• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İstanbulda yaşıyorum apartmanımızın önünde kedi evi var ve orada yaşayan kediyi besliyoruz seviyor ama biraz tedirgin olmuyor değilim çünkü pire falan var mıdır diye. Evde sürekli miyam diye geziyor ağlıyor. Tvde kedi görmesin hele. Başka bir şeyle unutturana kadar akla karayı seçiyorum 😄
Pire mIre gelmez canım şuan zaten parazit mevsimi degil ilerde asi da yapabilirsiniz dış parazit enseden bir damla zaten korkma sevsin kısıtlama çocuğu ay may diye kedi evinde vakit geçirin harika bir fırsat eve gelince bir duş aldırırsın misssss bitti

Son düzenleme:
Ben şu tandem olayını araştırmıştım bir ara, çok da heveslendim açıkçası ama olumsuz olan tarafları araştırdığımda şu söylem bana mantıklı geldi: annenin sütü emzirdiği çocuğuna özel olur diyor taraflar, ona uygun şekilde içerik barındırır, eğer hamilelik sürecinde emzirmeye devam edilirse emen çocuğun ihtiyaçlarına uygun olan süt, hormon değişiklikleri dolayısıyla sekteye uğrar değişir ve ihtiyacı karşılayacak nitelikte olamaz, ayrıca yeni doğacak olan bebek için doğumdan önce süt bezlerinde süt üretilmeye başlandığından dolayı e halihazırda emen bir çocuk da olduğundan dolayı bu kez yeniden yeni bebeğe özel üretilecek süt üretilmez diyordu. Ben okuduğumu söylüyorum elbette herkes neyi nasıl yapacağına kendisi karar verir ve en doğrusunu içsel olarak seçer diye düşünüyorum.

Ben şu tandem olayını araştırmıştım bir ara, çok da heveslendim açıkçası ama olumsuz olan tarafları araştırdığımda şu söylem bana mantıklı geldi: annenin sütü emzirdiği çocuğuna özel olur diyor taraflar, ona uygun şekilde içerik barındırır, eğer hamilelik sürecinde emzirmeye devam edilirse emen çocuğun ihtiyaçlarına uygun olan süt, hormon değişiklikleri dolayısıyla sekteye uğrar değişir ve ihtiyacı karşılayacak nitelikte olamaz, ayrıca yeni doğacak olan bebek için doğumdan önce süt bezlerinde süt üretilmeye başlandığından dolayı e halihazırda emen bir çocuk da olduğundan dolayı bu kez yeniden yeni bebeğe özel üretilecek süt üretilmez diyordu. Ben okuduğumu söylüyorum elbette herkes neyi nasıl yapacağına kendisi karar verir ve en doğrusunu içsel olarak seçer diye düşünüyorum.
Evet canim maalesef bazi olumsuzluklari da var instahramda bj kadjn var 4. Cocugh kesintisiz emzirmis hatta 30 yasinda yanu bi sure daha emzirebilie hemen bjrakmakta zorlaniyosa bide ilk basga verilen sut ishal yapiyomus herkeste sonradan duzeliyomus

Aynı şeyi biliyorum tam olarak maalesef kaliteli kolostrum süt bile alamıyor bebek o yüzden herkesin kendi secimi

Ebe 4 ay emzirebilirsin ama yinede doktorun karar verir dedi doktora 8 Mart gitcem ne der bilmiyorum ama benim düşükler ve riskli gebelik geçirmeden dolayı olmaz gibi görünüyor Mysonismysun Mysonismysun bu konuda ortak bı karar olsa kesin zararsız dense çok isterim emzirmeyi ama net bişey olmadığı içinde emzirmek istemiyorum.tek istediğim oğlumu üzmeden biraktirabilmek

Son düzenleme:
Ebe 4 ay emzirebilirsin ama yinede doktorun karar verir dedi doktora 8 Mart gitcem ne der bilmiyorum ama benim düşükler ve riskli gebelik geçirmeden dolayı olmaz gibi görünüyor Mysonismysun Mysonismysun bu konuda ortak bı karar olsa kesin zararsız dense çok isterim emzirmeyi ama net bişey olmadığı içinde emzirmek istemiyorum.tek istediğim oğlumu üzmeden biraktirabilmek
İdare edebilecek derecede o saman bi kac ay emzirmis olursun canim gecisli emzirme konusunda evet bazi skintilar cikiyo. Zaten alacagini aldi

Back
X