• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın Sarya :) temmuz annelerinde de konuşmuştuk. Aramızda 2 gün var. sen de duyarsın bence. Ne zaman doktor kontrolün?
Günaydın. Cuma günü gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Eylülde bir düşük yapmıştım ve hastanede baya yıpranmıştım. O yüzden geç gitmek istedim

Merhaba arkadaşlar ben bugün tahlil sonucumu aldım. Son adet tarihim 2 kasımdı değerim 6024 çıktı sizce iyi mi? Ama doktor kanımın demirimin vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi. Birde idrarda enfeksiyon varmış baya yüksek. Bu durum beni çok korkuttu acaba yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar ben bugün tahlil sonucumu aldım. Son adet tarihim 2 kasımdı değerim 6024 çıktı sizce iyi mi? Ama doktor kanımın demirimin vitaminimin çok düşük olduğunu söyledi. Birde idrarda enfeksiyon varmış baya yüksek. Bu durum beni çok korkuttu acaba yaşayan var mı
hem hayırlı olsun gözün aydın hem de geçmiş olsun canım.. enfeksiyona antibiyotik verdi mi?
bol su içmen lazım...
değerin iyi görünüyor.. demir için de ilaç vermiştir sanırım.

Bence değerin iyi canm doktor da iyi dediyse sıkıntı yok Benin’de enfeksiyon var üromisin kullandım başka da bişe yapmadım şuan bol su içmek lazım

Aynıyız seninle :) benim de 2 gün önce hcg 3933 çıktı aile sağlığı merkezinde kan verdim. Haftaya gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diye :)
Ne güzel kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor ki ben yılbasından sonra gitcem bi problem çıkmazsa 3 hafta sonra gel dedi doktorum

merhaba canım ultrason için 2000 ini geçmesi gerekiyorsa benim 2046 ıyken bu doktor neden alttan muayene etti acaba :110: aynbı belirtiler bende de var canım korkma doktor normal dedi bana
Evet bana oyle dedi 1006ydi ille bakin dedim israr ettim bakti gorunmedi ama gebelik var 4.haftadasin dedi 2 hafta sonra gel dedi suan degerim3549 du 3 gun once simdi 2 kati olmustur herhalde esim sehir disinda onunla kalp atisina gitmek istiyorum ama nasil beklerim hic bilmiyorum 10 gun sonra gelecek

Evet bana oyle dedi 1006ydi ille bakin dedim israr ettim bakti gorunmedi ama gebelik var 4.haftadasin dedi 2 hafta sonra gel dedi suan degerim3549 du 3 gun once simdi 2 kati olmustur herhalde esim sehir disinda onunla kalp atisina gitmek istiyorum ama nasil beklerim hic bilmiyorum 10 gun sonra gelecek
bekle canım bi sorun olmadıkça, ancak o zaman duyulur bence..

Bence değerin iyi canm doktor da iyi dediyse sıkıntı yok Benin’de enfeksiyon var üromisin kullandım başka da bişe yapmadım şuan bol su içmek lazım

sorunda o zaten sağlık ocağına gittim ben aile hekimine. hiç bir yorum yapmadı şu kadar hamilesindir felan hiç bir bilgi vermedi ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmiyorum. değerler çok düşük idrarda enfeksiyon var dedi sadece ve korkuttu beni. bir sıkıntı olur mu dedim cevap vermedi bile :KK43:

hem hayırlı olsun gözün aydın hem de geçmiş olsun canım.. enfeksiyona antibiyotik verdi mi?
bol su içmen lazım...
değerin iyi görünüyor.. demir için de ilaç vermiştir sanırım.

teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. toz verdim akşam bi bardak suya karıştır iç dedi birde yağ verdi. ama enfeksiyonun bir zararı olur mu bebeğe çok üzgünüm :KK43:

Kızlar merhaba :) avrupa yakasındayım ve kendime iyi bir dr arıyorum önerileriniz varmı ? Yardımcı olursanız çoook memnun olurum:KK36:
Şimdiden teşekkür ederim ❤ özel değil devlet hastnesi istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve dr var mı ?

sorunda o zaten sağlık ocağına gittim ben aile hekimine. hiç bir yorum yapmadı şu kadar hamilesindir felan hiç bir bilgi vermedi ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmiyorum. değerler çok düşük idrarda enfeksiyon var dedi sadece ve korkuttu beni. bir sıkıntı olur mu dedim cevap vermedi bile :KK43:
İyi bi doktor bulman lazım kendine canm ztn düZenli olarak gideceksn artık çevrenden araştır aşırı stres yapma bence Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah

korkma canim. kadin dogum doktoruna git. o sana gerekli demir takviyesini verir. ayrica, idrar enf icin tek icimlik toz veriyorlar, korkma bir zarar olmaz. hemen gecer. bok su ic. ic camasirini sık degis ve mumkunse utule bir sure...

İyi bi doktor bulman lazım kendine canm ztn düZenli olarak gideceksn artık çevrenden araştır aşırı stres yapma bence Allah ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah

inşallah iyi bir doktor bulabilirim. Aslında çokta sık doktora gitmekte istemiyorum ama böyle problem olursa mecbur gidicem artıkk.

inşallah iyi bir doktor bulabilirim. Aslında çokta sık doktora gitmekte istemiyorum ama böyle problem olursa mecbur gidicem artıkk.

Bende çok gitmek istemiyorum ama merak ediyorum kalp atışını duymama az kaldı qünler qeçmiyo resmen o yüzden sürekli merak içindeyim

korkma canim. kadin dogum doktoruna git. o sana gerekli demir takviyesini verir. ayrica, idrar enf icin tek icimlik toz veriyorlar, korkma bir zarar olmaz. hemen gecer. bok su ic. ic camasirini sık degis ve mumkunse utule bir sure...

teşekkür ederim. Zaten çok dikkat ediyorum temizliğe sürekli günlük ped değiştiriyorum temiz kalması için. evet doktorda bana toz vericem akşam iç bi bardak suyla dedi. umarım çabuk geçer. Birde ben değerlerden hiç bşy anlamadım enfeksiyon değeri hangisi oluyor acaba bilginiz var mı?

Bende çok gitmek istemiyorum ama merak ediyorum kalp atışını duymama az kaldı qünler qeçmiyo resmen o yüzden sürekli merak içindeyim

ya sizinle aramızda bir gün varmış ne kadar yakınız :emir_bebek: siz hiç kontrole gittiniz mi acaba ben henüz hiç gitmedim de. keseyi ve bebeği gördünüz mü. gitmişken hepsini göreyim istiyorum aslında.:KK17:

Back