• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne güzel minnoş mutlu olmuştur 🥰
Evett çok mutlu oldu salıncakta korktu biraz
Hafta sonu bizde avm nin oyun alınana götürdük. Evde akülü arabasının yüzüne bakmayan oğlum sen akülü arabaya binmek için ağladı. İlk defa gidince değişik geldi sanırım :)
Alışık değiller tabi. Bide diğer çocukları görünce daha cazip gelmiştir

Kizlar dün oyun atölyesine gittik gerçek efeyle tanıştım 😅 ilk defa cocuk gordu gayet sicakkanliydi ama cirkefti herkesin elinden oyuncak alıp vermezlerse itti vurdu o kısım ayri
Efe heryerde efe desene😄 Nasıldı memnun kaldınız mı?ücreti biraz fazla degilmi kuzum? Yeri nerde bu atölyenin?

Efe heryerde efe desene😄 Nasıldı memnun kaldınız mı?ücreti biraz fazla degilmi kuzum? Yeri nerde bu atölyenin?
En uygunu buydu daha varsa uygunu paylaş kuzum benimle gidelim birlikte beytepe oyun atölyesi beytepede bahçesi çok pisti köpek kemikleri pislikleri onun dışında öğretmen çok ilgili sayı azdi 4 kişi alıyorlar pandemi nedeniyle iyiydi

En uygunu buydu daha varsa uygunu paylaş kuzum benimle gidelim birlikte beytepe oyun atölyesi beytepede bahçesi çok pisti köpek kemikleri pislikleri onun dışında öğretmen çok ilgili sayı azdi 4 kişi alıyorlar pandemi nedeniyle iyiydi
Anladım canım ben hiç götürmedim daha bildiğim biyer yok valla şimdilik parkta çocuklarla oynuyoruz ama ilerde belki olabilir

Anladım canım ben hiç götürmedim daha bildiğim biyer yok valla şimdilik parkta çocuklarla oynuyoruz ama ilerde belki olabilir
Efeyi hiç parka bırakmadım yalan yok virus nedeniyle uzaktan izlettim biterse şu lanet virus inşallah oynayacak

Vayyy cocuk işçi 😅benim ki sıvar anladın sen yapmaz
Benimki her şeye karışır kaynana gibi. Benim viledama dokunmasın diye ona oyuncak vileda aldım, yine de benimkini istiyor, küçüğü bana veriyor. Süpürge yaptırmıyor zaten, elimden alıyor kendi süpürüyor. Yeni isteğimiz de, ben ocakta yemek karıştırırken kaşığı elimden almak için ağlıyor. Kendisi karıştıracakmış. Bir rahat yok bana yaaaa :KK48:

Benimki her şeye karışır kaynana gibi. Benim viledama dokunmasın diye ona oyuncak vileda aldım, yine de benimkini istiyor, küçüğü bana veriyor. Süpürge yaptırmıyor zaten, elimden alıyor kendi süpürüyor. Yeni isteğimiz de, ben ocakta yemek karıştırırken kaşığı elimden almak için ağlıyor. Kendisi karıştıracakmış. Bir rahat yok bana yaaaa :KK48:
Ay ne güzel kizzz

Back
X