• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eee hatunlar etkinlik önerisi alayım ya zaman geçmiyor her şeye sıkılıyorlar @Maggiore özellikle senin tavsiyelerini merak ediyorum
Oyun hamuru yaptım evde onunla bu ara oynuyor. Birde adeda kitaplarından almıştım ona biraz bakıyor. Ama çok kısa sürelerde. Artık nasıl oyalacagimi şaşırdım. Bugün parka çıktık ve 1 saatten fazla durduk bir sürü de çocuk vardı çok iyi geldi oğluma da bana da :)

Oyun hamuru yaptım evde onunla bu ara oynuyor. Birde adeda kitaplarından almıştım ona biraz bakıyor. Ama çok kısa sürelerde. Artık nasıl oyalacagimi şaşırdım. Bugün parka çıktık ve 1 saatten fazla durduk bir sürü de çocuk vardı çok iyi geldi oğluma da bana da :)
Hamur tarifi alabilirim 🥰

Eklentiler

• 20210312_182951.webp
    20210312_182951.webp
    31 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar dün oyun atölyesine gittik gerçek efeyle tanıştım 😅 ilk defa cocuk gordu gayet sicakkanliydi ama cirkefti herkesin elinden oyuncak alıp vermezlerse itti vurdu o kısım ayri
Bizde bu hafta oyun grubuna gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl tepki verecek oğlum merak ediyorum. Neler yaptınız ne kadar sürdü :)

Bizde bu hafta oyun grubuna gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl tepki verecek oğlum merak ediyorum. Neler yaptınız ne kadar sürdü :)
1.5 saat sürüyor şişe kapağı acmaca karton içine hayvan besleme kaşıkla makarna doldurma top oynama bahçede bu ilgilenme dk sürüyor malum

1.5 saat sürüyor şişe kapağı acmaca karton içine hayvan besleme kaşıkla makarna doldurma top oynama bahçede bu ilgilenme dk sürüyor malum
Anladım canım. Bizim gideceğimiz yerde hemen hemen aynı tarzda etkinlikler yaptırıyormus. Sorması ayıptır ne kadar fiyatı tabi ilden ile ve kuruma göre fiyat değişiyorda merakımdan soruyorum :)

Anladım canım. Bizim gideceğimiz yerde hemen hemen aynı tarzda etkinlikler yaptırıyormus. Sorması ayıptır ne kadar fiyatı tabi ilden ile ve kuruma göre fiyat değişiyorda merakımdan soruyorum :)
100 tl idi canim orda ne kadar ankarada 100 den başlıyor 200 tl çıkıyor saati

Back
X