- 28 Mart 2018
- 5.190
- 12.593
- 248
Internttn dualar gördüm onlara başlıcam nasipse bugünAynen canım ah benim şu evhamların çift çizgiyi gördüm İnan sevinemedim bile sürekli içimde bir korku ya dış gebelikse ya kimyasalsa önüne geçemiyorum bu korkunun değerimde yükseldi ama yine de korkuyorum yani. Güzel düşünelim doğru söylüyorsun daha birbirimize cinsiyeti söyleyeceğiz değil miii :)
Resmeennn iyi düşünme özürlüyüm yaaa insan oturur araştırır ilk zamanlar nasıl beslenmeliyim bebeğime ne iyi gelir ben dış gebelik kimyasal gebelik araştırıyorum keseyi de 1 hafta sonra görebilirim ancak değer o zaman artmış olur ama yine de insan korkuyor .
Değerin çok güzel Canım doktora gidersen keseyi görürsün 1000 üzeri olduğunda kese görülme ihtimali oluyormuş artık. Stres yapma ben hiç gebelik geçirmediğim halde korkuyorum sen geçirmişsin korkman normal ama senin için de benim için de Korkunun ecele faydası Yok güzel düşünelim güzel olsun:)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın neden riskli demişti acaba bir de kontrollere ne zaman başladınız acaba :) güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz