Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahh bu erkekler onlara gore hava hos tabi geçen gün bnm kide diyor ki biz dört kardeşiz 4.cüda olsun daha üç doğmadan dedim oldu başka isteğin 3unu başardık büyüttük 4. Eksik kaldı
Yaaa ben de çok istiyorum, inanılmaz yoruluyorum gerçekten ama olsun inşallah tekrar nasip olur. Şuan emiyor ama emmeyi bıraktıktan sonra düşünüyoruz biz de
Yok yavrum zaten 3 iyidir ne derler 2 az 3 çok ideal bence biz iki kardeşiz çok isterdim bir kardeşim daha olsun diye hamd olsun rabbim bana böyle nasip etti yeterli Allah olmayanlara isteyenlere versin inş annemin dediği gibi damızlık gibi her sene doğuramam valla
Amin canım benim hepimiz için bir oğlum var adı efehan :) 8 ağustos doğumlu. Hamilelikte birlikte bir süre daha çalışıp işten ayrıldım, doktora yapıyorum ve açık öğretimden başka bir bölüm daha okuyorum şuan tek aktivitelerim bunlar :) malesef ne benim ne de eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşamıyoruz senin ailen yanında mı :)
Yok yavrum zaten 3 iyidir ne derler 2 az 3 çok ideal bence biz iki kardeşiz çok isterdim bir kardeşim daha olsun diye hamd olsun rabbim bana böyle nasip etti yeterli Allah olmayanlara isteyenlere versin inş annemin dediği gibi damızlık gibi her sene doğuramam valla
Amin canım benim hepimiz için bir oğlum var adı efehan :) 8 ağustos doğumlu. Hamilelikte birlikte bir süre daha çalışıp işten ayrıldım, doktora yapıyorum ve açık öğretimden başka bir bölüm daha okuyorum şuan tek aktivitelerim bunlar :) malesef ne benim ne de eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşamıyoruz senin ailen yanında mı :)