• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canim battan sonra evlilik yildonmmmz:KK66: o zamana kan tahlili de kesinleşir inşallah. Bir yandan nasip sürpriz yaparm diye dusynrm:KK66: siz nasıl soylednz
Çok güzelmiş inş yolunda gider hersey ben testte çift çizgiyi &örünce direk aradım ama sen böyle güzel bir haberi böyle güzel bir zmnda daha özel bir şekilde söyle çok güzel denk gelmiş

Evet canim battan sonra evlilik yildonmmmz:KK66: o zamana kan tahlili de kesinleşir inşallah. Bir yandan nasip sürpriz yaparm diye dusynrm:KK66: siz nasıl soylednz
Testi içine koyup "sana zarf gelmiş"deyip verdim.Şok oldu

Eklentiler

• IMG_20181211_125001.jpg
    IMG_20181211_125001.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 45
Çok güzelmiş inş yolunda gider hersey ben testte çift çizgiyi &örünce direk aradım ama sen böyle güzel bir haberi böyle güzel bir zmnda daha özel bir şekilde söyle çok güzel denk gelmiş
surpriz yapan biri ve yapilmasna da baylyr. Bana da ilk ay demsti sürpriz isterim diye üzerinden bir kaç ay geçti;) hatta bir gün bekledgi sınav sonucu için mesaj attm bekledgn bir sonuç var çok sevincksn dedim okuldaydı bagirmamak için zor tutms kendini hamileym sanmisti ;) evlklk yildnmnu degerlndrcm insallah

Kaçıncı haftadan sonra diyetisyene gitmek lazım acaba? Ben cok kilo almak istemiyorum diyetisyen kontrolünde gecirmek istiyorum hamileligi :KK17:ama daha erken mi acaba diyorum[/QUOTE

Canım bende şeker çıkıyor. Oyuzden diyetisyene gidiyorum.

Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum

Ne ilacı kullanıyorsun

Selam sevgili ağustos anneleri.Aranıza bugün katıldım.4 senedir beklenen gebelik bugün geldi.2.çocuğum olacak inşallah.Geçen sene 1 düşük yaşadım.Kızım 10 yaşında.Allahım dileyen herkese nasip etsin.Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Gözün aydın canim.

Merhaba arkadaşlar dün 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim fakat doktor ne en son adet tarihini sordu ne kilo ölçümü hiçbirşey yapmadı ultrasonla baktı kese görünüyor ve kanda gebelik çıkacakmı diye sadece kan testi yaptı kanda da görünüyor gebelik dedi hepsi bu kadar ağzından cımbızla laf almaya çalıştım resmen ilk hamileliğim sonuçta hiç bişey demedi :skandal:10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama başka doktora gideceğim :KK34: Böyle bişey yaşayan oldumu :110:

Keseyi gördüyse neden kan istedi anlamadim

Bilmiyorum ki bişey de söylemiyor :işsiz:b12 d vitamini vs bakacakmısınız diyorum onlara daha var diyor onlara baksa neyse garantilemek istedi herhalde :KK48:

Tecrübeli annelere bir sorum var acaba ilk üç ay içindeyken hiç ilaç kullanan oldu mu? Ben kullanıyorum iki gündür ama çok korkuyorum

Doktor çok gerekli durumlarda veriyor. Dr kontrolünde kullanılıyor yani

merhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acaba :110: aynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi bana

Benim de kızımda 2000lerdeydi alttan bakmıştı.hatta değerin yüksek ikiz olabilir demişti ama yine de alttan bakmıştı :)

hayırlı olsun canım hamileliğin hoşgeldinn :KK200::anneadayı::anneadayı: bende iki test yapıp ikisinde de pozitif çıkmıştı. Bence sende hamilesinn arka arkaya aynı çıkacağını sanmıyorum çünkü.. Ben hissediyorum bebeğim benimle bence olumsuz düşünceleri at bi kenara tadını çıkar:KK200: kanda da yüksek ihtimal çıkıcak zaten :KK48:

Ay inşallah 8 aydır bekliyoruz inanamıyorum galiba :)
Senin de hayırlı olsun bu arada :anneadayı::KK66:

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum :KK43: yasayan var mi aranizda lutfen çok acil cevap

12.haftaya kadar kanama çoğu kadında oluyor. Progestan veriyorlar hap olarak veya iğne olarak. Benimde 6. Hafta ve 10.hafta olmuştu kanamalarım hap kullanmıştım

12.haftaya kadar kanama çoğu kadında oluyor. Progestan veriyorlar hap olarak veya iğne olarak. Benimde 6. Hafta ve 10.hafta olmuştu kanamalarım hap kullanmıştım
Aynn cnm gunde iki defa progestan iciyorum siddetli bi kanama olmadi cok sukur ama yinede korkutuyo :( doktor ne demisti neden olarak benim kese etrafindada kanama yokmus

Back