiyo yazıyor. Tahmini doğum tarihim sizce aguştos mu temmuz mu kızlar (sat 28ekim bu arada)

Son düzenleme:
Saglikla kavusun :) Son adet tarihiniz nedir:) detaylı ultrason nedir erken zamanlarda yapıldığını hiç duymamıştım. Imzanız 4 hafta detayli sonucu 6+3 . O nasıl oluyor ne dedi doktorunuz

Saglikla kavusun :) Son adet tarihiniz nedir:) detaylı ultrason nedir erken zamanlarda yapıldığını hiç duymamıştım. Imzanız 4 hafta detayli sonucu 6+3 . O nasıl oluyor ne dedi doktorunuz
5 mm embriyo için 6 haftalım yazmışlar ama ben bu dönemde adet gördüm her zamanki yoğunlukta kanamam oldu hatta ??

Eklentiler

• C6198732-9C3D-4D47-A76A-933832311C02.jpeg
    262,2 KB · Görüntüleme: 166
Saglikla kavusun :)demekki son adet tarihinzden once hamile kalmissiniz
Az önce doktorumda aynı şeyi Söyledi. Bende bir ağustos annesi olmak istiyordum ama kısmet temmuzmuş Allah kısmet ederse. İsteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşallah Allah :) kucağınıza sağ salim alırsınız inşallah bebeğinizi sizde

Merhaba anne adayları, gebe olanları kutluyorum. Bebek isteyenlere ise en kısa zamanda mis kokulu bir bebek diliyorum.

15 kasım yumurtlama tarihim. O gün gebe kalsam bugün çıkar mı kanda acaba?

Bu arada 2 oğlum var ve plansız bir gebelik olacak varsa.

3. Evet. 2 oğlum var 3 ve 2 yaşlarında... Zaten çok zor bir de bebek düşüncesi beni korkutuyor ama sanki test yapıp negatif çıksa da üzülücem gibi geliyor.

3. Evet. 2 oğlum var 3 ve 2 yaşlarında... Zaten çok zor bir de bebek düşüncesi beni korkutuyor ama sanki test yapıp negatif çıksa da üzülücem gibi geliyor.
Maşallah Allah ömür versin küçüklerimi daha cnm .. ama varsada şakın üzülme onun bir tırnagı için nelerini vermek isteyenlere var .. bundan sonrasına dikkat edersin kardeş sevgisiyle büyürler kıskançlık bilmeden

Bakalım ben de merak içindeyim. Eşim çok olumsuz bakıyor . Ama her zamanki gibi son kararı ben veririm. Bir de kız gelse fena da olmaz hani :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…