- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Teşekkürler canımbenim bat günü 300 küsürdü inşallah düşmez güzel bir değerle başlamış.1 hafta sonra bebeği görürsünüz inşallah gçrmezse de vajinal baktırabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımbenim bat günü 300 küsürdü inşallah düşmez güzel bir değerle başlamış.1 hafta sonra bebeği görürsünüz inşallah gçrmezse de vajinal baktırabilir.
Değer çok güzel darısı bizeAynıyız seninle :) benim de 2 gün önce hcg 3933 çıktı aile sağlığı merkezinde kan verdim. Haftaya gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diye :)
Günaydın. Cuma günü gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Eylülde bir düşük yapmıştım ve hastanede baya yıpranmıştım. O yüzden geç gitmek istedimgünaydın Sarya :) temmuz annelerinde de konuşmuştuk. Aramızda 2 gün var. sen de duyarsın bence. Ne zaman doktor kontrolün?
hem hayırlı olsun gözün aydın hem de geçmiş olsun canım.. enfeksiyona antibiyotik verdi mi?Merhaba arkadaşlar ben bugün tahlil sonucumu aldım. Son adet tarihim 2 kasımdı değerim 6024 çıktı sizce iyi mi? Ama doktor kanımın demirimin vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi. Birde idrarda enfeksiyon varmış baya yüksek. Bu durum beni çok korkuttu acaba yaşayan var mı
Merhaba arkadaşlar ben bugün tahlil sonucumu aldım. Son adet tarihim 2 kasımdı değerim 6024 çıktı sizce iyi mi? Ama doktor kanımın demirimin vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi. Birde idrarda enfeksiyon varmış baya yüksek. Bu durum beni çok korkuttu acaba yaşayan var mı
Ne güzel kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor ki ben yılbasından sonra gitcem bi problem çıkmazsa 3 hafta sonra gel dedi doktorumAynıyız seninle :) benim de 2 gün önce hcg 3933 çıktı aile sağlığı merkezinde kan verdim. Haftaya gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diye :)
Amin inş canımDeğer çok güzel darısı bize
Evet bana oyle dedi 1006ydi ille bakin dedim israr ettim bakti gorunmedi ama gebelik var 4.haftadasin dedi 2 hafta sonra gel dedi suan degerim3549 du 3 gun once simdi 2 kati olmustur herhalde esim sehir disinda onunla kalp atisina gitmek istiyorum ama nasil beklerim hic bilmiyorum 10 gun sonra gelecekmerhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acaba aynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi bana
bekle canım bi sorun olmadıkça, ancak o zaman duyulur bence..Evet bana oyle dedi 1006ydi ille bakin dedim israr ettim bakti gorunmedi ama gebelik var 4.haftadasin dedi 2 hafta sonra gel dedi suan degerim3549 du 3 gun once simdi 2 kati olmustur herhalde esim sehir disinda onunla kalp atisina gitmek istiyorum ama nasil beklerim hic bilmiyorum 10 gun sonra gelecek
Bence değerin iyi canm doktor da iyi dediyse sıkıntı yok Benin’de enfeksiyon var üromisin kullandım başka da bişe yapmadım şuan bol su içmek lazım
hem hayırlı olsun gözün aydın hem de geçmiş olsun canım.. enfeksiyona antibiyotik verdi mi?
bol su içmen lazım...
değerin iyi görünüyor.. demir için de ilaç vermiştir sanırım.
iyi yapmışsın o zaman güzel haberler alırsın inşallahGünaydın. Cuma günü gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Eylülde bir düşük yapmıştım ve hastanede baya yıpranmıştım. O yüzden geç gitmek istedim
İyi bi doktor bulman lazım kendine canm ztn düZenli olarak gideceksn artık çevrenden araştır aşırı stres yapma bence Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallahsorunda o zaten sağlık ocağına gittim ben aile hekimine. hiç bir yorum yapmadı şu kadar hamilesindir felan hiç bir bilgi vermedi ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmiyorum. değerler çok düşük idrarda enfeksiyon var dedi sadece ve korkuttu beni. bir sıkıntı olur mu dedim cevap vermedi bile
korkma canim. kadin dogum doktoruna git. o sana gerekli demir takviyesini verir. ayrica, idrar enf icin tek icimlik toz veriyorlar, korkma bir zarar olmaz. hemen gecer. bok su ic. ic camasirini sık degis ve mumkunse utule bir sure...sorunda o zaten sağlık ocağına gittim ben aile hekimine. hiç bir yorum yapmadı şu kadar hamilesindir felan hiç bir bilgi vermedi ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmiyorum. değerler çok düşük idrarda enfeksiyon var dedi sadece ve korkuttu beni. bir sıkıntı olur mu dedim cevap vermedi bile
İyi bi doktor bulman lazım kendine canm ztn düZenli olarak gideceksn artık çevrenden araştır aşırı stres yapma bence Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah
inşallah iyi bir doktor bulabilirim. Aslında çokta sık doktora gitmekte istemiyorum ama böyle problem olursa mecbur gidicem artıkk.
korkma canim. kadin dogum doktoruna git. o sana gerekli demir takviyesini verir. ayrica, idrar enf icin tek icimlik toz veriyorlar, korkma bir zarar olmaz. hemen gecer. bok su ic. ic camasirini sık degis ve mumkunse utule bir sure...
Bende çok gitmek istemiyorum ama merak ediyorum kalp atışını duymama az kaldı qünler qeçmiyo resmen o yüzden sürekli merak içindeyim