• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dahası bildiğin gibi canım. Bu ara çok yoruluyorum. Ve vitamin degerlerim yerlerde. Ama oğluma kıyamıyorum emzirmeyi bırakmak istemiyorum. Üstüne alerjik durumlarımızı biliyorsun. Ayh Ayh diyorum sen anla devamını :)
Ya seçim senin ama bence sağlıklı anne yararlı anne mantığındayim ben dün itibariyle bıraktım sağımı 18.5 ay anne sutu aldi Allah bereket versin bu konu herkese göre değişiyor ama alması gerekenleri aldı dedi doktor beni cesaretlendiren oydu alerji zor Allah şifa versin

Ya seçim senin ama bence sağlıklı anne yararlı anne mantığındayim ben dün itibariyle bıraktım sağımı 18.5 ay anne sutu aldi Allah bereket versin bu konu herkese göre değişiyor ama alması gerekenleri aldı dedi doktor beni cesaretlendiren oydu alerji zor Allah şifa versin
Bence sağarak iyi bile dayandın maşallah.
Ben 13 aya kadar sağdım, işte iken içsin diye.
Sağım işi çok çok zor, hiç sevmedim ben.
Bakalım Haziran Temmuz arası da ben sütten kesmek istiyorum.
Bu kadar düşkünken nasıl kesilecek, kesilince nasıl uyuyacak gerginim dostlarıııımm :110:

Bence sağarak iyi bile dayandın maşallah.
Ben 13 aya kadar sağdım, işte iken içsin diye.
Sağım işi çok çok zor, hiç sevmedim ben.
Bakalım Haziran Temmuz arası da ben sütten kesmek istiyorum.
Bu kadar düşkünken nasıl kesilecek, kesilince nasıl uyuyacak gerginim dostlarıııımm :110:
Sağol tatlim evet çok zor ya o süreç inşallah tüm bebişler kolaylıkla atlatir

Evet canım oyle yapmaya çalışıyorum uyucagi zamanlar veriyorum sadece zaten emmeden uyumuyor gecede uyanıp emiyor tabi
Emmeden uyumaya alıştırmak daha da işini kolaylaştırır. Bende yavaştan bırakırsam mı diyorum bir yandan da kıyamıyorum. Zaten tatlı niyetine emiyor.

Bence de anne iyi olmadıktan sonra çocuğuna pek verimli olamıyor malesef. O yüzden bu ara gündemimde bırakma konusu var. Evet zaten hiç emmeyen ya da az emen bebeklere göre alacağını aldı. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bu sabah çiğ yumurtayı elinde kırdı ve her yeri kıp kırmızı oldu. Üstüne hapşurdu da 10 defaya yakın.
Sizde alerjik durumlar nasıl?

Bence de anne iyi olmadıktan sonra çocuğuna pek verimli olamıyor malesef. O yüzden bu ara gündemimde bırakma konusu var. Evet zaten hiç emmeyen ya da az emen bebeklere göre alacağını aldı. Bakalım zaman ne gösterecek.
Bu sabah çiğ yumurtayı elinde kırdı ve her yeri kıp kırmızı oldu. Üstüne hapşurdu da 10 defaya yakın.
Kıyamam ya Çok geçmiş olsun Yavrum ya bizde denemedim hala korkumdan hala 2 yaşında denicem yumurta beyazını kaçıyorum ama elbet tutulcam😪

v ıyamam ya Çok geçmiş olsun Yavrum ya bizde denemedim hala korkumdan hala 2 yaşında denicem yumurta beyazını kaçıyorum ama elbet tutulcam😪
Çay kaşığı ucuyla sarısını veriyorumda ikinci gün vermem de tepki veriyor bırakıyorum. Ama beyazını daha hiç yedirmedim. Ki eline değmesiyle böyle olduysa yese ne olurdu göze alamam :((

Geçmiş olsun canım alerji zor şükür bizde olmadı öyle bir şey

Biz daha gece emzirmesini kesemedik ya☹️ nasil kestiniz arkadaşlar bir yol gösterin ne olur? Meme diye yıkıyor ortalığı gündüz emsin ama geceyi en geç 9 aylıkken kesmek gerekiyormuş doktorumuz demişti ama hala beceremedik😒

Biz daha gece emzirmesini kesemedik ya☹️ nasil kestiniz arkadaşlar bir yol gösterin ne olur? Meme diye yıkıyor ortalığı gündüz emsin ama geceyi en geç 9 aylıkken kesmek gerekiyormuş doktorumuz demişti ama hala beceremedik😒
Bizde kesmedik ki 🤷🏻‍♀️

İyi akşamlar Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun... Bugun ilk randevume gittim kese boş olarak görüldü haftaya yine bakalim görmemiz gerekir bazen boş gebelik olabiliyor dedi..😑

İyi akşamlar Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun... Bugun ilk randevume gittim kese boş olarak görüldü haftaya yine bakalim görmemiz gerekir bazen boş gebelik olabiliyor dedi..😑
Teşekkür ederim seninde kadınlar günün kutlu olsun. Allah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Hic canını sıkma hayırlısı Allah'tandır kadınlar günün kutlu olsun tatlim

Back
X