• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle canım hiç öyle hayal etmiyordum gerçekten işini hakkıyla yapmak ne kadar zor olabilir bilmiyorum

Birde ben adette olmuştum 7 kasımda ben olmadı diye üzülürken meğerse hamileymişim :anneadayı::KK48:

Rabbim nasip edince zamanını hiç bilemiyoruz canm inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız :KK68:

Yaaa ben dış gebelikten çok korkuyorum siz de var mı böyle bir korku :KK43:
Ben de 1 2 yerde gördüm bu olayı korkuyrm ama diş gebelik sağlıklı değilse oluyrms. Rabbim bir can verecekse verecek inşllah bizlere hep olumlu düşünmeye calsalm

Merhaba kızlar Allah izin verirse ben de ağustos annesiyim öğreneli bir hafta oldu dün keseye gördük çok şükür 25 Aralık’ta tekrar çağırdı bebeği de görebilmek için progestan Verdi folik Asst ve vitamin ilaçları kullanıyorum İnşallah bebeklermizi Sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim:anneadayı::KK200:
Vitamin ilaci olarak ne verdi doktorunuz?

Kızlar sizdede oldu mu böyle birsey ben tam bi tatlı delisiyimdir normalde hergün çikolata olsun şerbetli tatlı olsun son bir haftadır tatlı yiyemiyoruz hatta nerdeyse midemi bulandırıyor sürekli tuzlu acı ekşi yemek istiyorum
Aynen canim bende normalde cok ama cok tatli yerim ama bu ara surekli eksi istiyor canim. Her seye limon sikasm geliyor. Eksi isteyince kiz bebek olur derler ama asli var mi bilmiyorum

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum :KK43: yasayan var mi aranizda lutfen çok acil cevap
Çok geçmiş olsun. Son durum nedir?

Bnmde ara ara oluyo mide bulantm.
Bnmde migrenm var çok şükür hamilelikte şimdiye kadar hiç tutmadı. İnşallah tutmazda. Arada hafif baş agrısı oluyo ama
İnşallah hiç de olmaz migren atağı. Kızımda ben hastanede yatmıştım bu yüzden :deli:hafif ağrılar oluyor dediğin gibi

Çok geçmiş olsun. Son durum nedir?

İnşallah hiç de olmaz migren atağı. Kızımda ben hastanede yatmıştım bu yüzden :deli:hafif ağrılar oluyor dediğin gibi
Suanlik bisi yok ama tedirginim her an bisi olcak diye :( asiri bi kanamam olmadi en fazla iki damla

Merhaba kizlar. Benim 2. Bebegim olacak ve yine cok heyecanliyim. Hemen zaman gecsin kalp atışını duyayim istiyorum.

Herkese merhaba, bende 4 gün önce idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. Adetim gecikti kasık ve belimde şiddetli ağrılarım vardı ve göğüslerimde ağrı ve kaşıntı. Dün kan verdim bugün sonucu aldım fakat doktorum yoktu gösteremedim. Beta hcg 3665. Hemşire hamilesiniz dedi. Yani bende ağustos annesi olucam Rabbim izin verirse. Ilk hamileliğim 7. Haftasında düşükle sonuçlandı. Bu ikinci hamileliğim. Çok etkilenmediğimi düşünürdüm ama anladım ki baya etkilenmişim. Aklım çıkıyor bişey olacak diye. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum kanamam var mı diye. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Allahım hayırlısını versin inşallah.

Herkese merhaba, bende 4 gün önce idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. Adetim gecikti kasık ve belimde şiddetli ağrılarım vardı ve göğüslerimde ağrı ve kaşıntı. Dün kan verdim bugün sonucu aldım fakat doktorum yoktu gösteremedim. Beta hcg 3665. Hemşire hamilesiniz dedi. Yani bende ağustos annesi olucam Rabbim izin verirse. Ilk hamileliğim 7. Haftasında düşükle sonuçlandı. Bu ikinci hamileliğim. Çok etkilenmediğimi düşünürdüm ama anladım ki baya etkilenmişim. Aklım çıkıyor bişey olacak diye. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum kanamam var mı diye. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Allahım hayırlısını versin inşallah.
Hayırlı olsun. Inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. :dua:

Canım şöyle düşün sağlıklı olmadığı için önceki hamilelk sonlanms içini ferah tut. Rabbimin izni ile bu sağlıklı olacak de telkine et kendini. Hamileler için dualar var vesvese gelince onları oku. Rabbim hep güzel şeyler geçirsin aklından.

Ben de 1 2 yerde gördüm bu olayı korkuyrm ama diş gebelik sağlıklı değilse oluyrms. Rabbim bir can verecekse verecek inşllah bizlere hep olumlu düşünmeye calsalm

Aynen canım ah benim şu evhamların çift çizgiyi gördüm İnan sevinemedim bile sürekli içimde bir korku ya dış gebelikse ya kimyasalsa önüne geçemiyorum bu korkunun değerimde yükseldi ama yine de korkuyorum yani. Güzel düşünelim doğru söylüyorsun daha birbirimize cinsiyeti söyleyeceğiz değil miii :)
Iyi düşünelim ıyi olsun canım stres yapmamak lazım. Hayırlı olanı biz bilemiyoruz malesef
Resmeennn iyi düşünme özürlüyüm yaaa insan oturur araştırır ilk zamanlar nasıl beslenmeliyim bebeğime ne iyi gelir ben dış gebelik kimyasal gebelik araştırıyorum keseyi de 1 hafta sonra görebilirim ancak değer o zaman artmış olur ama yine de insan korkuyor .

Değerin çok güzel Canım doktora gidersen keseyi görürsün 1000 üzeri olduğunda kese görülme ihtimali oluyormuş artık. Stres yapma ben hiç gebelik geçirmediğim halde korkuyorum sen geçirmişsin korkman normal ama senin için de benim için de Korkunun ecele faydası Yok güzel düşünelim güzel olsun:)

Benim bugun 2. Kontrolüm olacak gecen hafta gebeligin riskli demisti bakalim insallah bu hafta güzel seyler söyler
İnşallah güzel sonuçlar alırsın neden riskli demişti acaba bir de kontrollere ne zaman başladınız acaba :) güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz

Back