• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh bu erkekler onlara gore hava hos tabi geçen gün bnm kide diyor ki biz dört kardeşiz 4.cüda olsun daha üç doğmadan dedim oldu başka isteğin 3unu başardık büyüttük 4. Eksik kaldı
Aaaa yok artik 🤣🤣🤣 3. Den sonra dinleniyosun artik el koyuyorum bu ise 🤣🤣 yeter Allah bereket versin 🤣

Yaaa 🤩 ben de çok istiyorum, inanılmaz yoruluyorum gerçekten ama olsun🙈 inşallah tekrar nasip olur. Şuan emiyor ama emmeyi bıraktıktan sonra düşünüyoruz biz de 🤗
Hayirlisi olsun canim ❤️suanki kiz mi erkekmi we calisiyo musun we yardimci olacak bi aile bireyi war mi 🤣🤣🤣🤣

Aaaa yok artik 🤣🤣🤣 3. Den sonra dinleniyosun artik el koyuyorum bu ise 🤣🤣 yeter Allah bereket versin 🤣
Yok yavrum zaten 3 iyidir ne derler 2 az 3 çok ideal bence biz iki kardeşiz çok isterdim bir kardeşim daha olsun diye hamd olsun rabbim bana böyle nasip etti yeterli Allah olmayanlara isteyenlere versin inş annemin dediği gibi damızlık gibi her sene doğuramam valla :KK48:

Amin canım benim hepimiz için ❣️ bir oğlum var adı efehan :) 8 ağustos doğumlu. Hamilelikte birlikte bir süre daha çalışıp işten ayrıldım, doktora yapıyorum ve açık öğretimden başka bir bölüm daha okuyorum şuan tek aktivitelerim bunlar :) malesef ne benim ne de eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşamıyoruz :( senin ailen yanında mı :)

Yok yavrum zaten 3 iyidir ne derler 2 az 3 çok ideal bence biz iki kardeşiz çok isterdim bir kardeşim daha olsun diye hamd olsun rabbim bana böyle nasip etti yeterli Allah olmayanlara isteyenlere versin inş annemin dediği gibi damızlık gibi her sene doğuramam valla :KK48:
Allah bağışlasın süper valla 3 çocuk maşallah size ❤️👑

Amin canım benim hepimiz için ❣️ bir oğlum var adı efehan :) 8 ağustos doğumlu. Hamilelikte birlikte bir süre daha çalışıp işten ayrıldım, doktora yapıyorum ve açık öğretimden başka bir bölüm daha okuyorum şuan tek aktivitelerim bunlar :) malesef ne benim ne de eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşamıyoruz :KK43: senin ailen yanında mı :)
Cok huzel canim bizimkiler yanimda ammavelakin biraz erken gbi sanki az bi sey daha zaman gecsin insallah bakariz

Aynen anneler her saman dogru soyler 🤣🤣🤣dinlen dinlen insallah o saatten sonra kendine bak

Back
X