• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım ah benim şu evhamların çift çizgiyi gördüm İnan sevinemedim bile sürekli içimde bir korku ya dış gebelikse ya kimyasalsa önüne geçemiyorum bu korkunun değerimde yükseldi ama yine de korkuyorum yani. Güzel düşünelim doğru söylüyorsun daha birbirimize cinsiyeti söyleyeceğiz değil miii :)

Resmeennn iyi düşünme özürlüyüm yaaa insan oturur araştırır ilk zamanlar nasıl beslenmeliyim bebeğime ne iyi gelir ben dış gebelik kimyasal gebelik araştırıyorum keseyi de 1 hafta sonra görebilirim ancak değer o zaman artmış olur ama yine de insan korkuyor .

Değerin çok güzel Canım doktora gidersen keseyi görürsün 1000 üzeri olduğunda kese görülme ihtimali oluyormuş artık. Stres yapma ben hiç gebelik geçirmediğim halde korkuyorum sen geçirmişsin korkman normal ama senin için de benim için de Korkunun ecele faydası Yok güzel düşünelim güzel olsun:)

İnşallah güzel sonuçlar alırsın neden riskli demişti acaba bir de kontrollere ne zaman başladınız acaba :) güzel haberlerinizi bekliyoruuzzz
Internttn dualar gördüm onlara başlıcam nasipse bugün;)

Ayyyy bende gebelik takvimi ekledim daha minnoşumun kesesini bile görmedim :) inşallah güzel haberlerle gel bekliyoruuzz değerini :)
Susam tanesi kadarmış şimdi senin minnoş annesi. Hamile olma duygusu bu kadar guzelken bebeğimiz olunca ne guzel olur inşallah. Benim ilk bebeğim olacak nasip olursa, aguststn beri istyrdk.

Susam tanesi kadarmış şimdi senin minnoş annesi. Hamile olma duygusu bu kadar guzelken bebeğimiz olunca ne guzel olur inşallah. Benim ilk bebeğim olacak nasip olursa, aguststn beri istyrdk.
Benim de ilk olacak 2 yıldır evliyiz kocam anca ikna oldu Eylül’den beri deniyoruz bu 3.denemeydi. İnşallah hayalimdeki gibi olur kalbimden hep olursa Aslan burcu erkeği ya da Başak burcu kızı olsun diye geçiyordu inşallah rabbim gönlümdekini hayırlım kılar :) babamız da 18 Ağustos doğumlu bizim minnoşta sağ Salim gelirse babasına yakın tarihlerde gelecek :)

Benim de ilk olacak 2 yıldır evliyiz kocam anca ikna oldu Eylül’den beri deniyoruz bu 3.denemeydi. İnşallah hayalimdeki gibi olur kalbimden hep olursa Aslan burcu erkeği ya da Başak burcu kızı olsun diye geçiyordu inşallah rabbim gönlümdekini hayırlım kılar :) babamız da 18 Ağustos doğumlu bizim minnoşta sağ Salim gelirse babasına yakın tarihlerde gelecek :)
Ben de aslan burcuyum eşim yengeç ;) şimdi kan tahlile gdyrm inşallah iyi çıkar :)

Merhaba arkadaşlar dün 5+3 günlük hamile olduğumu öğrendim fakat doktor ne en son adet tarihini sordu ne kilo ölçümü hiçbirşey yapmadı ultrasonla baktı kese görünüyor ve kanda gebelik çıkacakmı diye sadece kan testi yaptı kanda da görünüyor gebelik dedi hepsi bu kadar ağzından cımbızla laf almaya çalıştım resmen ilk hamileliğim sonuçta hiç bişey demedi :skandal:10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama başka doktora gideceğim :KK34: Böyle bişey yaşayan oldumu :110:

Doktorun cok ilgisizmiş başka doktora git bence. Bu arada hayırlı olsun:)

Artık duyarsınız kızlar 6. Haftayı doldurunca duyulmaya başlanıyormuş. Ben de ses kaydı yapmıstım açıp açıp dinliyorum :KK51:
yaa ne güzel düşünmüşsünüz. Benim aklıma gelmedi hiç :) ben geçen hafta görmüştüm. Dün de duydum kalp atışlarını :)

Kızlar günaydın inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.. ben 2018 Eylül annesiyim size ablam için yazıyorum ... hamile olduğunu bat günü öğrendi değeri 1927 idi.. bat ın 3. Günü kese göründü ne zaman bebek görünür... bi de değeri düşmez dimi... şimdiden teşekkürler:rapci:

Kızlar günaydın inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.. ben 2018 Eylül annesiyim size ablam için yazıyorum ... hamile olduğunu bat günü öğrendi değeri 1927 idi.. bat ın 3. Günü kese göründü ne zaman bebek görünür... bi de değeri düşmez dimi... şimdiden teşekkürler:rapci:
benim bat günü 300 küsürdü inşallah düşmez güzel bir değerle başlamış.1 hafta sonra bebeği görürsünüz inşallah gçrmezse de vajinal baktırabilir.

Back